NH Groningen

NH Groningen

3.9 reviewscore • 11 reviews
S

NH Groningen super dichtbij UMCG

Wat ik fijn vind aan dit hotel is het feit dat het nog geen 30 seconden lopen is vanaf de ingang van het hotel naar de ingang van het UMCG. Als een familielid in het UMCG moet verblijven en je wil zelf niet ver er van af zijn, is dit een ideaal hotel om te boeken. Dit is ons ook overkomen namelijk, zat ik in het hotel en mijn vrouw verbleef in het UMCG. Prima opgelost, kon ik de volgende ochtend gelijk weer naar haar toe.

Stan en Viv 28 sep 2023
Reageer
M

Teleurstellend

Het hotel is goed, maar het is jammer dat we geen reactie hebben ontvangen op twee van onze e-mails. Daarom besloten we te bellen om te vragen of er veganistische opties beschikbaar waren bij het ontbijt. De reactie was positief: "Ja, we hebben veel veganistische opties." De variëteit aan opties liet echter veel te wensen over en was erg teleurstellend.

Maqueena 6 mrt 2022
Reageer
J

Uitstekende service

Uitstekende service. Na een chirurgische ingreep in het UMCG moest mijn echtgenote nog een volledige dag in het ziekenhuis verblijven. Het NH Hotel heeft ons niet in rekening gebracht voor deze extra dag, en we kregen het volledige bedrag voor die dag keurig terugbetaald. We willen jullie nogmaals van harte bedanken, en zowel de kamer als het ontbijt waren uitstekend. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer bij jullie te verblijven.

Joann 5 feb 2022
Reageer
M

Waardeloos

Lang van tevoren geboekt, en ook de anticipatie in de aanloop naar ons verblijf. Mijn vrouw is al 3 jaar afhankelijk van een rolstoel vanwege een ernstige dwarslaesie. Toen we telefonisch reserveerden, hebben we dit aangegeven, inclusief de levering van hulpmiddelen zoals een tillift, douchestoel en hoog-laagbed door Medipoint. We wisten echter niet dat de kamer erg beperkt van ruimte was. Er is bijna geen ruimte om met de rolstoel te manoeuvreren, dus we moesten zelf een tafel en stoel met voetenbank uit de kamer verwijderen. De thuiszorg had moeite om met de tillift te werken vanwege de beperkte ruimte, hoewel we dit allemaal bij de telefonische boeking hadden doorgegeven.

Meuen 9 aug 2021
Reageer
F

Ontbijt was acceptabel

We hebben een hotelovernachting geboekt via NS Spoordeelwinkel bij NH Groningen. De locatie is uitstekend, op loopafstand van het stadscentrum. Onze kamer was van het standaardtype en bood een minder indrukwekkend uitzicht, dus helaas konden we de Martinitoren niet zien. Het ontbijt was acceptabel, maar vanwege de COVID-19 maatregelen moesten we tijdslots volgen. Veel van de items waren voorverpakt, zoals broodjes, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Daarentegen werden sappen en melk geserveerd in kannen op het buffet.

For 23 aug 2020
Reageer
H

Uitstekend

Het hotel was uitstekend, en de locatie was perfect. We hebben rechtstreeks geboekt vanwege de "lazy Sunday" aanbieding, waardoor we op zondag pas om 17.00 uur hoefden uit te checken. Hoewel we een bevestiging hadden ontvangen, werden we toch verzocht om de kamers om 12.00 uur te verlaten. De receptioniste toonde weinig begrip voor onze situatie, ondanks de getoonde bevestiging, en was niet bereid om een uitzondering te maken.

Hicham 10 aug 2020
Reageer
F

schimmel aan het plafond

De hotelkamer biedt een bevredigende en prettige ervaring, maar zodra je de badkamer betreedt… De tegels vertoonden schade met losse stukjes (waar ik zelfs mijn vinger aan bezeerde), de kitranden waren in een vervelende staat en begonnen los te komen. En het meest verontrustende van alles was de aanwezigheid van zwarte schimmel aan het plafond.

Frenkie 11 jun 2020
Reageer
J

Dienstverlening is uitstekend

Eerdere reviews vermeldden dat er thee en koffie op de kamer beschikbaar zou zijn, maar het blijkt dat er geen thee aanwezig is. Er is koffie beschikbaar op de kamer, maar het aanbod aan koffiecapsules is beperkt en er is niet genoeg melk en suiker. De dienstverlening is uitstekend, zoals te zien is aan de kamerdecoratie die ze hebben aangebracht nadat ik had aangegeven dat het om een verjaardag ging. Het was echt een geweldige verrassing, fantastisch!

Jijzegt 2 sep 2019
Reageer
K

Renovatie

De hotellocatie is uitstekend, want binnen een wandeling van 5 minuten bevind je je op de Grote Markt. Bovendien stoppen er verschillende buslijnen recht voor de ingang van het hotel. De kamer was in orde, maar de badkamer liet echt te wensen over voor een hotel met vier sterren. Het was verouderd, met loslatende en vieze kitranden, en de douchedeur sloot alleen met moeite, enzovoort.

Kimmy 13 apr 2019
Reageer
E

Prachtig hotel.

Een prachtig hotel. Het kan een uitdaging zijn om het parkeerdek te lokaliseren. Je moet eerst inchecken om daar succesvol toegang te krijgen. De kamer was keurig in orde. Er waren koffie- en theefaciliteiten beschikbaar. Het ontbijt was uitstekend en bood een ruime keuze aan gerechten. De locatie is handig als je Groningen wilt verkennen of naar het ziekenhuis moet. Echter, er was wat geluidsoverlast rond 7 uur in de ochtend, wat minder prettig was.

Elena 22 dec 2018
Reageer
M

Gastvrij

Het hotel bevindt zich op slechts 10 minuten wandelen van het stadscentrum. De kamer oogt keurig. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Het personeel is gastvrij en staat klaar om assistentie te verlenen. Toen we om kwart voor 2 aankwamen bij het hotel, was de kamer al klaar. Het is handig dat je je bagage kunt opbergen en meteen de stad kunt verkennen.

Macy 13 dec 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Groningen.

Over NH Groningen

Het NH Groningen Hotel De Ville is gelegen te Hanzeplein 132 in Groningen. NH Groningen Hotel De Ville heeft een uitstekende locatie in het hart van Groningen, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Gasten kunnen gemakkelijk de Grote Markt, de Martinitoren, het Groninger Museum en andere bezienswaardigheden verkennen. Het hotel biedt diverse voorzieningen voor gasten, waaronder vergader- en evenementenfaciliteiten, ideaal voor zakenreizigers. Er is ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van maaltijden en een bar om te ontspannen. NH Groningen Hotel De Ville biedt comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen. De inrichting is eigentijds en stijlvol, passend bij de historische omgeving van het hotel. Groningen is een levendige stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Gasten van NH Groningen Hotel De Ville kunnen genieten van de charme van de oude binnenstad, een bezoek brengen aan musea, theaters en andere culturele bezienswaardigheden, en de bruisende sfeer van de stad ervaren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Groningen, Groningen
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-groningen
  • nhgroningen@nh-hotels.com