NH Collection Eindhoven Centre

NH Collection Eindhoven Centre

4.0 reviewscore ÔÇó 12 reviews
T

Uiterst gastvrij en attent

Ik heb een weekend doorgebracht met mijn dochter om te winkelen. Het hotel bevindt zich in het hart van Eindhoven, dus je kunt zo de stad in lopen. Het personeel was uiterst gastvrij en attent. De kamer was keurig en brandschoon. We hebben roomservice besteld omdat we na een vermoeiende dag winkelen even wilden ontspannen. De roomservice arriveerde snel en het eten was verrukkelijk. We hebben volop genoten van een ontspannen avond op onze hotelkamer. We verbleven op de zevende etage en hadden een prachtig uitzicht over de stad.

Thomas 9 jun 2023
Reageer
V

Absoluut waar voor je geld

Dit hotel is misschien wat prijzig, maar daar krijg je absoluut waar voor je geld met een fantastische kamer. Vooral wanneer het hotel niet op zijn drukste momenten is, kun je hier genieten van een geweldige accommodatie op loopafstand van het stadscentrum. De locatie is ideaal, omdat je vanuit het hotel gemakkelijk alle kanten op kunt om de stad te verkennen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar luxe en gemak in de stad.

Vincent 16 sep 2023
Reageer
S

Prachtige kamers

Dit hotel biedt prachtige kamers en bevindt zich letterlijk in het hart van het stadscentrum. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en gastvrij. We kregen zelfs een gratis upgrade, wat natuurlijk geweldig was, maar zelfs zonder deze upgrade zou ik dezelfde positieve recensie geven. Dit is absoluut een tophotel op een toplocatie. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van luxe en gemak in het centrum van de stad.

Sander Molenaar 3 sep 2023
Reageer
L

Schitterend hotel

Een schitterend hotel gelegen midden in het hart van Eindhoven. Een uitgebreid ontbijtbuffet waarin je niets tekort zult komen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en bereid om je met alles te helpen. De kamers zijn prachtig en goed onderhouden. Absoluut weelde! De kamer was prachtig versierd voor een verjaardag, wat een geweldige touch was. Dit is een aanbeveling! We zullen zeker terugkomen.

LH 11 aug 2023
Reageer
R

Heerlijk genoten

Samen met mijn gezin zijn we afgelopen weekend naar dit prachtige hotel gereisd om de stad Eindhoven te verkennen. Heerlijk genoten van een divers ontbijt, een ruime familiekamer en uiterst gastvrij personeel. We kijken ernaar uit om binnenkort opnieuw langs te komen. Moeten wel even kijken hoe we de middelen hiervoor bij elkaar gaan rapen ­čÖé

Roel van Leeuwen 7 jul 2023
Reageer
R

Perfecte ligging

Dit hotel heeft een perfecte ligging, maar wat het echt onderscheidt, zijn de medewerkers. Hun toewijding en oprechte aandacht voor de gasten maken het verblijf hier speciaal. Het ontbijtbuffet is uitstekend, met een prachtig uitzicht als extraatje. Onze kamer was verder ook echt goed ingericht. We hadden namelijk veel ruimte om te bewegen. Een geweldige ervaring!

Ruben Meijer 4 jun 2023
Reageer
R

Ruime en prachtig ingerichte suite

Voor de tweede keer hebben we volop genoten van de uiterst ruime en prachtig ingerichte suite. Deze kamer hadden we vijf jaar geleden ook geboekt vanwege een concert van Guus Meeuwis. Uitstekende ligging op slechts 900 meter van het stadion. Gelegen in het hart van de stad, dicht bij sfeervolle terrassen en winkels. De suite beschikt over een schitterend vrijstaand bad in de kamer en een ruime en-suite badkamer. Verse bloemen zijn een mooie touch. Het kingsize bed is werkelijk fantastisch.

Ruben 1 jun 2023
Reageer
v

Buitengewone belevenis!

De overnachting en het diner in Restaurant VANE waren werkelijk een buitengewone belevenis! De ochtend erop konden we eveneens van het prachtige uitzicht genieten tijdens het ontbijt. Ik heb ontzettend genoten en ik kom zeker weer terug. Dank aan het hele team! Ik heb hier zeker mijn energie bijgevuld en daarom ga ik geïnspireerd weer aan de slag.

van Houten 10 mrt 2023
Reageer
F

Absoluut een aanbeveling

Als een speciale verjaardagssurprise, heb ik mijn zus getrakteerd op een overnachting. Gezamenlijk hebben we geproost met champagne in de skybar en hebben we ons tegoed gedaan aan het buitengewoon uitgebreide ontbijt met het meest adembenemende panorama. Het is absoluut een aanbeveling waard om hier je verblijf te plannen. Het geslaagd feestje is hier een goed bewijs van!

Fam Peters 6 jan 2023
Reageer
K

Ontbijt was ronduit schitterend

Geweldige locatie! Bij aankomst verwelkomd met een leuke ontvangstbalie, compleet met verfrissend water en snoepjes. Het ontbijt was ronduit schitterend, en het uitzicht maakte het nog specialer. Het enige minpuntje was dat we in de Vane Bar, met opnieuw een prachtig uitzicht en heerlijke bitterballen, standaard in het Engels werden aangesproken.

Kuipers 29 nov 2022
Reageer
L

Ideale ligging

Een prachtig hotel met een ideale ligging. De kamers zijn onberispelijk schoon en bieden buitengewoon comfort. In het hotel is er een eetgelegenheid met de naam "Vane" die een panoramisch uitzicht over de stad biedt. Het avondmaal, samengesteld door chef-kok Carlo Chantrel, was werkelijk voortreffelijk en zou zeker de goedkeuring van Michelin verdienen. We zijn zeker van plan om hier weer terug te komen.

Lucas Jansen 6 sep 2022
Reageer
M

Enorm genoten

Ik heb opnieuw enorm genoten van mijn verblijf in dit hotel. De kamer was prachtig, het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. De locatie van het hotel is perfect, en het ontbijt was uitstekend verzorgd. Als je iets nodig hebt, regelen ze het direct voor je. Dit hotel is absoluut een aanrader!

Maarten de Boer 17 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Eindhoven.

Over NH Collection Eindhoven Centre

Het NH Collection Eindhoven Centre is gelegen te Vestdijk 5 in Eindhoven. Het NH Collection Eindhoven Centre ligt in het bruisende stadscentrum van Eindhoven. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het centraal station, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt voor zowel zakenreizigers als toeristen. Eindhoven staat bekend om zijn innovatie en design, en het hotel weerspiegelt deze moderne uitstraling. Dit hotel biedt gasten luxe en comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen. Het heeft ook vergader- en evenementenfaciliteiten, een fitnessruimte en een restaurant waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Het NH Collection Eindhoven Centre staat bekend om zijn eigentijdse inrichting en gastvrije sfeer. Het is een uitstekende keuze voor zowel zakelijke reizigers die vergaderingen willen organiseren als toeristen die de stad willen verkennen. De omgeving van het hotel biedt een breed scala aan winkels, restaurants, bars en culturele bezienswaardigheden. Eindhoven staat bekend om zijn designmusea en technologiecentra, zoals het beroemde Philips Museum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Eindhoven, Noord-Brabant
  • https://www.nh-collection.com/nl/hotel/nh-collection-eindhoven-centre
  • nhcollectioneindhovencentre@nh-hotels.com