NH Collection Amsterdam Flower Market

NH Collection Amsterdam Flower Market

3.8 reviewscore • 8 reviews
W

Prachtig, modern, schoon, met mooie bloemen

Het hotel was prachtig, modern, schoon, met mooie bloemen om de lobby te versieren. Het was de verjaardag van mijn verloofde, en het hotel deed extra moeite om het speciaal te maken. De locatie is geweldig, we hebben tijdens ons verblijf gebruik gemaakt van de trams en de tramhalte is recht voor de deur van het hotel. We vonden tal van restaurants, bars, winkels en coffeeshops in de buurt. Eén feedback die ik zou hebben, is om wat eenvoudige stoelen aan het terras toe te voegen, want we hebben het terras niet zo vaak kunnen gebruiken als we hadden gehoopt omdat we moesten staan. We zouden zeker terugkomen wanneer we weer naar Amsterdam komen.

Willem 20 jul 2023
Reageer
T

Kamers zijn ruim en schoon

Dit hotel is perfect gelegen in het stadscentrum. Bijna alle belangrijke bezienswaardigheden in de stad liggen op comfortabele loopafstand. De kamers zijn ruim en schoon, en goed geïsoleerd tegen het lawaai op straat. Er is een zeer uitgebreid ontbijtbuffet beschikbaar. Het personeel is behulpzaam en de faciliteiten zijn ook goed georganiseerd.

Thijsie 11 sep 2023
Reageer
E

Minst favoriete hotel

Dit was ons minst favoriete hotel met een stevig prijskaartje tijdens onze maandlange Europese vakantie. De kwaliteit van het bed en beddengoed was slecht, kussens die ik zelfs niet zou gebruiken voor mijn katten omdat ze bobbelig waren. Een lege frisdrankfles van een andere gast bleef 24 uur lang in de gang liggen, en de schoonmaak in onze kamer was slordig. Ze hebben zelfs nagelaten te vegen of te stofzuigen, want ik had een snoepje laten vallen en wist dat ze het niet hadden opgeruimd. Ze hebben ook de toiletartikelen niet bijgevuld. Eigenlijk was er maar 1 van elk toiletartikel, terwijl we met z'n tweeën waren.

Erik de Vries 9 sep 2023
Reageer
P

Geweldige plek

Een geweldige plek om te verblijven in Amsterdam, vlakbij geweldige restaurants, bars en winkels. Mooie gezellige kamers en een smakelijk ontbijt! Ik zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige tijd in een geweldige stad! Altijd blij om in een NH hotel te verblijven, maar deze heeft iets extra's!

Pieter 9 sep 2023
Reageer
J

Aangenaam verblijf

Uitstekende locatie om Amsterdam te verkennen. Heerlijk ontbijtbuffet met zeer meegaand personeel. Het minpunt was dat de receptionist bij het inchecken een beetje onbeleefd was en niet behulpzaam. We kwamen laat aan (10:30 uur) vanwege vertragingen bij de transfer en kregen te horen dat er geen etensopties waren in het hotel. Ons werd verteld dat de enige plek die open was, McDonald's was. Het hotel vermeldt dat er 24-uurs roomservice is, dus ik ben niet zeker of dit het geval is of dat de receptionist ons onjuiste informatie heeft gegeven. Maar het was een aangenaam verblijf en Amsterdam is een zeer mooie stad om te bezoeken.

JB 24 aug 2023
Reageer
M

Geweldig en behulpzaam

We verbleven 3 nachten in het bloemenmarkt hotel en hadden een geweldig verblijf. De receptie is prachtig en het personeel was geweldig en behulpzaam. We kozen voor de superior kamer, die erg schoon was en enkele leuke extraatjes had. We betaalden ook extra voor het ontbijt, dat erg goed was. Ontbijt in buffetstijl met zoveel keuze. Het hotel is ideaal gelegen om de tram te nemen of nog steeds op loopafstand van veel toeristische attracties, bars en restaurants. We zouden zeker weer boeken en het ten zeerste aanbevelen.

Marco Koning 12 jul 2023
Reageer
T

Prachtig hotel!

Prachtig hotel! Het is schoon en comfortabel. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De locatie is goed, met veel bars en restaurants in de buurt en op redelijke loopafstand van het centrum. Ik zou zeker aanraden hier te verblijven bij een bezoek aan Amsterdam. Ik ben geschokt om negatieve recensies van andere klanten te lezen!

Timo 19 mei 2023
Reageer
M

Spijtig

Goede locatie, maar kom niet aan na 22.00 uur. Het restaurant sluit om 22.00 uur en er is geen roomservice na 21.00 uur. Het is huisdiervriendelijk, maar ze bieden niets voor huisdieren (bed, kommen, enz.). De grotere kamers hebben een PIEPKLEIN raam, dus geen uitzicht of natuurlijk licht, en het licht in de kamer is vreselijk. Ook kun je jezelf bezeren tijdens het douchen! Degene die het interieur heeft ontworpen, heeft een grote fout gemaakt in de keuze van het bad (te hoog en glad), aangezien het ook als douche wordt gebruikt en erg hoog en gevaarlijk is om in te stappen! Slechte keuze voor een hotel. Spijt dat ik hier naartoe ben gegaan.

Martijn 14 mei 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH Collection Amsterdam Flower Market

Er zijn 8 reviews geschreven over NH Collection Amsterdam Flower Market op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-collection.com/nl/hotel/nh-collection-amsterdam-flower-market
  • nhcollectionamsterdamflowermarket@nh-hotels.com