Noordzee Residence De Banjaard

Noordzee Residence De Banjaard

4.5 reviewscore • 11 reviews
C

Adembenemend

Het vakantiepark is werkelijk prachtig met adembenemende huisjes die tot in de puntjes zijn ingericht. Je komt echt niets tekort! Zelfs als je met minder mensen in een groter huisje verblijft, is er voldoende ruimte om optimaal te genieten.

De ligging van het park nabij het schitterende Banjaardstrand is absoluut een pluspunt. Ook de faciliteiten in het park, waaronder het zwembad, voldoen aan alle verwachtingen. Het is geen subtropisch zwemparadijs, maar biedt zeker verkoeling en plezier.

Wat betreft de hygiëne, waren de huisjes goed schoon, al kunnen de lakenpakketten wel wat moderner zijn met bijvoorbeeld hoeslakens voor de matrassen. Gelukkig hadden we hierop geanticipeerd en hebben we zelf een hoeslaken meegenomen. We vonden een geschikt hoeslaken van 1.80 x 2.20 bij de Action voor slechts 13 euro, waardoor we van een zorgeloos verblijf konden genieten.

Christiaan vd Laan 6 mrt 2023
Reageer
R

Een lovende review

Onze vakantie was echt geweldig! Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en verrast met een attentie voor de jarige in ons gezelschap. Het was duidelijk dat ons verblijf speciaal werd gemaakt.

Het vakantieverblijf was ruim en netjes, met alles wat we nodig hadden. Binnen enkele minuten stonden we op het prachtige strand en ook de nabijgelegen steden en dorpen in Zeeland waren gemakkelijk bereikbaar vanaf het park.

Het park zelf was gezellig en goed onderhouden, met voldoende faciliteiten om van te genieten. Hoewel sommige faciliteiten op zaterdag gesloten waren, hebben we toch volop kunnen genieten van ontspannende strandwandelingen en de gezellige horecagelegenheden op het park. We kunnen zeker aanraden om de charmante steden Vlissingen, Middelburg, Veere en Domburg te verkennen!

Kortom, we hebben enorm genoten van ons verblijf en kijken ernaar uit om in de toekomst terug te keren!

Rob de Kuil 5 jan 2023
Reageer
E

Tuin bij ons huisje

In december was het heerlijk rustig op het park. Het huisje was ruim, schoon en goed verzorgd. We waren vooral blij met de grote omheinde tuin bij ons huisje. Een groot pluspunt was dat we gratis toegang hadden tot het zwembad op het beach resort, enkele kilometers verderop. Dit zwembad was groter en leuker, met een golfslagbad en een glijbaan. We hebben daar dan ook vaak gezwommen. Het zwembad bij de Banjaard zelf was wat klein. Helaas zijn de prijzen voor de huisjes in het voorjaar en de zomer aanzienlijk duurder, wat jammer is. Gelukkig konden we in december profiteren van een leuke prijs.

Emelie 17 dec 2022
Reageer
E

Hele mooie omgeving

Het park was rustig in december en het huisje was ruim, schoon en verzorgd. De tuin was groot en omheind. Het was fijn dat je gratis naar het zwembad van het beach resort kon gaan, dat was groter en leuker met een golfslagbad en een glijbaan. De prijzen voor de huisjes zijn helaas veel duurder in het voorjaar en de zomer. De huidige prijs in december was echter aantrekkelijk.

Erik 7 dec 2022
Reageer
T

Kinderen hebben zich vermaakt

Geweldige vakantie op een prachtig onderhouden park. Ligging is perfect, direct aan het strand. Vriendelijk personeel en fijn zwembad. De kinderen hebben zich hier goed vermaakt. Minpuntjes: ontbreken van beloofde bolderkar bij aankomst en matige schoonmaak van de huisjes (spinnenwebben en ongewenste vondst). Desondanks een onvergetelijke week gehad en we komen graag terug!

Tabitha J. 4 nov 2022
Reageer
A

Enkele kleine minpunten

Het huisje was over het algemeen prima en goed uitgerust, maar er waren enkele kleine minpunten, zoals wat spinnenwebben en een vies matras. Het park zelf was prachtig, maar we merkten op dat de waterstanden in de sloten ongewoon laag waren, wat resulteerde in het zien van veel dode palingen. Het zwembad was klein, maar voldoende voor mijn kleinkinderen om te kunnen zwemmen. Helaas was de staat van de douche erg teleurstellend, met verstopte afvoeren en drijvende haren op de vloer. Ook waren de tegels in de douche opvallend vies.

Arie 8 sep 2022
Reageer
A

Prima maar wat vies

Het huisje was grotendeels in orde, met uitzondering van een paar spinnenwebben en een matras dat niet schoon was. Het park was mooi, maar de sloten hadden weinig water en er lagen veel dode palingen. Het zwembad was klein, maar geschikt voor zwemmen met kleinkinderen. De douche was echter ontzettend vies, met putjes die niet goed doorliepen waardoor haren op de vloer dreven en vieze tegels.

Angelique 2 sep 2022
Reageer
V

Mooi en compleet ingericht

Het huis op het park is mooi en compleet ingericht. Het heeft een ruime ligging en ligt vlakbij het strand. Daarnaast kun je gebruik maken van een mooi zwembad, dat op slechts 10 minuten afstand van het park ligt. Het personeel is vriendelijk en zorgt goed voor het park. Een punt van aandacht is echter het onderhoud van de deuren en sloten, dat kan beter. Over het algemeen is het een prachtig park, vooral wanneer je aankomt en de mooie huizen ziet. De ligging vlakbij het strand is ideaal, vooral voor mensen met honden.

Victor en Annelien 13 jun 2022
Reageer
D

Wie heeft wifi nodig?

De buitengewone vriendelijkheid en ongeëvenaarde servicegerichtheid van het personeel bij Roompot de Banjaard (Noordzee Residence) maakte de meeste indruk op ons. Het was opmerkelijk hoe persoonlijk en warm we werden ontvangen, en die gastvrije houding bleef gedurende ons hele verblijf behouden. Dit was niet de eerste keer dat we zo'n geweldige ervaring hadden, en daarom hebben we opnieuw geboekt en zullen we zeker in de toekomst terugkeren. Een welverdiende pluim voor het hele team daar.

De accommodatie zelf was uitstekend en brandschoon, voorzien van alle gemakken, evenals de faciliteiten van het park. Als ik toch een klein puntje van kritiek moet noemen, dan betreft het de signaalsterkte van de wifi, maar laten we eerlijk zijn... het is vakantie! Het heeft onze ervaring zeker niet bedorven.

Dionne 29 jan 2022
Reageer
N

Deze Roompot was echt grandioos!

De vriendelijkheid en servicegerichtheid van de medewerkers van Roompot de Banjaard (Noordzee Residence) is wat ons het meest opvalt. We maken niet vaak mee dat we zo'n persoonlijke en vriendelijke ontvangst krijgen. Tijdens ons verblijf was dit alom aanwezig en dat is de belangrijkste reden waarom we hier weer een verblijf geboekt hebben en in de toekomst zeker weer zullen doen. Het verblijf zelf is top, schoon en van alle gemakken voorzien, evenals de faciliteiten van het park. Ons enige kleine puntje van kritiek is de signaalsterkte van de WIFI, maar dat is geen groot probleem tijdens de vakantie. Een dikke pluim voor iedereen bij Roompot de Banjaard.

Noura Kouch 26 jan 2022
Reageer
I

Ruim en vlekkeloos

De locatie van het huis was werkelijk betoverend, direct aan de kustlijn. We konden 's avonds heerlijk ontspannen op het strand en de rust en schoonheid van de omgeving in ons opnemen. Het huis zelf was ruim en vlekkeloos, met een charmante en comfortabele inrichting. Er was ruimte in overvloed voor ons gezelschap van 8 personen en we ontbrak het werkelijk aan niets. Bovendien was er zelfs een sauna aanwezig, wat een zalige extra was. Buiten konden we genieten van een royaal terras met heerlijk comfortabele ligstoelen. Kortom, we waren zo enthousiast dat we absoluut weer terugkomen!

Ineke Linde 12 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Kamperland.

Over Noordzee Residence De Banjaard

Roompot Noordzee Residence De Banjaard is gelegen te Banjaard Boulevard 1 in Kamperland. De residentie biedt luxe vakantiehuizen en villa's, op slechts een steenworp afstand van het mooie Banjaardstrand. Gasten kunnen genieten van ruime accommodaties met moderne voorzieningen, stijlvolle inrichting en privéterrassen. Het park zelf biedt ook uitstekende faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een kids club, lasergamen, biljarten en mingolfen als ook verschillende eetgelegenheden. Daarnaast is er fietsverhuur (ook voor elektrische fietsen) en kartverhuur op het park aanwezig. Met de zee en het strand in de directe omgeving (op maar 300 meter afstand), kunnen gasten genieten van verschillende watersporten en activiteiten, evenals prachtige wandelingen langs de kust.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kamperland, Zeeland
  • https://www.noordzeeresidencedebanjaard.nl
  • info@roompot.nl