NJOJ Brand Store

NJOJ Brand Store

4.8 reviewscore • 4 reviews
T

Perfecte service bij maatwerk

Onlangs had ik een specifieke tafel nodig, specifiek voor ons koffieapparaat. Ik kwam een passend model tegen bij NJOJ en besloot deze te bestellen. De levering was vlot, maar tot mijn verrassing was de tafel groter dan verwacht. Ik nam contact op met de klantenservice, die uiterst behulpzaam en flexibel bleek. Ze stonden open voor maatwerk, dus gaf ik de gewenste afmetingen door. Merijn, een medewerker van NJOJ, ging aan de slag en leverde persoonlijk een op maat gemaakte tafel af. Hij nam ook de grotere tafel weer mee terug. De nieuwe tafel past nu naadloos in onze ruimte. Ik ben onder de indruk van de klantgerichte aanpak en flexibiliteit van NJOJ, en ben erg blij met de eindresultaten.

Thomas 15 nov 2021
Reageer
J

Uitstekende klantenservice en productkwaliteit

Ik was op zoek naar een nieuwe bartafel en kwam terecht bij de NJOJ Brandstore. Tijdens het aankoopproces kreeg ik steeds snel en correct antwoord op mijn vragen, wat ik zeer waardeerde. Toen ik de tafel ging ophalen bij de winkel, was ik aangenaam verrast door hoe netjes deze was verpakt. Het transporteren van de tafel verliep daardoor moeiteloos. Ik ben zeer te spreken over de service die ik heb ontvangen en de kwaliteit van het product dat ik heb gekocht. Het was een prettige ervaring om bij NJOJ te winkelen en ik zou het anderen zeker aanbevelen.

Jasper 8 aug 2021
Reageer
E

Stijlvolle toevoegingen voor huis en tuin

Ik was op zoek naar zowel binnen- als buitenmeubilair en besloot NJOJ te bezoeken. Ik vond prachtige tafels met bijpassende barkrukken, perfect voor onze tuin en ons vakantiehuis. De stijl en kwaliteit van de meubels hebben mij zeer aangesproken. Ik heb uitgebreid advies gekregen van Merijn, een van de medewerkers, die met veel aandacht en expertise mij hielp bij mijn keuze. Zijn advies was zeer waardevol en heeft ervoor gezorgd dat ik de perfecte keuzes heb kunnen maken. De aankoop heeft onze ruimtes verrijkt en ik ben er ongelooflijk blij mee. Dankzij NJOJ en het deskundige advies van Merijn heb ik nu meubels die niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn.

Emma 4 jun 2021
Reageer
L

Tevreden met snelle levering en mooie producten

Ik had een hoge bartafel met barkrukken nodig, evenals een lage tafel met zes krukken voor mijn tuin. Ik besloot deze bij NJOJ te bestellen en was verrast door de snelle levering. De meubels zien er fantastisch uit en hebben onze tuin echt getransformeerd. Ze waren ook ideaal voor ons laatste familiefeest, wat een groot succes was. De kwaliteit van de meubels is uitstekend en ze zijn zeer comfortabel. Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen. Het hele proces, van bestellen tot levering, verliep vlekkeloos en ik zou NJOJ zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar stijlvolle en kwalitatieve tuinmeubelen.

Lucas 12 mrt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over NJOJ Brand Store

Bij njojbrandstore.nl vind je comfortabele bartafels die perfect zijn voor thuis, op kantoor of in de horeca. Dankzij de voetsteunen van de NJOJ tafels kunnen jij en jouw gasten altijd ontspannen staan. Deze tafels zijn een Nederlands kwaliteitsproduct, ontworpen door de getalenteerde designer Paul van Hoeven. Met een NJOJ bartafel haal je niet alleen een hoogwaardige tafel in huis, gemaakt van duurzame en stevige materialen. Het gaat verder dan dat, want je brengt ook gegarandeerd gezelligheid in huis. Dankzij het slimme kliksysteem zijn de bartafels eenvoudig en snel te (de)monteren en te verplaatsen. Zo creëer je moeiteloos een informele sfeer voor eindeloos borrelen, vergaderen of genieten. Met een NJOJ bartafel heb je altijd een stijlvolle en praktische oplossing voor elk moment.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://njojbrandstore.nl
  • info@njojbrandstore.nl