NH Maastricht

NH Maastricht

3.8 reviewscore ÔÇó 10 reviews
L

Hotel is aantrekkelijk

Het interieur van het hotel is aantrekkelijk, en het personeel is gastvrij. De locatie van het hotel bevindt zich net buiten het stadscentrum, maar met de bus die direct voor het hotel stopt, bereik je het centrum in slechts 10 minuten. Dit was zeer aangenaam voor ons. De kamer was keurig en fris, maar het bed was voor ons persoonlijk iets aan de harde kant. Onze auto konden we veilig parkeren in het hotel's parkeergarage.

Liieve 30 dec 2022
Reageer
P

Aanbevelen

Dit prachtige hotel verwelkomde ons met open armen, het personeel was uiterst vriendelijk, de lounge straalde gezelligheid uit, onze kamer was prachtig en het ontbijt was fenomenaal! Het ontbijt bood een breed scala aan lekkernijen, waaronder smeuïge roereieren, verrukkelijke zalm, verse en overheerlijke broodjes, sappig fruit, knapperige wafels, smakelijke pannenkoekjes, verleidelijke zoetigheden en meer.

Phedra 24 dec 2022
Reageer
J

Ontspanning en gemoedelijkheid

De atmosfeer in het hotel ademt ontspanning en gemoedelijkheid. Het personeel verwelkomt je met een warme glimlach en staat altijd klaar om te assisteren. De kamer is ruim en schitterend schoon, en de bedden bieden een overvloed aan ruimte en uitzonderlijk slaapcomfort. De culinaire ervaring is voortreffelijk, vooral de nagerechten zijn een absolute aanrader, geserveerd in het gezellige eetgedeelte van het hotel.

Jordi 27 okt 2022
Reageer
R

Veel steun

Gedurende een ingrijpende medische ingreep van mijn partner in het MUMC, hebben mijn kinderen en ik, op aanbeveling van het ziekenhuis, verbleven in het NH hotel. Deze periode was behoorlijk turbulent en we vonden rust in dit hotel, waar het personeel uiterst empathisch en behulpzaam was. De kaars, die als symbool van troost fungeerde, bracht veel steun.

Rina 30 dec 2021
Reageer
M

goede personeel

Een prachtig ruim hotel met goede personeel. We hadden een standaardkamer geboekt, maar het hotel heeft niet expliciet vermeld dat er geen airconditioning in de kamer was. Dus wees hierop bedacht, er zou een symbool moeten zijn dat aangeeft dat er geen airconditioning is. Indien je zo een symbool ziet dan weet je in ieder geval dat je een hete avond/dag zal hebben.

Mitchel 17 aug 2021
Reageer
K

Niet evenredig

Met drie personen deelden we een kamer, maar in plaats van een comfortabel derde bed kregen we een inklapbaar bedje voor dezelfde prijs als een eenpersoonskamer. Naar mijn mening niet evenredig. Dit heeft me vreselijk laten twijfelen en daarom heb ik dan ook gevraagd aan de medewerkers waarom dit zo is. Ik kon pasklaar antwoord krijgen dan alleen, ze zijn niet verantwoordelijk voor de regels. En gelijk hebben ze ook ­čÖé

Koender 14 nov 2019
Reageer
M

Nieuwjaarsperiode

We verbleven hier tijdens de nieuwjaarsperiode. Uitstekend ontbijt en buitengewoon vriendelijk personeel. De kamers zijn niet bijzonder, maar ze zijn wel keurig schoon. Het hotel bevindt zich op slechts 6 minuten loopafstand van het NS-station Maastricht-Randwyck. Je hebt de mogelijkheid om de trein te nemen naar het centrum van Maastricht vanaf dat station (en van daaruit kun je de stad te voet verkennen). Daarnaast vertrekken er bussen naar het centrum van Maastricht, direct voor het hotel.

Mezach 6 jan 2019
Reageer
B

Overvloed aan keuzemogelijkheden

De locatie is perfect, aangezien de bushalte voor bussen naar het stadscentrum recht voor de deur is, en het treinstation Randwijck op slechts 5 minuten loopafstand ligt. De kamers zijn vlekkeloos en ruim, met uiterst comfortabele bedden en een ruime, schone douche. Het ontbijt is voortreffelijk, met een overvloed aan keuzemogelijkheden, verse streekproducten en tijdige aanvulling.

Boby 30 dec 2018
Reageer
V

Prijs en kwaliteit komt niet overeen

Een overnachting voor vier personen op het terrein van de universiteit, ver weg van het stadscentrum, kostte ons 250 euro. Voor deze prijs was het niet inclusief ontbijt, moesten we extra betalen voor het parkeren (13 euro), kregen we oploskoffie op de kamer en hadden we moeite om de douche op een aangename temperatuur in te stellen.

Vera 24 dec 2018
Reageer
B

Alles tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld. We waren met een groep van 48 koorleden (Fun4All) uit Loosdrecht en verbleven twee dagen in Maastricht. Pascal, jij bent werkelijk een geweldige leidinggevende. De hotelkamers, het diner, het uitstekende ontbijt, en de vriendelijke service hebben ons verblijf onvergetelijk gemaakt. Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Biemel 4 okt 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Maastricht.

Over NH Maastricht

NH Maastricht is gelegen te Forum 110 in Maastricht. NH Maastricht heeft een gunstige locatie aan de rand van het stadscentrum van Maastricht. Het hotel ligt op loopafstand van het MECC Maastricht, het congres- en tentoonstellingscentrum van de stad, waardoor het een populaire keuze is voor zowel zakenreizigers als toeristen. Het historische centrum van Maastricht met zijn winkels, restaurants en bezienswaardigheden is gemakkelijk bereikbaar. Dit hotel biedt uitgebreide faciliteiten, waaronder vergader- en evenementenruimtes, een fitnessruimte en een wellnesscentrum. Gasten kunnen ontspannen in de sauna, het stoombad of het verwarmde binnenzwembad. Er is ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van internationale gerechten en een bar om te ontspannen.NH Maastricht beschikt over moderne en comfortabele kamers en suites met eigentijdse inrichting. De kamers zijn goed uitgerust en bieden een comfortabele plek om te ontspannen na een dagje sightseeing of zakelijke bijeenkomsten. Maastricht staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende cultuur. Gasten van NH Maastricht kunnen de historische binnenstad verkennen, een bezoek brengen aan bezienswaardigheden zoals het Vrijthof, de Sint-Servaasbasiliek en het Bonnefantenmuseum, en genieten van de culinaire scene van de stad.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Maastricht, Limburg
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-maastricht
  • nhmaastricht@nh-hotels.com