NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

3.4 reviewscore • 10 reviews
E

Tegenvaller

Vanaf het moment van aankomst begon het al met een tegenvaller. Op de website staat vermeld dat inchecken om 15.00 uur mogelijk is, maar op zondag lijkt dit vrijwel onhaalbaar vanwege de langere uitcheckmogelijkheid. Het duurde uiteindelijk tot half 6 voordat we onze kamer konden betrekken. Vervolgens werden we geconfronteerd met aanzienlijke geluidsoverlast, wat naar mijn mening onacceptabel was. Ik ben niet tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het ontbijt was zeker een hoogtepunt. Bij het boeken is het vooral van belang om de rustige locatie te benadrukken, anders zou je weleens onrustige nachten kunnen ervaren. De ligging is echter uitstekend.

Evelyn 1 nov 2016
Reageer
E

Had hogere verwachtingen

De locatie van het hotel is perfect, gelegen midden in het hart van de stad en slechts op 2 minuten loopafstand van het centraal station. Ik had hogere verwachtingen voor een hotel met een 5-sterrenstatus. De kamer had een verouderde uitstraling en zelfs met oordopjes was er behoorlijk wat geluidsoverlast. Het ontbijt was uitstekend, met een overvloed aan opties en verse gerechten.

Ethel 19 okt 2014
Reageer
R

Twijfelachtig

Het Barbizon Hotel in Amsterdam markeerde onze initiële ervaring in een 5-sterrenaccommodatie. We verbleven in kamer 1, die grenst aan een schilderachtige gracht. Twee van de lampen waren defect, de afvoerstop van de wastafel werkte niet, de douchekop gaf slechts een zwakke straal, en de televisie leek nog uit de vorige eeuw te stammen. Volgens de website zou de kamer badjassen en pantoffels moeten bevatten, maar deze ontbraken. De receptioniste verklaarde later dat we er expliciet om hadden moeten vragen. We hebben gebruikgemaakt van roomservice. Het eten was voortreffelijk, maar er was een klein potje mayonaise dat al was geopend en half leeg was, met aanwijzingen van eerdere gebruikers.

Rabby 7 okt 2012
Reageer
A

Goed genoeg

De receptionist toonde buitengewone vriendelijkheid. Hij had opmerkelijk goed onthouden wie we waren en welke plannen we voor de volgende dag hadden. Hij wenste ons veel plezier bij die activiteit. Buitengewoon zorgzaam. Het diner in restaurant Vermeer was absoluut voortreffelijk en smakelijk. In eerste instantie leek het restaurant erg formeel vanwege de uitstraling, maar dankzij de attente en jeugdige bediening, samen met het voortreffelijke eten, viel dat eigenlijk reuze mee.

Aroma 7 mrt 2012
Reageer
H

Uitstekend

Ik heb hier één nacht doorgebracht en mijn slaap was uitstekend. Het enige minpuntje was dat mijn kamer uitzicht had op een trap, wat minder plezierig was. Bovendien viel het me op dat er in de badkamer bij het toilet nergens een houder was voor het toiletpapier. Dat was niet erg praktisch en het kan nogal ongemakkelijk zijn als je hier niet van tevoren op bedacht bent. Bovendien hebben we enorm genoten van de ontspannen zondag.

Haverkamp 20 aug 2011
Reageer
I

Behulpzaam

Dankzij een speciale aanbieding hebben we twee dagen mogen vertoeven in dit uitmuntende hotel, inclusief een heerlijk ontbijtbuffet en high tea. In één woord: voortreffelijk!! De locatie was ideaal, centraal gelegen maar net buiten de drukte. De kamers vertoonden enige geluidsoverdracht, hadden een verouderde uitstraling en waren niet bijzonder schoon, wat niet past bij de verwachtingen voor een vijfsterrenhotel. Het personeel was echter uiterst behulpzaam en vriendelijk. En wat betreft het ontbijtbuffet... nou, dat was absoluut verrukkelijk.

Inez 20 mrt 2011
Reageer
O

stelde niets voor!

De geluidsisolatie van de kamer was zo gebrekkig dat we de hele nacht wakker lagen door het lawaai op straat, zelfs tot 7 uur 's ochtends. Er waren geen oordopjes beschikbaar, ze waren op! Bovendien moesten we vooraf betalen en kregen we geen enkele vergoeding. Hierdoor waren we uitgeput toen we naar huis gingen en hebben we afgezien van verder sightseeing in de stad. Een blamage voor een hotel met vijf sterren. Het personeel was nota bene op de hoogte van het probleem, maar gaf aan dat dit te maken had met financiële beperkingen.

Orpheo 11 jan 2011
Reageer
O

Mooi hotel

We konden hier verblijven tegen een gereduceerd tarief. Het ontbijt wordt voortreffelijk verzorgd. De kamer is keurig in orde. Onze uitzicht was op de Nieuwezijds Voorburgwal, wat altijd aangenaam is. De nabijheid van zowel het treinstation als het Damrak/Zeedyk maakt het zeer aan te bevelen als je van plan bent om een dagje van luxueus Amsterdam te genieten.

O 29 aug 2010
Reageer
C

Aanbeveling waard

Dit hotel is absoluut een aanbeveling waard. Ik heb hier een overnachting gehad met mijn 12-jarige dochter. Het personeel en de teamleden waren buitengewoon hartelijk en bereidwillig. Het hotel is uitstekend onderhouden en heeft een centrale locatie. Het is handig dat je vooraf een parkeerplaats bij het hotel kunt reserveren. Amsterdam was een plezierige ervaring, maar het hotel zelf was gewoonweg fenomenaal!!!

Corry 28 aug 2010
Reageer
R

Prachtig vormgegeven

Dit hotel bevindt zich recht tegenover het belangrijkste treinstation in het midden van het stadscentrum. De accommodatie is prachtig vormgegeven. De kamers bieden uitzonderlijk comfort en zijn voorzien van een breed scala aan voorzieningen. Het ochtendmaal is zeer aanbevolen. Ik heb hier genoten en dit is alles waar ik naar hunkerde.

Rinaldo 27 aug 2010
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Het NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is gelegen te Prins Hendrikkade 59-72 in Amsterdam. Het NH Collection Amsterdam Barbizon Palace ligt in het historische centrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station. Dit is een fantastische locatie voor zowel toeristen als zakenreizigers, omdat het hotel gemakkelijk bereikbaar is vanaf het treinstation en dicht bij veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ligt. Dit hotel biedt een scala aan luxe voorzieningen, waaronder stijlvolle kamers en suites met moderne voorzieningen, een fitnessruimte, een spa en wellnesscentrum, een binnenzwembad en verschillende eetgelegenheden. Gasten kunnen genieten van gastronomische gerechten in het Michelin-sterrenrestaurant Vermeer, ontspannen in de bar of genieten van een cocktail op het terras. NH Collection Amsterdam Barbizon Palace staat bekend om zijn elegante inrichting, attente service en hoogwaardige accommodatie. Het is een ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueus verblijf in het centrum van Amsterdam. De omgeving van het hotel biedt gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, de Dam, de Jordaan en de levendige winkelstraten van Amsterdam. Gasten kunnen genieten van de rijke cultuur, geschiedenis en bruisende sfeer van de stad, allemaal op loopafstand van het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-collection.com/nl/hotel/nh-collection-amsterdam-barbizon-palace
  • nhcollectionbarbizonpalace@nh-hotels.com