NH Zandvoort

NH Zandvoort

3.5 reviewscore • 13 reviews
V

Lastig om de kraan open te draaien

De kamers vertonen aanzienlijke verwaarlozing qua onderhoud. De toegangsdeur tot de badkamer blijft niet goed gesloten. De tegels in de doucheruimte zijn beschadigd, het is lastig om de kraan open te draaien, er staat een oude bank in de niet uitnodigende slaapkamer, en er zijn vuile afdichtingen rondom het bad. De prijs voor deze kamers is buitensporig hoog.

Van der Meude 24 sep 2022
Reageer
T

Overal vlekken op het tapijt

Deze accommodatie geniet een uitstekende ligging aan de kustboulevard. Echter, de kamers zijn sterk verouderd, er zijn overal vlekken op het tapijt, en de airconditioningunit stond bij het raam met een buitensluis. De badkamer is voorzien van breed aangebrachte kitranden, de kraan van de wastafel is los, en de douche bevindt zich in het bad, afgeschermd met een gordijn. Het houten oppervlak in de kamer heeft meerdere verflagen gekregen en begint aan de onderzijde los te raken. Al met al is het duidelijk dat er al geruime tijd geen aandacht meer is besteed aan het onderhoud.

Tio Vakkel 10 jul 2022
Reageer
F

Hond mocht niet erbij

We hadden de wens om een weekendje aan het strand door te brengen met onze hond. Tijdens onze online zoektocht ontdekten we dat NH accommodaties aanbiedt waar je een kamer kunt boeken samen met je viervoetige vriend. Hierdoor raakten we erg enthousiast, en met dat enthousiasme hebben we meteen geboekt! We namen contact op om een verificatie uit te voeren, en het bleek dat huisdieren niet worden toegelaten in de kamer die we hadden gereserveerd. Dit stond echter duidelijk vermeld op de online advertentie! Maar goed, aangezien we flexibel zijn, hebben we onze plannen volledig herzien, een oppas voor de hond gezocht en zijn we uiteindelijk zonder onze trouwe viervoeter vertrokken.

Farida 5 jun 2022
Reageer
M

Voor- en nadeel

Pluspunten:
- Geweldige locatie
- Genoten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt
- Ruime en prachtig ingerichte kamer met een schitterend uitzicht op de zee
Minpunten:
- Het diner in het restaurant voldeed niet aan onze verwachtingen. Het leek erop dat er veel onervaren personeel aanwezig was. Bovendien werd het hoofdgerecht geserveerd terwijl we nog bezig waren met het voorgerecht.

Marijn 22 feb 2022
Reageer
C

Aangename overnachting

Een aangename overnachting in een goed ingerichte kamer, maar helaas zonder het prachtige uitzicht op de zee. Een sanitaire ruimte voor een ontspannend bad. Comfortabele slaapmeubels en daarnaast twee comfortabele zitstoelen. Als gevolg van de pandemie moesten maaltijden op de kamer worden genuttigd. Dit vormde geen hinder, maar de ervaring was merkbaar anders dan in het traditionele restaurant. Het avondmaal was niet opvallend. Zowel de smaak als de portiegrootte stelden ons teleur.

Cornelia dV 19 aug 2021
Reageer
K

Warmte hebben we hier echt gevoeld

Tijdens onze vakantie in het NH Hotel Noordwijkerhout, na een fietstocht naar Zandvoort, zijn onze fietsen gestolen. Dankzij de uitstekende dienstverlening van NH Zandvoort, waarbij ze de helft van de taxikosten voor hun rekening namen en ons een drankje aanboden, werden we weer teruggebracht naar Noordwijkerhout. De warmte hebben we hier echt gevoeld.

Klinker 9 aug 2021
Reageer
K

Geweldige service viel op

We logeerden in het NH Leeuwenhorst Hotel. Een uitstapje naar Zandvoort met de fiets eindigde niet positief, aangezien beide fietsen werden ontvreemd. Na het doen van aangifte bij de politie, bevonden we ons in Zandvoort zonder fietsen. We besloten naar het NH hotel te gaan. De geweldige service daar viel op; ze regelden een taxi voor ons en droegen bij aan de kosten, wat zeer attent was. We kregen zelfs een gratis drankje aangeboden, wat de ervaring in dit geweldige hotel nog beter maakte. Nogmaals hartelijk bedankt voor alle hulp!

Klaas Jan 9 aug 2021
Reageer
F

Uitstekend

Dit hotel biedt werkelijk uitmuntende dienstverlening. We logeerden in NH Noordwijkerhout en na een fietsavontuur door de duinen naar Zandvoort, waar we ontspannen koffie dronken, waren we verbaasd bij onze terugkeer. Onze fietsen waren verdwenen. We moesten aangifte doen, de verzekering raadplegen, enzovoort. Daarna hebben we onze situatie toegelicht aan het NH Hotel in Zandvoort.

Ferry 27 jul 2021
Reageer
H

Aspecten keurig geregeld en in orde.

Oorspronkelijk hadden we plannen om naar het buitenland te reizen, maar vanwege de impact van de coronapandemie kon dat niet doorgaan. Daarom werden we omgeleid naar dit hotel. Het hotel bood een bevredigende ervaring wat betreft accommodatie, het ontbijt en de beschikbare voorzieningen. Echter, als gevolg van de beperkingen veroorzaakt door de COVID-19-pandemie, waren er beperkte mogelijkheden, zoals het niet kunnen zwemmen in een nabijgelegen park. Alle aspecten waren keurig geregeld en in orde. Niettemin, is een verblijf van 10 dagen in Zandvoort wellicht wat te uitgebreid.

Hendrik Bakker 24 sep 2020
Reageer
L

Talloze aantrekkelijke strandpaviljoens beschikbaa

De algehele uitstraling vertoont tekenen van ouderdom en verdient een vernieuwing. In onze accommodatie waren verschillende tekortkomingen en problemen merkbaar. Het meest zorgwekkende was een beschadigd stopcontact, waarbij een aanzienlijk deel van de afdekkap ontbrak. Op de zondag vond er een grootschalig evenement plaats op het racecircuit, wat resulteerde in volledige afsluiting van de weg. Bij het reserveren is het raadzaam om ook de website van het racecircuit te raadplegen. Er zijn talloze aantrekkelijke strandpaviljoens beschikbaar, die voor iedereen wat te bieden hebben.

Lucas 21 sep 2020
Reageer
E

Laat duidelijk te wensen

Dit hotel laat duidelijk te wensen over en pretendeert een 4-sterren accommodatie te zijn, maar voldoet geenszins aan deze verwachtingen. Hoewel de nabijheid tot het strand uitstekend is, vertonen de hotelkamers een bescheiden en verouderd karakter. Vooral de sanitaire voorzieningen vertonen tekenen van ouderdom. In onze situatie faalde de thermostaatkraan, wat resulteerde in schommelingen tussen extreem hete (potentieel gevaarlijke) en koude waterstralen tijdens het douchen.

Enrico 4 aug 2020
Reageer
A

Incheckproces nam aanzienlijk veel tijd in beslag

We bezochten de locatie op Tweede Kerstdag en genoten van een zelfbedieningsmaaltijd. Voor de prijs die we moesten betalen, waren we teleurgesteld. Het vlees was bijzonder taai en het aanbod was beperkt. De tapijten hebben duidelijk behoefte aan vernieuwing; ze oogden ronduit versleten. Het incheckproces nam aanzienlijk veel tijd in beslag.

Aaltje Jansen 4 jan 2020
Reageer
W

Genoten van ons aangename verblijf

We hebben genoten van ons aangename verblijf in de uitstekende kamer op de vierde verdieping, met een prachtig uitzicht op de zee. De ontvangst bij de receptie was hartelijk en vriendelijk. Een fraaie, ruime kamer die recentelijk is vernieuwd, met een weliswaar compacte badkamer, maar toch van alle benodigde voorzieningen voorzien. Comfortabel bed, onberispelijke kamer, en een buitengewoon heerlijk ontbijt. Het feit dat het ontbijt tot 12 uur beschikbaar was, bood ons de mogelijkheid om ontspannen aan de dag te beginnen.

WillemS 16 dec 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Zandvoort.

Over NH Zandvoort

NH Zandvoort is gelegen te Burgemeester van Alphenstraat 63 in Zandvoort. NH Zandvoort heeft een uitstekende ligging direct aan het strand van Zandvoort. Gasten hebben gemakkelijk toegang tot het zandstrand en de Noordzee, wat het hotel een populaire keuze maakt voor strandliefhebbers. Bovendien is het hotel gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Zandvoort, waar gasten winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden kunnen vinden. Amsterdam ligt ook op korte afstand en is gemakkelijk bereikbaar voor dagtochten. Het hotel beschikt over moderne faciliteiten, waaronder vergaderzalen en conferentieruimtes, wat het een geschikte locatie maakt voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het hotel en ontspannen met een drankje in de bar. Er is ook een terras met uitzicht op zee, waar gasten kunnen genieten van een drankje terwijl ze de zonsondergang over de Noordzee bewonderen. NH Zandvoort biedt comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen. Sommige kamers hebben een prachtig uitzicht op zee, waardoor gasten kunnen ontspannen met het geluid van de golven op de achtergrond. Het hotel heeft ook een wellnesscentrum met een sauna en een fitnessruimte. Zandvoort staat bekend om zijn mooie stranden en bruisende sfeer. Gasten kunnen genieten van zonnebaden, zwemmen in de zee en wandelingen langs de boulevard. Daarnaast is het beroemde Circuit Zandvoort, een racecircuit waar Formule 1-races worden gehouden, ook in de buurt gelegen voor autosportliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zandvoort, Noord-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-zandvoort
  • nhzandvoort@nh-hotels.com