NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

3.5 reviewscore • 8 reviews
H

Speciale plek voor kinderen

We kunnen de genoemde kritiekpunten niet onderschrijven. Het ontbijt was voortreffelijk, en er was een speciale plek voor kinderen om te eten. Onze kamer was keurig op orde. Het enige wat we missen, is een minibar. Maar voor ons was het wel een leuke periode hier. Jammer genoeg hebben we onze volgende vakantie bij een ander hotel geboekt, maar we zouden het echt wel weer hier willen doorbrengen.

Hans 28 mei 2023
Reageer
M

Diner was acceptabel

De culinaire ervaring liet veel te wensen over. Het ontbijt, dat €19,90 kostte, bood niet de verwachte waarde. Het diner was acceptabel, afgezien van de biefstuk, die naar alle waarschijnlijkheid van mindere kwaliteit was. We brachten drie nachten door, maar de kamer werd slechts eenmaal 's avonds schoongemaakt na herhaaldelijk klagen. Op de volgende avond om 23:00 uur was er nog steeds geen schoonmaak gedaan, ondanks verdere klachten. De fietsenstalling was elke avond overvol, en toen we hierover klaagden, kregen we te horen dat ze het probleem niet konden oplossen. Het opvallende was dat er wel een enorme ruimte was voor het huren van fietsen.

Marlies 24 apr 2022
Reageer
M

Prima hotel

Dit was de eerste keer dat we in een behoorlijke wachtrij stonden voor het inchecken in een hotel, maar de verwerking verliep vlot dankzij het overvloedige personeel dat beschikbaar was om te assisteren. Terwijl we in de rij stonden, werden we aangenaam verrast met een smakelijke traktatie. Bovendien kregen we een gratis upgrade van een standaardkamer naar een superior kamer. De kamer is aan de compacte kant, maar wel brandschoon. Het ontbijtbuffet voldeed ook aan de verwachtingen. Misschien een kleine suggestie: het plaatsen van afvalbakjes op de tafels? Hoewel er veel gasten in het hotel verbleven, hebben we hier geen echte hinder van ondervonden. Dit was mede te danken aan het advies van de receptionist om vroeg te gaan ontbijten.

Martijn 11 apr 2022
Reageer
J

Straalt een zakelijke sfeer uit

Dit hotel is duidelijk gericht op zakelijke reizigers en straalt een zakelijke sfeer uit, wat de gezelligheid en informele aspecten wat beperkt. Het diner en ontbijt waren uitstekend. De kamer was goed, maar er was één nadeel: er was geen airconditioning, dus we moesten slapen met het raam open. Ons uitzicht was gericht op de parkeerplaats, maar het hotel diende als een uitstekende uitvalsbasis voor dagtochten. Over het algemeen was het een plezierige ervaring voor een korte trip van drie nachten.

Jos 4 apr 2022
Reageer
D

Helaas niet kunnen bekoren

Onze overnachting in dit hotel heeft ons helaas niet kunnen bekoren. Ik heb vooraf gebeld om te vragen of het mogelijk was om twee aangrenzende hotelkamers te krijgen en een babybedje in een van de kamers te plaatsen, en beide verzoeken werden zonder enig probleem ingewilligd. Bij aankomst bleek echter dat deze regeling niet was doorgevoerd. Daarnaast was de hotelkamer niet naar behoren schoongemaakt, met onder andere een opgedroogde urinevlek op de wc-rand. Een van de redenen waarom we dit hotel hebben gekozen, is vanwege het zwembad. Helaas bleek dat we tussen 08.30 en 12.00 uur geen gebruik konden maken van het zwembad.

Dycke 25 okt 2021
Reageer
W

Voldoende

We hadden een arrangement geboekt in dit hotel, waarbij het diner blijkbaar een standaardmenu was met voorgerecht, tussengerecht en nagerecht. Het was acceptabel, maar verwacht geen gastronomische hoogstandjes! Daarentegen was het ontbijt geweldig, met een buffet waar alles regelmatig werd bijgevuld. De kamer was comfortabel en bood voldoende ruimte voor twee personen. Wat we echter misten, was een mini-koelkastje op de kamer. Vooral in de zomer kan ik me voorstellen dat dit nodig is.

Wietse 24 okt 2021
Reageer
N

Gastvrij onthaal

Warm en gastvrij onthaal, met vriendelijk personeel. De kamers waren van goede kwaliteit, goed onderhouden en brandschoon. Het is teleurstellend dat het hotel goede bedoelingen heeft met betrekking tot de voorziening van badhanddoeken en het schoonmaken van de kamers, maar dat de schoonmaakploeg zich hier niet aan lijkt te houden. Dit lijkt een veelvoorkomend probleem te zijn bij verschillende hotels. Het is echter een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vergeet vooral niet om een wandeling te maken in Park Nieuw Leeuwenhorst, dat zich achter het hotel bevindt! Tijdens ons verblijf was het opmerkelijk druk, en als gevolg daarvan werden de COVID-19-voorschriften tijdens het ontbijtbuffet niet strikt nageleefd.

Neeltje 30 aug 2021
Reageer
F

Schitterende opzet

Een schitterende opzet met prachtige vertrekpunten en diverse mogelijkheden voor verkenning. De parkeervoorzieningen zijn uitstekend en er is de mogelijkheid om fietsen te huren. Hoewel het hotel volledig rookvrij is, lijken de aangewezen rookzones altijd recht voor de ingang te liggen, waardoor je vaak door een wolk van rook moet om naar binnen te gaan. Hoewel het hotel in totaal vier sterren heeft, was de kamer waarin wij verbleven (kamer 2366) niet eens het waard om als een ster te worden beoordeeld.

Fiona 25 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Noordwijkerhout.

Over NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

Het NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is gelegen te Langelaan 3 in Noordwijkerhout. NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst bevindt zich in de buurt van de badplaats Noordwijk, die bekend staat om zijn prachtige stranden aan de Noordzeekust. Het hotel is ideaal gelegen voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers en biedt gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen steden zoals Amsterdam, Leiden en Den Haag. Dit hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een groot conferentiecentrum met moderne vergader- en evenementenruimtes, perfect voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en speciale evenementen. Naast de zakelijke faciliteiten heeft het hotel ook een overdekt zwembad, een fitnessruimte en een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden. NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst biedt comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen. De kamers zijn goed uitgerust en bieden een ontspannende omgeving voor gasten. De omgeving van Noordwijk biedt tal van activiteiten voor bezoekers. Gasten kunnen genieten van wandelingen op het strand, fietsen door de duinen en watersporten beoefenen. De nabijgelegen steden zoals Leiden en Den Haag zijn ook gemakkelijk te bereiken en bieden historische bezienswaardigheden en culturele attracties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-noordwijk-conference-centre-leeuwenhorst
  • nhleeuwenhorst@nh-hotels.com