NieuweStroom

NieuweStroom

2.5 reviewscore • 6 reviews
K

Schrijven dubbel af, maar storten niet terug

Overgestapt naar Nieuwe Stroom en gelijk in de eerste maand (maart 2023) worden de maandlasten door ‘een fout in het systeem’, dubbel afgeschreven. Dit hakt er behoorlijk in als kleine ondernemer. Na herhaaldelijk bellen en e-mailen sinds begin april, met reuze veel beloftes en mooie woorden heb ik nog steeds m’n geld niet terug.

Kalinda Ravensberg 19 jun 2023
Reageer
M

Het is echt waardeloos

Het bedrijf is teleurstellend; ik heb al meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice en er werd mij verzekerd dat alles genoteerd zou worden en dat het opgelost zou worden. Echter, ondanks de afschrijvingen worden er geen crediteringen uitgevoerd. Het bedrijf is sterk in het afdwingen van betaling, maar het corrigeren van fouten blijkt lastig te zijn. Ik ben nog geld verschuldigd, maar er wordt geen actie ondernomen om dit terug te betalen.

Mertens 17 feb 2023
Reageer
F

Goede tarieven

De stroom- en gasprijzen van Nieuwe Stroom zijn aantrekkelijk laag. Wel kan de rekening in eerste instantie verwarrend zijn. Bij de eerste factuur kan het schrikken zijn dat er direct een hoog voorschot betaald moet worden. Gelukkig wordt dit een maand later weer verrekend met het daadwerkelijke verbruik. Het is verbazingwekkend dat meer mensen niet overstappen naar Nieuwe Stroom als je bedenkt dat mijn schoonmoeder, die 45 jaar lang trouwe klant was bij Eneco, meer dan 3 euro per kuub gas betaalde. Op dit moment heeft Nieuwe Stroom een gunstige gasprijs.

Franny Regeer 29 nov 2022
Reageer
R

Chaotisch bedrijf

Ik ben enkele jaren klant geweest bij Nieuwestroom, maar ik ben blij dat ik ben overgestapt. In het begin was alles prima, maar sinds de tarieven zijn gestegen, lijkt het alsof ze maar wat doen met de voorschotten. Het lijkt totaal niet realistisch met betrekking tot ons verbruik en de maand erop verhogen ze het bedrag weer, ondanks dat we honderden euro's terug zouden moeten krijgen. Overleg is niet mogelijk en het lijkt alsof ze totaal niet bereikbaar zijn. Telefonische gesprekken worden abrupt beëindigd, en het contactformulier wordt niet beantwoord. Het factuursysteem is eenrichtingscommunicatie en biedt geen mogelijkheid voor interactie.

Ross Kean 19 jul 2022
Reageer
S

Tja wat moet je ervan zeggen

De prijzen van deze energieleverancier lijken redelijk, maar hun begrip van saldering laat te wensen over. In plaats van de verplichte jaarlijkse verrekening van saldering, wordt het dagelijks verrekend. Dit kan leiden tot verwarring en onzekerheid bij klanten die hun energieproductie en verbruik willen bijhouden. Het is belangrijk dat energieleveranciers zich houden aan de wettelijke vereisten voor saldering, om een eerlijke behandeling van hun klanten te waarborgen.

Simon Kleermaker 3 mei 2022
Reageer
S

Salderen is moeilijk

De prijzen die worden gehanteerd zijn wellicht acceptabel, maar helaas lijkt het bedrijf weinig kennis te hebben van het salderen van energie. In plaats van de jaarlijkse verrekening zoals verplicht door de overheid, wordt de verrekening bij dit bedrijf dagelijks uitgevoerd. Dit kan voor verwarring zorgen en kan mogelijk nadelig zijn voor de consument. Het is belangrijk dat bedrijven op de hoogte zijn van de regelgeving omtrent salderen en deze op de juiste manier toepassen om onduidelijkheid en ontevredenheid bij klanten te voorkomen.

Said 8 mrt 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van oktober 2023.

Over NieuweStroom

Dit relatief nieuwe energiebedrijf streeft naar een duurzame en transparante energiemarkt en biedt hiervoor verschillende diensten aan. NieuweStroom richt zich voornamelijk op zakelijke klanten en biedt hen de mogelijkheid om zelf energie op te wekken, te besparen op energie en de energiekosten inzichtelijk te maken. Een belangrijk kenmerk van NieuweStroom is de mogelijkheid om te kiezen voor eigen opwek van energie, waarbij klanten de opgewekte energie zelf kunnen gebruiken of terugleveren aan het net. Daarnaast hecht NieuweStroom veel waarde aan transparantie en eerlijke tarieven, waarbij klanten altijd inzicht hebben in hun energiekosten en een tarief betalen van kWh/m³, wat de verborgen leveranciersrisico’s transparant maakt en voor een schoner en goedkoper energiesysteem zorgt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://nieuwestroom.nl
  • klantenservice@nieuwestroom.nl