nhow Amsterdam RAI

nhow Amsterdam RAI

4.2 reviewscore ÔÇó 11 reviews
L

Geen slechte ervaring

Ten eerste is het hotel eenvoudig, het inchecken verliep soepel. Ten tweede is de kamer ruim en de badkamer ook, hoewel we op de 20e verdieping verbleven in de premiumcategorie. Ten derde en tot slot heb ik klachten over de kamerreiniging of housekeeping. Het beddengoed en de kussenslopen werden pas verschoond nadat we dat hadden opgedragen! En dat pas na de derde nacht, wat niet zou mogen gebeuren voor kamers in de topcategorie. We parkeerden onze gehuurde auto in de ondergrondse garage voor vier nachten en vonden het parkeertarief erg hoog in vergelijking met andere hotels. We hebben daar nooit eten of roomservice gehad, dus kunnen er niets over schrijven. De airconditioning had ook wat problemen en er moest een bepaalde aanpassing aan worden gedaan met instructies van de receptie. Over het algemeen geen slechte ervaring, maar het had beter gekund.

Lot 22 apr 2023
Reageer
P

Bed was zeer comfortabel

We hadden een onverwachte tussenstop en kozen voor dit hotel in plaats van ons gebruikelijke "leden" hotelnetwerk - en daar ben ik erg blij om! Onze kamer was zeer schoon, mooi ingericht en had uitzicht op de stad (14e verdieping). Aangezien we onze persoonlijke "benodigdheden" niet bij ons hadden (vanwege vluchtannuleringen), was het geweldig om te beschikken over voorzieningen op de kamer (zoals gratis water, koffie-/theefaciliteiten, een minibar, slippers) en een verscheidenheid aan toiletartikelen (zowel shampoo als conditioner - een aangename afwisseling van de meeste hotels die alleen de 2-in-1 versie hebben). Het bed was zeer comfortabel en het bureau was perfect om wat werk te doen.

Peter Vos 10 sep 2023
Reageer
S

Locatie en de sfeer zijn perfect

De locatie en de sfeer zijn perfect, en ook de hoteldienst is geweldig. Je kunt gemakkelijk naar het centrum met de metro. Bovendien is de parkeergelegenheid dicht bij het hotel en kost 16 euro per dag, of je kunt wekelijkse tarieven nemen. Mijn bed in me kamer was heel erg comfortabel.

Sooooph 8 aug 2023
Reageer
L

Geweldig hotel is dit

Wat een geweldig hotel is dit! Zeer groot, veel kamers. Onze kamer was zeer comfortabel, schoon, kleurrijk en geluiddicht. Zeer comfortabel kingsize bed. Koelkast, koffiezetapparaat, prachtige wijnglazen: het is er allemaal. Het ontbijtbuffet is het beste dat ik ooit heb gehad: veel opties, allemaal vers. Terrassen om van het uitzicht te genieten vanaf de 17e verdieping: een geweldige manier om de dag te beginnen. Dakterras (35e verdieping) voor cocktails of drankjes voor het diner (restaurant ook op de bovenste verdieping). Parkeren via P+R RAI (controleer de voorwaarden). De receptie is zeer goed georganiseerd en vriendelijk. Het hele hotelpersoneel is erg vriendelijk. Uitchecken op zondag om 12.00 uur: uiterst effici├źnt en goed georganiseerd. Ik raad dit moderne hotel ten zeerste aan.

Lisa B 7 jun 2023
Reageer
A

Verhuizing

We verbleven in Amsterdam van 25 augustus tot 12 september. Dus besloten we om drie tot vier hotels uit te proberen, afhankelijk van de tarieven, omdat we in Amsterdam waren om onze dochter te helpen verhuizen naar haar nieuwe accommodatie, aangezien ze daar aan haar bacheloropleiding begint. We verbleven in relatief goede hotels tot we incheckten voor de laatste vier nachten in dit hotel.

Anneke vd Meer 18 mei 2023
Reageer
E

Service is prijzenswaardig

Ik zou hier zeker aanraden te verblijven. Hoewel het er aanvankelijk uitziet alsof het buiten de stad ligt, IS DAT NIET HET GEVAL. Het station ligt letterlijk op 5 minuten afstand, de metro is geweldig, een perfecte locatie. Vooral als je de drukte van de oude stad wilt ontlopen. De service is prijzenswaardig, de kamers zijn ruim en het BED IS ZEER comfortabel. ENORME ontbijtkeuze, voor ieder wat wils. Over het algemeen zeer aanbevolen. ­čĹŹ­čĆ╗

Emma 19 mrt 2023
Reageer
L

Prachtig in alle opzichten

Dit hotel is werkelijk prachtig in alle opzichten. Het interieur is gewoon geweldig, zo eigenzinnig met zoveel verschillende plekken om gewoon te ontspannen. De slaapkamers zijn veel hetzelfde, heel schoon en van alle gemakken voorzien. Zoals alle andere recensies hebben vermeld, krijg je gratis drankjes als je bereid bent je kamer op te ruimen. We kregen een driedaags ticket voor ons beiden voor 30 euro, waarmee we de metro gebruikten, 15 minuten naar het centraal station, de tram duurde 25 minuten, we gebruikten de bus niet, maar het zat erbij als we wilden. Beste locatie ooit.

Lauraatje 18 feb 2023
Reageer
E

Ideaal voor conferentiebezoekers!

Het ligt echt dicht bij het openbaar vervoer van en naar de luchthaven, evenals heel dicht bij de RAI, ideaal voor conferentiebezoekers! Het personeel was super aardig, ze hebben een funky bar! Het ontbijt was goed. Alles is perfect. Schone kamers, een prachtig uitzicht op de stad, zeer vriendelijk personeel en het beste ontbijt dat we tot nu toe hebben gehad. Uitstekende verbinding met alle soorten vervoer naar het stadscentrum. NH, ga zo door ;)

Eline v L 20 jan 2023
Reageer
J

Perfecte stedentrip verblijf

Net terug van een verblijf van 3 nachten hier met mijn man. Ik verraste hem voor zijn verjaardag en wilde iets anders maar moois, de foto's van dit hotel sprongen eruit voor mij toen ik zocht en ik wist dat dit de plek was die ik wilde. De buitenkant van het hotel, de bereikbaarheid en het lezen van andere goede recensies. Nou, ik kan zeggen dat het echt alles was wat ik hoopte dat het zou zijn. Het hotel is prachtig en eigenzinnig, ik hou van de inrichting, de felle kleuren en de indeling. Het uitzicht is geweldig voor een perfecte stedentrip.

Julia Koning 27 dec 2022
Reageer
Q

Mooi hotel, mooi uitzich

Mooi hotel, mooi uitzicht, dicht bij het stadscentrum met de metro, geweldig ontbijt, ruime kamers. Lange wachttijden bij het inchecken en uitchecken. Restaurant niet aanbevolen, lage kwaliteit en duur. Over het algemeen een prettige ervaring voor een korte zakenreis. Voor mijn bedrijf heb ik in ieder geval al een perfecte accommodatie in de Dam.

Quinn Meijer 14 nov 2022
Reageer
R

Kingsize bed was stevig en zeer rustgevend

Kijk eens naar het gebouw! Wow! Het hotel is geweldig. Het inchecken verliep beter dan verwacht. We waren eerder dan de inchecktijd, maar mochten toch onze kamer in. Het kingsize bed was stevig en zeer rustgevend, met perfecte kussens. Karina bij de receptie hielp ons met de beste routes naar en van de plaatsen die we wilden bezoeken, en voorzag ons van een elektrische omvormerstekker. Emira en Thomas in de voedselservice waren zeer meegaand wat betreft onze voedselwensen.

Riley de Vries 18 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Amsterdam.

Over nhow Amsterdam RAI

Het nhow Amsterdam RAI is gelegen te Europaboulevard 2b in Amsterdam. nhow Amsterdam RAI is gunstig gelegen in het zakelijke district van Amsterdam, in de directe nabijheid van het RAI Amsterdam Convention Centre. Dit maakt het een populaire keuze voor zowel zakelijke reizigers die conferenties bijwonen als toeristen die Amsterdam willen verkennen. De ligging aan de zuidkant van de stad biedt goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en via de snelwegen. Het hotel biedt uitgebreide faciliteiten, waaronder vergader- en evenementenruimtes die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Er is ook een fitnessruimte beschikbaar voor gasten die willen sporten tijdens hun verblijf. Het restaurant en de bar van het hotel bieden een scala aan culinaire opties en drankjes. nhow Amsterdam RAI heeft een eigentijds en stijlvol design, en de kamers zijn modern ingericht. Gasten kunnen genieten van comfortabele accommodaties en moderne voorzieningen. Het hotel staat bekend om zijn artistieke uitstraling en innovatieve ontwerp. Het hotel bevindt zich in een levendige buurt met veel restaurants, bars en winkels in de buurt. Gasten kunnen gemakkelijk het stadscentrum van Amsterdam bereiken met het openbaar vervoer of zelfs te voet. De nabijheid van het RAI Amsterdam Convention Centre maakt dit hotel ideaal voor deelnemers aan evenementen en exposanten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nhow-hotels.com/nl/nhow-amsterdam-rai
  • nhowamsterdamrai@nh-hotels.com