Noordzee Residence De Banjaard

Noordzee Residence De Banjaard

4.7 reviewscore • 3 reviews
E

Hele mooie omgeving

Het park was rustig in december en het huisje was ruim, schoon en verzorgd. De tuin was groot en omheind. Het was fijn dat je gratis naar het zwembad van het beach resort kon gaan, dat was groter en leuker met een golfslagbad en een glijbaan. De prijzen voor de huisjes zijn helaas veel duurder in het voorjaar en de zomer. De huidige prijs in december was echter aantrekkelijk.

Erik 7 dec 2022
Reageer
A

Prima maar wat vies

Het huisje was grotendeels in orde, met uitzondering van een paar spinnenwebben en een matras dat niet schoon was. Het park was mooi, maar de sloten hadden weinig water en er lagen veel dode palingen. Het zwembad was klein, maar geschikt voor zwemmen met kleinkinderen. De douche was echter ontzettend vies, met putjes die niet goed doorliepen waardoor haren op de vloer dreven en vieze tegels.

Angelique 2 sep 2022
Reageer
N

Deze Roompot was echt grandioos!

De vriendelijkheid en servicegerichtheid van de medewerkers van Roompot de Banjaard (Noordzee Residence) is wat ons het meest opvalt. We maken niet vaak mee dat we zo'n persoonlijke en vriendelijke ontvangst krijgen. Tijdens ons verblijf was dit alom aanwezig en dat is de belangrijkste reden waarom we hier weer een verblijf geboekt hebben en in de toekomst zeker weer zullen doen. Het verblijf zelf is top, schoon en van alle gemakken voorzien, evenals de faciliteiten van het park. Ons enige kleine puntje van kritiek is de signaalsterkte van de WIFI, maar dat is geen groot probleem tijdens de vakantie. Een dikke pluim voor iedereen bij Roompot de Banjaard.

Noura Kouch 26 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Kamperland.

Over Noordzee Residence De Banjaard

Vakantiepark te Kamperland, Zeeland.