NH Centre Utrecht

NH Centre Utrecht

3.9 reviewscore • 10 reviews
N

Uitstekend geregeld

We hebben echt van ons verblijf genoten. De hotelkamer bleek aanzienlijk ruimer te zijn dan we hadden verwacht, en het bood een prachtig uitzicht. We hadden een deluxe kamer met panoramisch uitzicht gereserveerd. Het hotel bevindt zich uitstekend gelegen in het hart van de stad, wat echt geweldig is. Bovendien is de parkeergelegenheid uitstekend geregeld op slechts een korte wandeling van 3 minuten. De service was bijzonder gastvrij en we hebben geen hinder ondervonden van de pandemische maatregelen. Vanwege de tijdvakken konden we niet om 9 uur ontbijten, dus besloten we om 10 uur te gaan, zodat we op ons gemak konden genieten zonder haast.

Nidia 5 aug 2020
Reageer
J

Vriendelijkheid verholpen

De check-in service was buitengewoon aangenaam en efficiënt, met parkeergelegenheid recht voor de ingang. Onze kamer was direct beschikbaar bij aankomst, en het ontbijt was werkelijk verrukkelijk en uitgebreid - een ervaring die je beslist nog eens wilt herhalen ;-) Het personeel was ontzettend vriendelijk en bereidwillig. Bij het boeken van onze accommodatie deed zich een vergissing voor, maar het personeel heeft deze onmiddellijk en met uitzonderlijke deskundigheid en vriendelijkheid verholpen!

Jamin 4 mrt 2018
Reageer
W

Minst indrukwekkend

We hebben in het verleden herhaaldelijk overnacht in NH-hotels vanwege de gegarandeerde kwaliteit en consistentie die ze bieden. Net zoals elders, was de kamer hier keurig opgeruimd, het ontbijt uitstekend en het personeel zeer gastvrij. Desondanks vond ik dat dit NH-hotel tot nu toe de minst indrukwekkende was. Hoewel de badkamer absoluut hygiënisch was, was hij wel erg compact. Het was een uitdaging om comfortabel onder de douche te staan. Bovendien was het bijna onmogelijk om je in de badkamer fatsoenlijk af te drogen, aangezien er nauwelijks ruimte was om je om te draaien.

Waal 3 dec 2017
Reageer
M

Een aanrader!

Mijn verblijf was absoluut fantastisch! Vanaf het moment van aankomst voelde ik me zeer welkom. De kamer was een waar juweeltje, compleet met een koelkast en koffie-/theefaciliteiten. Het ontbijt was een waar genot voor de smaakpapillen, en de omgeving bood eindeloze mogelijkheden om te winkelen, met theaters en bioscopen in de buurt. De combinatie van dit geweldige hotel en het handige treinvervoer maakte mijn ervaring compleet. Een aanrader!

Miriam 7 feb 2017
Reageer
E

Uitstekend

De locatie van het hotel in het bruisende stadscentrum is uitstekend, en het biedt tevens handige parkeervoorzieningen. De receptie verzuimde ons op de optie te wijzen om voor een kleine extra betaling van 10 € een verbeterde kamer te boeken. Onze toegewezen kamer bood uitzicht op muren aan alle kanten, wat eigenlijk niet in lijn was met de standaard die het hotel zou moeten hanteren voor kamerselectie. Het hotel heeft dringend behoefte aan een opfrisbeurt, aangezien zowel het sanitair als het meubilair in een verwaarloosde staat verkeren.

Elliot 1 mei 2016
Reageer
B

Redelijke prijzen

Dit hotel heeft al enige jaren op de teller staan. De kamers zijn aan de compacte kant, maar ze zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een televisie en koffie-/theefaciliteiten. Er is ook een minibar met redelijke prijzen beschikbaar. De kamers zijn verder voorzien van een flatscreen-tv, kluisje en haardroger. De badkamer is uitgerust met een douche en alle benodigde voorzieningen, zoals shampoo en douchegel. De kamer en badkamer waren keurig schoon, maar er was één minpuntje op te merken: er lag een leeg pakje sigaretten in de prullenbak. Hoewel het moeilijk is om te voorkomen dat er gerookt wordt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de volgende gast hier geen enkele aanwijzing van vindt.

Bertha 11 apr 2016
Reageer
A

Fantastische accommodatie

Een fantastische accommodatie in het hart van Utrecht, op een steenworp afstand van boetieks, theaters en het treinstation. Uitstekende slaapcomfort, gastvrij personeel, heerlijk ontbijt en een voortreffelijk restaurant genaamd Luden vlakbij het hotel. In één woord: aanbevelenswaardig! De kamer was enigszins compact, maar bood alle gewenste voorzieningen. Ik kon in ieder geval wel heerlijk dutten.

Anelka 18 jan 2016
Reageer
J

Hotelverblijf gecombineerd

We hebben ons hotelverblijf gecombineerd met een bezoek aan een musical, vanwege de ideale locatie. De kamers zijn echter niet erg gezellig en vertonen tekenen van achterstallig onderhoud. 's Ochtends ondervonden we een gebrek aan warm water voor onze douche. Het onderhoudsteam werd gecontacteerd en bevestigde dat de kraan inderdaad niet goed werkte. We overwogen om naar de receptie te gaan om te informeren of er eventueel een andere beschikbare kamer was, maar besloten uiteindelijk om het bad te vullen met water uit de wasbakkraan.

Jane 17 nov 2014
Reageer
M

Beschikten over alle benodigde voorzieningen

Bij onze aankomst en vertrek werden we hartelijk begroet en bijgestaan door het personeel, dat uiterst behulpzaam was. De hotelkamers waren goed onderhouden en beschikten over alle benodigde voorzieningen. De kozijnen waren in zeer slechte staat, maar er werd aan gewerkt, omdat er een steiger was geplaatst voor de ramen tijdens ons verblijf. De parkeerfaciliteit is absoluut een aanbeveling waard, buitengewoon handig! De eetkaart in het aangrenzende eetgelegenheid was beperkt en bood weinig variatie. Terwijl we overwogen om daar te bestellen, verraste me het aanzicht van een kat die op een van de tafels lag.

Mojinca 13 okt 2014
Reageer
U

Voldeed aan onze verwachtingen

Ons verblijf was kort, slechts voor één nacht, omdat we een voorstelling in het Beatrix-theater bijwoonden en bovendien gebruik wilden maken van een voordelige bon voor een NH-hotel. De ontvangst was aangenaam, met vriendelijke medewerkers. De kamer voldeed aan onze verwachtingen, maar er waren enkele vlekken in de vloerbedekking. De signaalontvangst van de televisiezenders laat te wensen over, hoewel ik eigenlijk niet van plan was om veel televisie te kijken. Toch, 's ochtends bij het ontwaken, zet je de tv aan in de verwachting om het nieuws te volgen, maar helaas was de ontvangst niet optimaal.

Uricha 20 jan 2014
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Utrecht.

Over NH Centre Utrecht

Het NH Centre Utrecht is gelegen te Janskerkhof 10 in Utrecht. NH Centre Utrecht is perfect gelegen in het historische stadscentrum van Utrecht, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot tal van bezienswaardigheden, winkels, restaurants en culturele attracties. Het hotel ligt aan het beroemde Domplein, dicht bij de Domtoren en de schilderachtige grachten van Utrecht. Het hotel biedt comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen, zoals gratis WiFi, een flatscreen-tv en een minibar. Gasten kunnen genieten van maaltijden in het hotelrestaurant, dat regionale en internationale gerechten serveert. Er is ook een gezellige bar waar drankjes worden geserveerd. Voor zakelijke reizigers zijn er vergader- en evenementenfaciliteiten beschikbaar. NH Centre Utrecht staat bekend om zijn historische charme en eigentijdse voorzieningen. Het hotel biedt een warme en gastvrije sfeer voor gasten om van te genieten. De omgeving van NH Centre Utrecht is doordrenkt van geschiedenis en biedt tal van bezienswaardigheden, waaronder de beroemde Domtoren en het Rietveld Schröderhuis, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. De stad Utrecht staat bekend om zijn sfeervolle grachten, bruisende winkels en levendige cultuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Utrecht, Utrecht
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-centre-utrecht
  • nhcentreutrecht@nh-hotels.com