NH Brussels Airport

NH Brussels Airport

3.8 reviewscore • 10 reviews
R

Mindere ervaring

Een "slaap-park-vlieg" aanbod is aantrekkelijk wanneer je van ver moet komen om een luchthaven te bereiken voor een vroeg vertrekkende vlucht. De dag voorafgaand aan je reis, geniet van een comfortabele nachtrust, een voedzaam ontbijt en een handige shuttleservice naar de luchthaven. Bij NH in Diegem wordt het ontbijt in het weekend geserveerd vanaf 07:00 uur 's ochtends. Gewoonlijk starten hotels van dit type hun ontbijtservice om 05:00 uur om tegemoet te komen aan gasten met vroege vertrekvluchten. Bij NH Brussel is dat niet het geval! Onze vertrektijd was om 6:00 uur, dus we hadden geen tijd voor ontbijt. Toen we aankwamen, werden we echter direct geïnformeerd over de vertrektijd van de shuttle naar de luchthaven.

Rone 5 okt 2018
Reageer
L

Smaakvolle avondmaaltijd.

Dit hotel is uitstekend, met ruime en perfect schone kamers. Het personeel aan de receptie was buitengewoon hulpvaardig. Een heerlijk ontbijt met smakelijk vers fruit. De mogelijkheid om onze auto veilig te parkeren gedurende onze cruise is echt een grote troef van dit hotel. Het restaurant heeft ons aangenaam verrast met de hoogwaardige en smaakvolle avondmaaltijd.

Lodewijk 9 mei 2017
Reageer
C

Vreemde ervaring

We hadden een kort verblijf van één nacht, met de intentie om de volgende dag op reis te gaan. Tijdens het inchecken bij de receptie rond 21:30 uur zijn we helaas slachtoffer geworden van diefstal. Onze rugzak met een tablet, GPS, zonnebrillen, reisdocumenten, enzovoort, werd ontvreemd. We hebben contact opgenomen met de politie, die ter plaatse een proces-verbaal heeft opgesteld, ondanks enige weerstand van het personeel. De politie-inspecteur merkte op dat dit niet de eerste keer was dat er een diefstal in de lobby van dit etablissement had plaatsgevonden. De diefstal werd vastgelegd door beveiligingscamera's, maar het kostte aanzienlijke moeite voordat de beelden aan de inspecteur werden overhandigd. De verantwoordelijke werd intussen opgeroepen.

Copper 11 nov 2015
Reageer
M

Uiterst gastvrij hotel

Een uiterst gastvrij hotel met uitgebreide voorzieningen, heerlijke culinaire opties, prachtige kamers en een gezellige bar waar je kunt genieten van diverse drankjes. De ontvangst in het hotel was buitengewoon indrukwekkend, met een uiterst professionele gastvrouw die volledig tot je dienst stond. Dit is in ieder geval wat gasten willen hebben.

Marina 16 nov 2014
Reageer
J

Min of meer goed

We hebben deze accommodatie gereserveerd via een aanbieding van een reisorganisatie. We hadden een overnachting met ontbijt en konden onze auto gedurende twee weken veilig achterlaten in de ondergrondse parkeergarage. De kamers waren keurig onderhouden, geluidsisolerend en voorzien van een prachtige badkamer. Het bed was extreem comfortabel. De rit naar de luchthaven verliep zonder enige problemen en ondanks het vroege tijdstip kregen we een bescheiden ontbijt aangeboden. Bij onze terugkeer verliep de transfer wat moeizamer, maar na enkele telefoontjes slaagden we er toch in om het te regelen. Bij de receptie leek niemand Nederlands te spreken, maar ze waren wel bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Janmaat 27 okt 2014
Reageer
R

Faciliteit die goed te noemen is.

De accommodatie bevindt zich op korte afstand van de luchthaven, en met behulp van de pendeldienst kun je er in minder dan een kwartier zijn. Er zijn geweldige eetgelegenheden beschikbaar en de kamers zijn ruim en uitstekend. De accommodaties voor wat betreft slaapgelegenheid was ook goed te noemen. Dit is zeker een faciliteit die goed te noemen is.

Randy 5 mrt 2014
Reageer
M

Ontbijt is eenvoudig maar bevredigend

De kamers bieden voldoende ruimte, zijn goed onderhouden en zeer schoon. De bar is levendig, maar biedt een bevredigende ervaring. Je hebt ook de mogelijkheid om buiten te ontspannen en te genieten van een drankje. De tarieven lijken vaak aan de hogere kant te liggen, vooral als je ruim van tevoren boekt. De locatie is optimaal in vergelijking met de nabijheid van het vliegveld, kantoren en het treinstation. Het ontbijt is eenvoudig maar bevredigend.

Maric 29 sep 2013
Reageer
L

Comfortniveau is werkelijk uitstekend

Hoewel dit inderdaad een hotel gericht op zakenreizigers is, zijn de kamers werkelijk prachtig. Het comfortniveau is werkelijk uitstekend. Een minpunt is echter dat de gordijnen nog steeds een beetje licht doorlaten. Het geweldige is dat het openbaar vervoer recht voor de ingang vertrekt. Het stadscentrum is zeer snel en gemakkelijk bereikbaar.

Luke 2 jul 2012
Reageer
R

Ideaal voor zakelijke besprekingen

De bar kan een beetje luidruchtig zijn en is mogelijk niet ideaal voor zakelijke besprekingen, maar het is een uitstekende plek om te ontspannen. Het ontbijtbuffet was goed verzorgd en ik heb heerlijk geslapen tijdens mijn verblijf. Over het algemeen een positieve ervaring, concluderend kan ik dan zeggen dat ik zeker weer terug komt hier.

Rafael 7 sep 2011
Reageer
R

Fraaie kamers

Dit hotel lijkt gericht te zijn op zakenreizigers, maar we verbleven hier als gezin en het lijkt niet echt geschikt voor jonge kinderen. Over het algemeen is dit een degelijk hotel met fraaie kamers, maar het restaurant in het hotel is niet aan te bevelen. Het personeel in de bediening lijkt inderdaad geen Nederlands of Engels te spreken, maar de mensen bij de receptie waren buitengewoon vriendelijk en professioneel.

Rudolf 18 jul 2011
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Belgie.

Over NH Brussels Airport

NH Brussels Airport is gelegen te De Kleetlaan 14 in Machelen. NH Brussels Airport is strategisch gelegen voor zowel zakelijke reizigers als toeristen die via de luchthaven van Brussel reizen. Het hotel ligt op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven van Zaventem en biedt een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven. Ook de stad Brussel is gemakkelijk bereikbaar met de trein, die op loopafstand van het hotel te vinden is. Dit hotel biedt moderne en comfortabele kamers met voorzieningen zoals gratis WiFi, airconditioning en een flatscreen tv. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel, waar ook lunch en diner worden geserveerd. Er is een gezellige bar waar u kunt ontspannen met een drankje na een lange reisdag. Voor zakelijke reizigers zijn er vergader en conferentiefaciliteiten beschikbaar. NH Brussels Airport staat bekend om zijn professionele service en vriendelijk personeel. Het hotel biedt een comfortabele en handige uitvalsbasis voor gasten die de luchthaven moeten bereiken of de stad Brussel willen verkennen. Er is een fitnessruimte waar gasten kunnen trainen en ontspannen. De nabijheid van de luchthaven maakt dit hotel ideaal voor reizigers die vroeg in de ochtend moeten vertrekken of laat in de avond aankomen. Voor degenen die de stad willen verkennen, biedt Brussel een schat aan bezienswaardigheden, waaronder het Atomium, de Grote Markt, het Europees Parlement en tal van musea en restaurants.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Belgie
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-brussels-airport
  • nhbrusselsairport@nh-hotels.com