NH City Centre Amsterdam

NH City Centre Amsterdam

3.8 reviewscore • 10 reviews
B

Kamer liet veel te wensen over

We hebben twee kamers gereserveerd om de verjaardag van onze zoon te vieren. Zijn kamer liet veel te wensen over. We hadden oorspronkelijk de afspraak gemaakt om twee aangrenzende kamers te krijgen, maar dat bleek niet mogelijk. Bovendien werkte de airconditioning in zijn kamer niet, was de gootsteen verstopt en kregen we de volgende ochtend geen warm water in de douche. Ondanks dat we de technische dienst de vorige dag hadden geïnformeerd, was er geen actie ondernomen om de gootsteen te repareren.

Bekker 6 aug 2017
Reageer
L

Keurig verzorgd.

We hebben twee nachten in dit hotel doorgebracht, waarbij het ontbijt was inbegrepen, evenals een zogenaamd "indrukwekkend" uitzicht. Echter, we waren enigszins teleurgesteld door het uitzicht. Het bed was ongemakkelijk om op te liggen, en je kon duidelijk de veren door het matras voelen. Hierdoor hebben we slecht geslapen. Het ontbijt was uitstekend, met een ruime selectie! Het was keurig verzorgd.

Laura 21 feb 2014
Reageer
P

Naar mijn mening over het algemeen goed

Dit hotel was naar mijn mening over het algemeen goed. Hoewel de kamer aan de kleine kant was en ik 's nachts het raam moest sluiten vanwege het straatlawaai, was alles wel keurig en schoon. Het hoogtepunt was ongetwijfeld het ontbijt, dat ronduit subliem was. Het personeel was buitengewoon behulpzaam, wat mijn verblijf des te aangenamer maakte. Als je een goed ontbijt en vriendelijk personeel waardeert, is dit hotel zeker een overweging waard.

Pet 26 dec 2013
Reageer
K

solide uitstraling

Dit hotel is ideaal voor mensen die van plan zijn een stedentrip naar Amsterdam te maken. De ligging van het hotel is bijzonder gunstig, midden in het centrum, en heeft een solide uitstraling. Het personeel is buitengewoon gastvrij, attent en bereid om te ondersteunen wanneer dat nodig is. Het ontbijt is van uitstekende kwaliteit, met een ruime variatie aan opties, die regelmatig worden aangevuld. Bovendien wordt er vers sinaasappelsap geserveerd zonder extra kosten.

Karin 1 nov 2013
Reageer
B

Prachtige setting

Prachtige setting. Niettemin... In de hedendaagse context wordt de uniciteit van een hotel bepaald door de kwaliteit van de dienstverlening. Bij het reserveren van mijn accommodatie heb ik specifiek een kamer gereserveerd met twee aparte bedden. Bij aankomst blijkt deze kamervoorziening echter niet te zijn gerealiseerd! Ondanks de bevestiging die rechtstreeks van het hotel is ontvangen... Geen zorgen, er zou een extra bed worden bijgeplaatst.

Berto 19 feb 2013
Reageer
P

Eenvoudig, maar voldoende

Vanwege het Toppers-concert hebben we een vierdaags verblijf geboekt. De locatie is perfect, recht tegenover het Leidseplein. Onze auto hebben we geparkeerd in de P+R-voorziening bij het Olympisch Stadion. Vanaf daar kunnen we kosteloos gebruikmaken van de tram naar het Leidseplein. Na het inchecken in onze kamer, hebben we deze omgeruild vanwege een luidruchtige airconditioner buiten de kamer. Het personeel toonde zich buitengewoon meegaand. Vanaf het Leidseplein vertrekken verschillende trams. De kamer was eenvoudig, maar voldoende.

Pris 21 mei 2012
Reageer
A

Redelijk gangbare inrichting

Het hotel bevindt zich op een korte wandelafstand van het hart van de stad. Nabij het Leidseplein gelegen. De kamer bood een redelijk gangbare inrichting. Het bed was vrij stevig. Ontbijt op de kamer is beschikbaar tegen een tarief van €20 per persoon. Overigens was het een degelijk hotel. Een parkeerfaciliteit bevindt zich in de nabijheid van het hotel. Voor iets meer dan een dag parkeren dienden we echter €80,- af te rekenen (€68,- per dag).

ALven 14 aug 2011
Reageer
J

Uitstekend

1) Geweldige locatie in de buurt van het Vondelpark, de PC-Hooftstraat, het Holland Casino en zowel Leidseplein als de straat. Dit is aanzienlijk beter dan aan de zijde van de Dam, waarbuiten de Bijenkorf, er veel onbeleefde individuen uit verschillende nationaliteiten rondlopen. 1) De Vondelzijde straalt meer elegantie uit, biedt een vredige sfeer en herbergt voortreffelijke eetgelegenheden en winkels. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een verfijnde ervaring.2) Het hotel levert uitmuntende dienstverlening en heeft een voortreffelijk personeel. 3) De kamers zijn royaal bemeten, met als voorbeeld kamer 237. 4) Alles is keurig schoon gehouden. 5) Het ontbijt is van uitstekende kwaliteit.

Jeremy 10 jul 2011
Reageer
F

Prachtig uitzicht

De ligging is werkelijk voortreffelijk! Vanaf de ingang heb je een prachtig uitzicht op zowel het Vondelpark als het Leidsche plein. Ideaal voor een weekendje winkelen. Bij het uitchecken was het druk (zoals gebruikelijk op zondagen), maar dit verliep efficiënt en zonder problemen. De ontvangstbalie was professioneel en gastvrij.

Fijver 23 mei 2011
Reageer
P

Voldoet volledig aan al onze behoeften

Het hotel voldoet volledig aan al onze behoeften. De service is uitstekend. Onze accommodatie was netjes en bijzonder ruim, zelfs met een extra kinderbed erbij. De kamer en de badkamer met zowel douche als bad waren allemaal keurig in orde, brandschoon en goed onderhouden. Bovendien bevindt zich recht tegenover het hotel een tramhalte die je naar de Dam en het Centraal Station brengt. Een fantastische startpunt om Amsterdam te verkennen. Het ontbijt was simpelweg uitmuntend, met een ruime variëteit en overvloedige keuzemogelijkheden.

Pamela 23 mei 2010
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH City Centre Amsterdam

Het NH City Centre Amsterdam is gelegen te Spuistraat 288-292 in Amsterdam. Het NH City Centre Amsterdam heeft een uitstekende locatie in het centrum van Amsterdam, vlakbij de beroemde Dam Square en tal van andere populaire bezienswaardigheden. Gasten kunnen gemakkelijk lopen naar bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, de Wallen, de Bloemenmarkt en nog veel meer. Ook zijn er in de buurt talloze restaurants, winkels en bars. Dit hotel biedt comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen, zoals gratis WiFi, een flatscreen-tv en een minibar. Gasten kunnen genieten van maaltijden in het hotelrestaurant, dat internationale gerechten serveert. Er is ook een gezellige bar waar drankjes worden geserveerd. Voor zakelijke reizigers zijn er vergader- en evenementenfaciliteiten beschikbaar. NH City Centre Amsterdam staat bekend om zijn eigentijdse inrichting en gastvrije sfeer. Het hotel biedt een comfortabele uitvalsbasis voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. De omgeving van NH City Centre Amsterdam is rijk aan geschiedenis en cultuur. Gasten kunnen genieten van de architectuur, musea en het bruisende stadsleven van Amsterdam. De centrale ligging maakt het gemakkelijk om de stad te verkennen en te genieten van alles wat deze levendige hoofdstad te bieden heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-city-centre-amsterdam
  • nhcitycentre@nh-hotels.com