NH Atlantic Den Haag

NH Atlantic Den Haag

4.0 reviewscore • 3 reviews
L

schitterende locatie

Dit hotel geniet een schitterende locatie, voorzien van een zwembad en grenzend aan het prachtige strand. De kamers zijn royaal en beschikken over een balkon. Het hotel vertoont tekenen van ouderdom, maar het ontbijt is verrukkelijk. Het personeel was zeer gastvrij. Het is echter teleurstellend dat er nog steeds bouwwerkzaamheden plaatsvinden vlak naast het hotel, wat voor geluidsoverlast zorgt.

Lemmert 5 jul 2023
Reageer
G

Redelijk

De kamer was acceptabel. De televisie en wifi waren van goede kwaliteit, de bedden waren comfortabel en er was zelfs een balkon aanwezig (hoewel standaard kamers uitzicht hadden op een betonnen omgeving in plaats van op de zee). De badkamer oogde eigentijds, maar het onderhoud liet te wensen over. Vooral de manier waarop de schoonmaakploeg de navulbare flessen behandelt (zoals shampoo in plaats van zeep bij de wastafel), en het feit dat dit de volgende dag nog steeds niet is gecorrigeerd, roept vraagtekens op. De fitnessfaciliteiten waren uitstekend. Het zwembad was misschien niet groot, maar het water was heerlijk warm. De sauna en het Turks bad waren van hoge kwaliteit, hoewel het even wennen was omdat je zelf de aan- en uitknop moest bedienen. Het is belangrijk om 10-20 minuten extra in te calculeren voor de opwarmtijd.

Garcia 5 mrt 2023
Reageer
P

Komende zomer een kamer hier boeken

De ligging van dit hotel is ideaal, dichtbij het stadscentrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het hotel zelf was keurig onderhouden en bood prachtige kamers voor een comfortabel verblijf. Een uitstekende keuze voor reizigers die de stad willen verkennen en van comfort willen genieten. Ik denk zelf nog na of ik komende zomer een kamer hier ga boeken, ik zie het wel gebeuren.

Panka 9 jan 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over NH Atlantic Den Haag

Er zijn 3 reviews geschreven over NH Atlantic Den Haag op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-atlantic-den-haag
  • nhatlanticdenhaag@nh-hotels.com