NH Gent Belfort

NH Gent Belfort

3.8 reviewscore • 10 reviews
R

Perfect gepositioneerd

Perfect gepositioneerd, in het hart van het historische stadscentrum van Gent. Hartelijke begroeting, echter was onze kamer pas beschikbaar om 16.00 uur. De kamer was ruim en keurig schoongemaakt. We hebben opgemerkt dat slechts een deel van het hotel is vernieuwd, aangezien sommige ruimtes er nog steeds ouderwets uitzien. In de vroege ochtend ervoeren we enige geluidshinder vanaf de straat. Het ontbijt was overvloedig, met tal van heerlijke opties om uit te kiezen. Bovendien was het personeel bij het ontbijt vriendelijk en attent.

Ruud 24 dec 2021
Reageer
A

Enigszins ongemakkelijk

De ligging van dit hotel is werkelijk uitstekend, pal in het hart van het stadscentrum. Als je met de auto komt, is er een kosteloze parkeergelegenheid beschikbaar buiten het centrale gebied. Na de busrit ben je slechts 2 minuten lopen verwijderd van het hotel! De kamerprijs is echter aan de hogere kant, met een tarief van 125 euro per overnachting. Onze indruk was dat de kamers een verouderde uitstraling hadden. Het kingsize bed bood niet het gewenste comfort vanwege de matige kussens. Daarnaast was de kamertemperatuur aan de hoge kant, wat enigszins ongemakkelijk was.

Abel 16 feb 2020
Reageer
T

Mooi hotel

De locatie is werkelijk in het hart van het stadscentrum! De mogelijkheid om je auto te parkeren in het hotel kost slechts 25 euro per nacht. Dit betekent dat zelfs als je slechts één nacht blijft, je je auto al vroeg kunt parkeren en deze de volgende dag kunt laten staan voor dezelfde prijs.

Taren 20 apr 2019
Reageer
J

Volledige reeks voorzieningen

Het hotel bevindt zich op een fantastische plek. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en staat altijd klaar om te assisteren. Parkeergelegenheid is beschikbaar onder het hotel, zodat je gemakkelijk kunt genieten van de schilderachtige stad op loopafstand. De accommodaties zijn aanzienlijk in omvang en bieden een volledige reeks voorzieningen die passen bij de verwachtingen voor dit type hotel.

Jintie 4 jan 2018
Reageer
L

Gastvrije medewerkers

Hotel Belfort is absoluut onze favoriete accommodatie in Gent. Het is ideaal gelegen in het hart van de stad, met directe toegang tot het bruisende centrum. Bovendien staat het bekend om zijn voortreffelijke ontbijt en gastvrije medewerkers. De kamers zijn royaal bemeten, bieden comfortabele slaapgelegenheden en worden met grote zorg schoongehouden, iets wat wij bijzonder op prijs stellen. Dit hotel beschikt over een handige ondergrondse parkeerfaciliteit, waardoor je jouw voertuig veilig kunt parkeren zonder je zorgen te hoeven maken over verdere verplaatsingen met de auto.

Levi 29 jul 2017
Reageer
T

Voldoende ruimte

Voordelen: Een ruim hotel in het hart van de stad, voorzien van airconditioning en gratis draadloos internet. De superior kamers bieden voldoende ruimte. Het personeel staat altijd klaar om te helpen en is buitengewoon vriendelijk. Het ontbijt is uitstekend. Zelfs de omeletten worden op maat voor je bereid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit, met de zomerkorting van 30% en gratis ontbijt, is zeer redelijk (€103,55 per nacht).

Titia 22 apr 2017
Reageer
C

Aangenaam hotel

Aangenaam hotel, een keurige kamer met een uitzonderlijk ruim bed gehad! Over het algemeen heel goed onderhouden. Het ochtendmaal is eveneens uitstekend, een overvloed aan opties en alles heerlijk vers. De positie is perfect, je bevindt je in het hart van de stad en kunt gemakkelijk overal naartoe lopen. Dit is echt een aanbeveling voor een weekenduitje.

Caroline 19 apr 2017
Reageer
V

Variatiemogelijkheden

Het ontbijt valt op door zijn uitgebreide assortiment en het feit dat de porties en broodjes klein zijn, waardoor je veel variatiemogelijkheden hebt… Een ruime standaardkamer met een kingsize bed en een uitstekende douche… Helaas ervoeren we een defecte koelkast die elke dertig minuten veel geluid maakte, wat onze nachtrust verstoorde.

Victorine 27 mrt 2017
Reageer
D

Onaangename ervaring

We hebben een zeer onaangename ervaring gehad. Op een ochtend om half 6 stond er plotseling een man, slechts gekleed in ondergoed, in onze kamer terwijl het donker was. Mijn partner heeft de persoon moeten verwijderen. Nadat ik in tranen naar de receptie belde, gaf het hotelpersoneel niet eens de moeite om bij ons langs te komen. De daaropvolgende dag weigerden ze zelfs om ons te vergoeden voor de verschrikkelijke nacht. Dit getuigt echt van een zeer slecht management, het is ronduit schandalig.

Daphne 8 jan 2017
Reageer
D

Toeristische attractie

Een enorm hotel op een uitstekende locatie, in de nabijheid van de winkelstraat en alle toeristische attracties. De kerstmarkt begon praktisch voor de deur. Het ontbijt is werkelijk uitstekend, met een overvloed aan zowel warme als koude opties. De kamers zijn ruim en comfortabel. Een taxirit van het Sint-Pietersstation naar het hotel kostte ons slechts 8,50 euro. Het was onze eerste keer in Gent, en zowel het hotel als de stad zelf hebben ons aangenaam verrast.

Djemani 7 jan 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Belgie.

Over NH Gent Belfort

Het NH Gent Belfort is gelegen te Hoogpoort 63 in Gent. NH Gent Belfort heeft een uitstekende locatie in het hart van Gent, vlakbij het beroemde Belfort van Gent. Hierdoor kunnen gasten gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad verkennen, waaronder de Graslei en Korenlei, het Kasteel van de Graven, de Sint-Baafskathedraal en vele gezellige restaurants en winkels. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen voor zowel zakenreizigers als toeristen. Er zijn vergader- en evenementenfaciliteiten beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, een sauna en een bar. NH Gent Belfort biedt comfortabele en goed uitgeruste kamers en suites met moderne voorzieningen. De inrichting is eigentijds en stijlvol, en de kamers zijn ontworpen met het comfort van de gasten in gedachten. Gent staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende cultuur. Gasten van NH Gent Belfort kunnen genieten van wandelingen door de middeleeuwse straten, een bezoek brengen aan musea en historische bezienswaardigheden, en genieten van de lokale keuken in de vele restaurants in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Belgie
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-gent-belfort
  • nhgentbelfort@nh-hotels.com