NH Amsterdam Schiphol Airport

NH Amsterdam Schiphol Airport

3.5 reviewscore • 10 reviews
C

Binnenruimtes goed onderhouden

Een keurig hotel. Hoewel de buitenkant niet direct indrukwekkend oogt, zijn de kamers en binnenruimtes goed onderhouden. Onze kamer was erg aangenaam, vooral met de luxe regendouche. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en attent, en het was duidelijk dat er een positieve onderlinge dynamiek heerste. In de directe omgeving van het hotel is er niet veel te doen; het is eigenlijk meer geschikt voor overnachtingen bij aankomst of vertrek vanaf Schiphol, of als uitvalsbasis voor een dag vol activiteiten. Het is belangrijk op te merken dat de kamers geen balkon hebben. Een perfecte vertrekpunt. Voor een zeer betaalbare prijs kun je genieten van een heerlijke warme maaltijd in het Meeting Point restaurant.

Cindy Alkmaar 10 aug 2020
Reageer
R

Niet mogelijk om het raam te openen

De locatie en de pendeldienst zijn uitstekend in verband met de nabijheid van Schiphol. Het restaurant heeft een interessant nieuw concept, maar ik overweeg niet om terug te komen omdat de tafels veel te dicht op elkaar staan, ondanks de overvloedige beschikbare ruimte. De kamer heeft een verouderd ontwerp, en het feit dat je in een klein bad moet douchen, past niet bij de hedendaagse normen. Het is niet mogelijk om het raam te openen, wat voor mij een reden is om hier niet opnieuw te reserveren.

Ruendy 12 sep 2018
Reageer
A

Fantastisch hotel

We hebben hier al meerdere keren één nacht verbleven, omdat het een fantastisch hotel is. We kozen dit als onze uitvalsbasis voor ons jaarlijks vriendinnenweekend in Amsterdam. De gratis shuttle bracht ons naar Schiphol, vanwaar we altijd de trein namen naar Amsterdam Centraal. Dit was een uitstekende keuze, vooral omdat het aanzienlijk goedkoper is in vergelijking met de prijzen van hotels in het centrum van Amsterdam, en je hebt nog steeds een handige verbinding. We zijn dol op de wellnessvoorzieningen, en daarom kiezen we altijd voor dit hotel. Bij onze laatste bezoek in juli, ontdekten we via een telefoongesprek dat de wellnessfaciliteiten en het zwembad momenteel worden gerenoveerd, hoewel hier bij de boeking geen melding van was gemaakt.

Angela 17 jul 2018
Reageer
J

Vriendelijke medewerkers

We hebben ervoor gekozen om één nacht te verblijven, aangezien we de volgende ochtend vroeg een vlucht hadden gepland voor onze vakantie. Een uiterst verzorgd hotel met alle voorzieningen die je kunt wensen. De meest handige optie is om de auto te parkeren en gebruik te maken van de pendelbus. Daarnaast hadden we een kamer die naar mijn mening behoorlijk nieuw en eigentijds was. Dienstverlening en vriendelijke medewerkers. Het is zeker een aanbeveling om voor een speciale gelegenheid zoals de onze een kamer in dit hotel te reserveren.

Julen 25 nov 2017
Reageer
W

Uitstekend

Alles was uitstekend. 's Avonds hebben we gedineerd in het restaurant van NH Schiphol Airport en werden voortreffelijk bijgestaan door Linda! Wat een vriendelijke dame, ze toonde oprechte belangstelling en voldeed aan onze verzoeken. Geweldig! Dit en nog veel meer bij elkaar heeft gemaakt dat we weer hier voor een volgende keer willen komen.

Wervijer 12 sep 2017
Reageer
D

Zeer onder de indruk

We waren zeer onder de indruk; de kamer was werkelijk fantastisch! Het personeel was gastvrij, en de shuttlebus was buitengewoon handig. Omdat we een vroege vlucht hadden, konden we onze auto daar achterlaten. We zullen absoluut in de toekomst opnieuw langskomen en de volgende keer gaan we meer activiteiten plannen dan deze voorgaande.

Diego 10 sep 2017
Reageer
B

Goed voor 1 nacht

De locatie van het hotel in relatie tot Schiphol is uitstekend, slechts 10 minuten rijden met de auto. Het ontbijt is van hoge kwaliteit en biedt een ruime keuze. De ontbijttijden zijn zeer flexibel en ruim. Als je vroeg moet vertrekken, is er zelfs de optie voor een "Early Bird" ontbijt in de vorm van een ontbijtbox. Dit is absoluut een aanbeveling waard. De kamers ogen fris en keurig onderhouden. Er zijn echter geen kamers met een balkon in het hotel. De ramen in de kamers zijn niet te openen, wat te maken heeft met de uitstekende geluidsisolatie. In plaats daarvan beschikken de kamers over een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem.

Brygel 25 aug 2017
Reageer
G

Niet meer

Nabij Schiphol gelegen.
Negatief: Wekservice was vergeten.
Negatief: De borg van 50 euro is nog niet terugbetaald.
Negatief: De borg wordt soms ten onrechte ingehouden bij toeristen als extra winst…
En als ik het bovenstaande als leidraad moet nemen, dan snap je dat ik dit hotel niet meer binnenstapt. Ook kan ik het niet aanbevelen.

Gepassioneerde reiziger 19 aug 2017
Reageer
E

Geen leuk hotel

De service was uitermate teleurstellend. We hadden betaald voor meerdere dagen ontbijt, maar op maandag konden we geen ontbijt krijgen omdat we om 10:05 uur de eetzaal wilden betreden, hoewel ons was verteld dat het ontbijt tot 12:00 uur beschikbaar was. Aangezien ik diabetes heb en suikers nodig heb, moesten we elders ontbijten. Bovendien zijn de parkeergelegenheden onvoldoende, er is geen beschikbare parkeerruimte, en toch wordt er 17,50 euro per dag in rekening gebracht. Dit is zeer teleurstellend.

Elijah 14 aug 2017
Reageer
J

Gebrek aan adequate actie

Mijn recente verblijf in dit hotel was helaas verre van aangenaam. Tijdens mijn verblijf merkte ik tot mijn ontsteltenis dat er kakkerlakken rondliepen in de keuken. Dit was geen prettige verrassing en droeg zeker niet bij aan een positieve ervaring. Bovendien leek het personeel zich niet bewust te zijn van het ernstige probleem. Ze handelden alsof ze in het Hilton werkten, terwijl de situatie in het hotel verre van dat niveau was. Het gebrek aan adequate actie om dit ongedierte te bestrijden en de houding van het personeel was teleurstellend.

Johny 22 jun 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH Amsterdam Schiphol Airport

Het NH Amsterdam Schiphol Airport hotel is gelegen te Kruisweg 495 in Hoofddorp. Dit hotel heeft een uitstekende locatie voor reizigers die gebruik maken van de luchthaven Schiphol. Het ligt op korte afstand van de terminalgebouwen en is gemakkelijk bereikbaar met een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven. Het biedt daarom een handige plek voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het NH Amsterdam Schiphol Airport hotel biedt moderne en comfortabele kamers en suites, ideaal voor een ontspannen verblijf voor of na een vlucht. Het heeft ook vergaderfaciliteiten en zakelijke diensten, waardoor het een populaire keuze is voor zakelijke reizigers. Gasten kunnen genieten van maaltijden in het restaurant van het hotel en ontspannen in de bar of op het terras. Er is ook een fitnessruimte beschikbaar voor gasten die hun workouts willen bijhouden. Dit NH hotel staat bekend om zijn gastvrije sfeer en vriendelijk personeel. Het heeft moderne inrichting en comfortabele voorzieningen om ervoor te zorgen dat gasten zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf. Het hotel richt zich op het bieden van gemak voor reizigers. Hoewel het hotel voornamelijk gericht is op gasten die via de luchthaven reizen, is er een goede verbinding met het centrum van Amsterdam via trein en bus, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot de bezienswaardigheden en attracties van de stad.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-amsterdam-schiphol-airport
  • nhschipholairport@nh-hotels.com