Noella Fashion

Noella Fashion

3.1 reviewscore • 11 reviews
O

Geweldige klantenservice redde de dag

Fantastische klantenservice. Ik had een jurk besteld voor een feest, maar er ging iets mis met de verzending. Gelukkig bood de klantenservice geweldige hulp en ontving ik uiteindelijk de prachtige jurk op tijd voor het feest. Ze hebben de dag gered en mij een heel zelfverzekerde tijd bezorgd. Echt fijn dat ik hierdoor niet hoefde te stressen.

Olivia 18 aug 2023
Reageer
M

Teleurstellende kwaliteit jurk

Zelden geef ik veel geld uit aan een jurk, maar deze keer werd ik verleid door een exemplaar op hun website. Helaas was de kwaliteit ervan echt teleurstellend. Na slechts één wasbeurt paste de jurk niet meer goed over mijn borst. Ondanks de bewering dat deze jurk flatterend zou zijn voor verschillende lichaamstypes, bleek dit niet het geval. Het lijkt erop dat je behoorlijk petite moet zijn om deze jurk te dragen. Het is jammer om mijn geld op deze manier verspild te hebben.

Maria 5 sep 2023
Reageer
L

Onhandige bestelling en teruggave

Ik plaatste een bestelling en vroeg enkele minuten later of ze de kleur konden wijzigen. Helaas was dat niet mogelijk, dus moest ik de originele bestelling ontvangen en retourneren. Dit proces kostte veel tijd en moeite. Ze deden er ook lang over om mijn geld terug te storten, en ik moest herhaaldelijk contact met hen opnemen. Uiteindelijk ontvingen ze het retourpakket pas op 1 augustus. Het is nu 14 augustus en misschien is mijn geld onderweg. Dit was mijn eerste en laatste keer dat ik daar winkelde.

Linda 14 aug 2023
Reageer
N

Prachtige ontwerpen, slechte kwaliteit

Noella heeft prachtige ontwerpen, en ik houd van hun creaties. Helaas lieten zowel mijn pak als mijn jurk het na één keer dragen afweten. De tas verloor snel zijn handvat en vertoonde snel slijtage. Uiteindelijk brak de tas volledig na anderhalf jaar gebruik. De kwaliteit is teleurstellend voor de prijs die je betaalt. Hoewel ik hun ontwerpen waardeer, vermijd ik ze nu vanwege de slechte kwaliteit.

Nicole 7 aug 2023
Reageer
E

Lastige retourprocedure

Het retourneren van een jurk bleek erg lastig. Er waren technische problemen op hun website en bij hun telefonische klantenservice. Uiteindelijk kreeg ik een retourlabel, maar na ruim anderhalve week was mijn pakket verdwenen en hoorde ik niets meer. Pas nadat ik zelf contact had opgenomen met PostNord, kreeg ik mijn geld terug. Vanwege deze moeilijkheden en de slechte retourprocedure wil ik hun website niet meer gebruiken.

Eline 13 jul 2023
Reageer
J

Prachtige jurk met kleine problemen

Deze jurk is echt prachtig. Er waren echter enkele problemen met de levering en de knopen op de jurk waren niet goed bevestigd. Ze vielen er zelfs af toen ik de jurk voor de eerste keer droeg. Gelukkig vonden we een oplossing en werd ik gecompenseerd voor het zelf herstellen van de knopen. Echt een hele fijne service!

Janine 26 jun 2023
Reageer
J

Mooi maar teleurstellend voor de prijs

De Briston-jurk ziet er mooi uit, maar de prijs-kwaliteitverhouding is teleurstellend. De voering hangt uit de jurk, er zijn losse draden en het lint draait de stof om. Ik moest de voering zelf vastzetten en het lint goed naaien, wat niet zou mogen voor deze prijs. Op foto's lijkt de kleding geweldig, maar dat rechtvaardigt de prijs niet.

Jasmijn 13 mei 2023
Reageer
I

Kleurrijk maar synthetisch stof

Ik waardeer het feit dat ze kleurrijke kleding aanbieden, maar ik ben geen fan van de synthetische stof waaruit sommige kledingstukken zijn gemaakt. Desondanks zitten ze comfortabel en knellen ze niet. Vervelend is dat je dit van tevoren natuurlijk niet kan weten en dat er ook niet zoiets vermeld wordt. Voor mij misschien niet iets, maar voor anderen waarschijnlijk zeker een topwinkel.

Ingrid 20 apr 2023
Reageer
F

Snelle levering, slechte pasvorm

De levering was snel, maar de pasvorm van de kleding was verschrikkelijk. Ik ben 1,80 meter lang en vrij rechtlijnig, maar met een grote borstkas. Ik kocht de Taylor LOOSE ??? jurk in maat XL en mijn borsten pasten er niet in. Voor de prijs die ik heb betaald, is dit echt teleurstellend, en de maatvoering is vreemd.

Fleur 7 mrt 2023
Reageer
T

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Ik had twijfels over de maat van een overhemd en belde de klantenservice. Ze waren zeer behulpzaam. Ik plaatste mijn bestelling op vrijdagmiddag en ontving deze al op zaterdagochtend om 9 uur bij een afhaalpunt. Geweldig om zo'n snelle levering te hebben en wetende dat ik zelfs een last-minute bestelling kan doen in de toekomst!

Thomas 7 mrt 2023
Reageer
L

Elegante kleding

Ik kan niet anders zeggen dat Noella elegante kleding verkoopt. Erg leuk en ik shop hier ook geregeld. Leuke en onderscheidende kleding die je niet overal vindt. Altijd leuk om even rond te kijken in de webshop. Nooit problemen gehad in de vorm van pakketjes die laat kwamen. Altijd keurig op tijd en retourneren werkt ook heel eenvoudig. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar elegante en stijlvolle kleding.

Lisa 7 sep 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Noella Fashion

Er zijn 11 reviews geschreven over Noella Fashion op Reviews.nl. Met een 3.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://noellafashion.nl
  • info@noellafashion.com