NH Mechelen

NH Mechelen

4.0 reviewscore • 13 reviews
K

Alleen locatie gunstig

Het hotel bevindt zich op een uitstekende locatie, maar de kamers zijn sterk verouderd en vereisen dringend een uitgebreide renovatie. Het is opvallend dat er nergens wordt vermeld dat auto's met een hoogte lager dan 1.65 meter alleen in de parkeergarage kunnen parkeren tegen een tarief van 12 euro per dag. Het mag nimmer zo zijn dat je moet kiezen voor een Hotel alleen omdat het een gunstig gelegen is, service moet ook goed zijn.

Kariem 4 aug 2019
Reageer
W

Ideaal voor een stedentrip

Dit hotel is ideaal voor een stedentrip en heeft een perfecte locatie midden in het hart van de stad. We besloten te upgraden naar een recent gerenoveerde kamer, en deze paste naadloos in ons straatje. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Als ik in Mechelen moet overnachten, is dit absoluut mijn eerste keuze.

Wolter 2 nov 2017
Reageer
I

Niets voor mij

Zelfs de recentere kamers, bekend als de 'superior' kamers, hebben een verouderde uitstraling. Ze missen aantrekkelijkheid en gezelligheid, en de badkamer laat ook te wensen over, naar mijn mening. Er is een compact ligbad waarin je zowel kunt baden als staand kunt douchen, maar eerlijk gezegd lijkt dit niet meer bij de huidige normen te passen. Ondanks de bewering van recente renovatie, vertoont de kamer onaantrekkelijke en verontreinigde bruine kitranden en dergelijke, wat teleurstellend is.

Ivan 16 sep 2017
Reageer
G

Gastvrijheid

Door Jas werden hartelijk verwelkomd en de locatie is perfect om te genieten van heerlijke drankjes, dineren en de vriendelijke sfeer van Mechelen te ervaren.per op 08-10-2014 Het hotelteam begroette ons met een fantastische glimlach, en hoewel de kamers wat aan de kleine kant waren, waren ze toch gezellig en ideaal voor een stedentrip in Mechelen. In zowel het hotel als in Mechelen wordt gastvrijheid zeer gewaardeerd, en dit is iets waar wij Nederlanders nog inspiratie uit kunnen halen.

Genoten 24 aug 2017
Reageer
J

Veel activiteiten

Tijdens ons verblijf hadden we onze baby bij ons, en we konden een wiegje aan de zijkant van ons bed plaatsen zodat de baby kon slapen. Het bed was helaas oncomfortabel hard, dus hebben we een dekbed als een soort matras gebruikt. Het ontbijt was acceptabel, maar het aanbod was vrij beperkt in variatie. De locatie is echter onovertroffen, want je kunt gemakkelijk naar het centrum wandelen. Mechelen biedt op zichzelf niet enorm veel activiteiten. We hadden het geluk dat er tijdens ons verblijf net een braderie en een wielerevenement plaatsvonden.

Joris 7 aug 2017
Reageer
S

Alles was prima

Dit hotel heeft ons aangenaam verrast. Het is perfect gelegen in het hart van de stad en biedt ruime kamers met tal van voorzieningen, zoals een minibar, koffie- en theefaciliteiten, en hoogwaardige badproducten. We waren zeer tevreden met ons verblijf. Het personeel was buitengewoon vriendelijk. Het aangrenzende restaurant 't Korenveld is een echte aanrader voor liefhebbers van steaks en T-bone steaks, maar biedt ook andere heerlijke gerechten. Het personeel daar was eveneens zeer gastvrij. Het ontbijt voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen. Misschien zou een vleugje cava welkom zijn geweest. Er was vers gesneden fruit en alles was prima, vooral de koffie was verrukkelijk.

Strootman 17 jun 2017
Reageer
D

Discreet en vaardig personeel

Op 6 mei hebben we buitengewoon toegewijd, nauwkeurig, discreet en vaardig personeel ervaren. Zelden maak je zulke uitzonderlijke service mee, waarbij geen enkele inspanning te veel was. De aantekening die we bij de reservering hebben gemaakt, is op een uiterst precieze manier verwerkt en uitgevoerd. (Praktisch nooit gezien bij andere hotels!) Je kunt gratis uitchecken op zondag tot 15:00 uur. Er is parkeergelegenheid beschikbaar onder het hotel voor €12,50, maar er zijn ook voldoende andere opties op slechts 200 meter afstand.

David 8 mei 2017
Reageer
D

Alles keurig in orde

Samen met mijn partner heb ik een aangenaam weekendje uit gehad, en op de tweede dag vierden we zijn verjaardag. 's Ochtends wilde ik even informeren of ze iets extra's konden regelen voor het ontbijt, zoals een kaarsje of een speciaal dessert. Ze boden echter direct roomservice aan, inclusief een persoonlijk kaartje. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en stond direct paraat om te assisteren, zelfs toen ik op het laatste moment met mijn verzoek op de proppen kwam. Bovendien was alles keurig in orde en het stadje was bijzonder charmant.

Davina 21 apr 2017
Reageer
M

Handige voorzieningen

De meest significante kwestie betreft de parkeermogelijkheden. Hoewel het €10,00 per dag kost, is de ingang beperkt tot voertuigen met een maximale hoogte van 165 centimeter, en de beschikbare ruimte beneden is bovendien beperkt en moeilijk manoeuvreerbaar. De kamer op de vijfde verdieping was behoorlijk opgewarmd, maar ruim en netjes. Het beschikte over handige voorzieningen zoals een kluis, minibar en een moderne flatscreen TV. De badkamer was goed onderhouden en voorzien van een ligbad. Mechelen is een compacte stad, wat betekent dat alle bezienswaardigheden op loopafstand bereikbaar zijn.

Mw Clumper 13 apr 2017
Reageer
R

Prachtige hotel

Ons verblijf in dit prachtige hotel was onvergetelijk. De sfeer tijdens het Valentijnsweekend was betoverend, en de culinaire ervaringen in de binnenstad waren ronduit geweldig. Voor gezinnen met kinderen is het speelgoedmuseum een absolute must-visit. Een perfecte mix van romantiek en plezier, een echte aanrader! Hier is waar we graag terug willen komen en dat gaan we ook doen.

Ryandi 25 feb 2017
Reageer
C

Positief bevonden

Het hotel hebben we als positief bevonden, met een comfortabele kamer en een bevredigend ontbijt. Wij hebben al vaker de nacht doorgebracht in een NH Hotel. Ik was behoorlijk teleurgesteld door de ongastvrije aanpak bij het inchecken, waarbij een aanbetaling van €30 werd gevraagd op mijn creditcard voor eventuele onvoorziene kosten. Na het uitchecken werd beloofd dat dit onmiddellijk zou worden geannuleerd, maar helaas gebeurde dit niet. Pas na enkele e-mails werd het uiteindelijk teruggestort. De houding van dit NH Hotel komt op mij niet erg klantvriendelijk over en wekt argwaan. Bovendien was er tijdens het ontbijt een tekort aan bruin brood, terwijl er letterlijk buren zijn die een bakkerij hebben.

Clifton 19 aug 2016
Reageer
F

Raad dit hotel ten zeerste aan

NH Mechelen is een uitstekend hotel met een geweldige locatie op loopafstand van het stadscentrum. De kamers zijn comfortabel, het ontbijt is heerlijk en de receptie biedt vriendelijke service. Ik raad dit hotel ten zeerste aan voor een aangenaam verblijf in Mechelen. Het is de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Ferry 5 jul 2016
Reageer
A

Kamers zijn netjes en royaal

De ligging en de medewerkers zijn buitengewoon uitstekend. De kamers zijn netjes en royaal van formaat, maar vertonen enige tekenen van ouderdom. Het ontbijtbuffet heeft ruimte voor verbetering, vooral wat betreft de versheid en variëteit van de aangeboden producten. Desondanks kunnen we genieten van heerlijke koffie en thee, en het personeel is uiterst vriendelijk. Het hotel oogt enigszins versleten vanwege de verouderde inrichting en de buitenkant heeft een gedateerde uitstraling.

Andre 2 feb 2016
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Belgie.

Over NH Mechelen

NH Mechelen is gelegen te Korenmarkt 22/24 in Mechelen. NH Mechelen heeft een centrale locatie in het hart van Mechelen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel zakenreizigers als toeristen die de stad willen verkennen. Het hotel ligt op korte loopafstand van het treinstation van Mechelen, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot andere steden in België, waaronder Brussel en Antwerpen. Dit hotel biedt diverse faciliteiten, zoals vergader- en evenementenruimtes, een fitnessruimte en een restaurant. Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het hotel en ontspannen met een drankje in de bar. NH Mechelen biedt moderne en comfortabele kamers en suites met eigentijdse inrichting. De kamers zijn goed uitgerust en bieden een comfortabele plek om te ontspannen na een dagje sightseeing of zakelijke bijeenkomsten. Mechelen is een charmante stad met een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden. Gasten van NH Mechelen kunnen de historische binnenstad verkennen, een bezoek brengen aan bezienswaardigheden zoals de Sint-Romboutskathedraal, het Stadhuis van Mechelen en het Speelgoedmuseum. Mechelen staat ook bekend om zijn brouwerijen, waaronder de beroemde brouwerij Het Anker.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Belgie
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-mechelen
  • nhmechelen@nh-hotels.com