NH Brugge

NH Brugge

3.5 reviewscore • 10 reviews
N

Uitstekende accommodatie!

We begrijpen de negatieve beoordelingen niet! Uitstekende accommodatie! Onze accommodatie bood ruime kamers geschikt voor gezinsverblijven. Uiterst hygiënisch, gelegen in het hart van de stad, en de gastvrijheid van de mensen was buitengewoon. Het ochtendmaal was verrukkelijk. Het heeft misschien niet de nieuwste trends, maar gezien de prijs die we hebben betaald, was het van uitstekende kwaliteit. Ik denk niet dat er een zwembad aanwezig is.

Nancy 10 aug 2021
Reageer
A

Acceptabel hotel

Een acceptabel hotel als je niet al te veel eisen stelt. De kamers hebben behoefte aan renovatie, en het restaurant is niet meer geopend sinds 1 januari 2020. Het is mogelijk om roomservice te bestellen, maar je hebt slechts de keuze uit drie verschillende pizza's. De prijs die ze vragen staat niet in verhouding tot de kwaliteit van de geboden service.

Andro 18 jan 2020
Reageer
K

Zonde

Mijn verblijf in dit hotel was ronduit teleurstellend. De kamers waren vies en de sfeer was somber en duister. Ik zou dit hotel absoluut niet aanbevelen aan anderen. Het voelde als een grote afrader en ik had gehoopt op een veel betere ervaring. Zonde voor me tijd, zonde voor me geld en zeer zeker zonder voor me moeite en inspanning.

Katrina 6 aug 2019
Reageer
K

Verdient geen beoordeling van vier sterren

Dit hotel verdient geen beoordeling van vier sterren. Er was veel lawaai en de inrichting van het hotel leek verouderd. We hadden online kamer 401 geboekt, maar bij het inchecken kregen we kamer 316 toegewezen. We hadden ook een reservering gemaakt voor een diner met drie gangen, maar uiteindelijk hebben we er geen gebruik van gemaakt omdat er geen optie was om uit verschillende gerechten te kiezen. Als je geen fan bent van kip, leek er geen rekening te worden gehouden met je voorkeuren, waardoor we ons geld verspilden. Het leek erop dat er een gebrek was aan begrip voor onze situatie.

Klinker 20 apr 2019
Reageer
R

Historische stadscentrum

Het NH Hotel bevindt zich in de nabijheid van het schitterende historische stadscentrum van Brugge. De accommodatie beschikt over aanzienlijke kamervertrekken en uitstekende slaapvoorzieningen. We hebben ook veel plezier gehad van het uitgebreide ontbijt dat werd geserveerd. De nabijgelegen omgeving was ook een waar plezier, omdat het sfeervol was en ook nog mensen die vriendelijk waren.

Romano 17 feb 2018
Reageer
O

Ontbijt was veel minder

Een positief aspect was dat de locatie van het hotel dicht bij het stadscentrum lag. Helaas was de kamer buitengewoon vies, met schimmel in de badkamer. We hebben dit gemeld, maar er is niets aan gedaan. De kamer vertoonde tekenen van aanzienlijke ouderdom, en de gangen hadden een onaangename geur die leek op die van een riool. Het ontbijt was veel minder, met alle items volledig uitgeput en lange wachtrijen vanwege het gebrek aan beschikbare zitplaatsen. Een teleurstellende ervaring.

O.P 1 jan 2018
Reageer
R

Buitengewoon smerig

De kamer en de badkamer waren buitengewoon smerig. Het prullenbakje in de badkamer zat helemaal vol met vuil, en de vloer van de badkamer was bezaaid met haren en overblijfselen van tandpasta van de vorige gasten. Het personeel leek onverschillig toen we een klacht indienden. Gelukkig was het ontbijt buitengewoon uitstekend.

Ralita 5 nov 2017
Reageer
V

Genoten van heerlijke maaltijden

Een ruime kamer met kingsize bedden van royaal formaat. Dit hotel vernieuwt de matrassen elke twee jaar. We hebben genoten van heerlijke maaltijden, zowel 's ochtends als 's avonds. De bar heeft een aangename sfeer, vooral wanneer Glenn aanwezig is. Ik kan geen minpunten ontdekken voor dit hotel. Iedereen krijgt waar voor zijn geld hier.

V der Bok 9 sep 2017
Reageer
I

Alles verliep perfect!

Alles verliep perfect! De NH-accommodatie was buitengewoon gastvrij, en het ontbijt was heerlijk en zeer goed gepresenteerd. De gasten waren bijzonder hartelijk en plezierig in de omgang. De kamer was uiterst netjes. Samenvattend: onze ervaring was fantastisch! We zijn absoluut van plan om terug te keren, omdat dit hotel gewoon goed is.

Irina 13 aug 2017
Reageer
A

Comfortabele bedden

De locatie van dit hotel is echt ideaal, op slechts een korte wandeling van het bruisende stadscentrum. Onze kamer bood het comfort dat we nodig hadden, met bijzonder comfortabele bedden. Het ontbijt was een waar genot en zorgde voor een geweldige start van onze dag. We zijn zeer tevreden met ons verblijf en kijken uit naar een volgend bezoek!

Ana 13 apr 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Belgie.

Over NH Brugge

NH Brugge is gelegen te Boeveriestraat 2 in Brugge. NH Brugge ligt op een gunstige locatie in het hart van Brugge, op loopafstand van veel van de historische bezienswaardigheden van de stad. Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en biedt gasten gemakkelijke toegang tot de beroemde grachten, middeleeuwse gebouwen, musea en restaurants van Brugge. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met moderne voorzieningen, zoals gratis WiFi, airconditioning en satelliettelevisie. Gasten kunnen genieten van het ontbijtbuffet dat wordt geserveerd in het hotelrestaurant. Het hotel heeft ook een bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Voor zakelijke reizigers zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar. NH Brugge staat bekend om zijn gastvrije sfeer en vriendelijke service. Het hotel biedt een ideale uitvalsbasis voor zowel toeristen als zakenreizigers die Brugge willen verkennen. Er is een aangename binnentuin waar gasten kunnen ontspannen, en het hotel heeft ook een fitnessruimte voor degenen die hun workout willen bijhouden tijdens hun verblijf. De omgeving van NH Brugge biedt tal van mogelijkheden voor sightseeing, wandelen door de oude stad, boottochten op de grachten en het proeven van heerlijke Belgische chocolade en bier. Enkele nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere het Belfort van Brugge, de Grote Markt, het Begijnhof en het Brugse Kantcentrum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Belgie
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-brugge
  • nhbrugge@nh-hotels.com