NH Amsterdam Schiller

NH Amsterdam Schiller

3.5 reviewscore • 10 reviews
K

Niet naar tevredenheid

Ik kan me niet indenken dat er hier sprake is van een hotel! Ik heb kapot moeten ergeren aan de faciliteiten die niet in orde bleken te zijn. Ik denk dat niet verder kan gaan, ik bedoel van mensen komen en betalen keihard voor een goede service. Wat je hier krijgt is gewoon een bar slechte service. Toen ik ging was de airco niet in orde. De bedden waren echt niet comfortabel en bad en toilet was ook niet goed ingericht. Als het enigszins kan om dit hotel te vermijden, doe dit maar!

Kalijan 14 aug 2017
Reageer
J

Perfecte plek

Perfecte plek, gelegen aan het Rembrandtplein. Bij aankomst was de badkamer een grote teleurstelling. We betaalden aanzienlijk veel voor het hotel, en dan treffen we een badkamer aan met een douchegordijn dat doordrenkt is met bruine vlekken. De badkamer is erg compact, en ik had verwacht dat een viersterrenhotel een bad zou hebben. Een aanzienlijke periode van de nacht was rusteloos vanwege het rumoer van feestvierders onder het hotel. In de vroege ochtend arriveerde een vrachtwagen om rioolwerkzaamheden uit te voeren. Bij aankomst waren er al oordopjes beschikbaar, en nu begrijpen we waarom dat zo was. De overige ruimte in de kamer is goed onderhouden en bevredigend. Het biedt een prachtig uitzicht op het Rembrandtplein en bevindt zich op een uitzonderlijk gunstige locatie.

Jenne 22 feb 2017
Reageer
J

Personeel is zeer bekwaam

We boekten het hotel als accommodatie na het concert van René Froger in Carre, en de locatie is ideaal, pal aan het Rembrandtplein. De kamers zijn ordelijk, maar ze missen een opvallend element. De douche laat te wensen over, maar de bedden zijn uitermate comfortabel. Het personeel is zeer bekwaam en staat altijd klaar om te assisteren.

Jeffery 4 mei 2015
Reageer
M

Hotel redelijk

Hartelijke begroeting bij aankomst. Onze accommodatie betrof een basis kamer. Hoewel De Kramer compact van formaat is, blinkt het uit in netheid, en alle faciliteiten functioneren zoals verwacht. De bedbreedte is zeer beperkt, slechts 1,40 meter. We hebben het ontbijtaanbod overgeslagen omdat we de dag beginnen met een kom yoghurt, vers fruit en een kopje koffie. De kosten voor het ontbijt bedragen 20 euro per persoon, wat buitensporig hoog is. Dit geldt vooral als je kijkt naar de prijs die we betaalden voor een nachtverblijf. Een negatief aspect was dat gedurende twee dagen aanzienlijke zakken met vuile was buiten onze kamer lagen.

Minna 19 nov 2014
Reageer
L

Ziet er niet modern uit

Dit hotel heeft een historisch karakter en een uitstekende locatie. De kamers zijn compact, en de badkamers zijn eveneens beperkt in omvang. De kamer heeft een zeer onaangename geur van bedompte lucht. Het ontbijt voldeed niet aan onze verwachtingen. De vleesproducten hadden een ongebruikelijke verkleuring, en de eetzaal vertoonde aanzienlijke stofophoping en spinnenwebben in de hoeken en op het plafond. Het personeel was vriendelijk genoeg.

Laien 7 jul 2014
Reageer
K

Kamers zijn beperkt in omvang

Dit hotel heeft een gedateerd ontwerp, de kamers zijn beperkt in omvang, en de badkamer heeft geen adequate ventilatie, wat resulteert in een langdurig vochtige omgeving en enkele schimmelplekken op de voegen. De bedden bieden een comfortabele nachtrust; we hebben goed geslapen. De locatie is ideaal! Het team is uiterst gastvrij. We hadden de mogelijkheid om vroeg in te checken en kregen onmiddellijk toegang tot onze kamer. Het ontbijt is van goede kwaliteit.

Kigo 29 dec 2013
Reageer
U

Niet opnieuw naar dit hotel

NH Schiller heeft een perfecte locatie. De kamers zijn uitstekend, en het ontbijtbuffet is acceptabel. Het enige nadeel dat ik heb opgemerkt in dit hotel is dat betalingen vaak problematisch verlopen. Bij alle drie mijn bezoeken aan dit hotel is tot nu toe telkens tweemaal het bedrag van mijn creditcard afgeschreven. Hoewel het probleem telkens werd verholpen en ik de laatste keer 50% van de kamerkosten terugkreeg als tegemoetkoming voor de ongemakken, blijft dit voor mij een reden om niet opnieuw naar dit hotel te gaan.

Ulrich 4 mrt 2012
Reageer
L

Niet indrukwekkend

Dit hotel bevindt zich in het bruisende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, waar veel Engelse bezoekers en jongeren te vinden zijn. Het hotel was een beetje teleurstellend, vooral na mijn verblijf in het NH City Centre bij het Vondelpark. Beide hotels hebben een 4-sterrenbeoordeling, maar ik zou Schiller eerder als een 3-sterrenhotel beschouwen, in plaats van 4.

Letty 25 mei 2010
Reageer
V

Ontbijt liet te wensen

Ondanks mijn boeking voor een rokerskamer, bevond ik me in een hotel waar roken niet was toegestaan! De locatie van het hotel aan het Rembrandtplein is perfect, de kamer straalt frisheid uit en is uiterst schoon, en het bed bood een buitengewoon comfortabele nachtrust. Het ontbijt liet te wensen over; zelfs een smakelijk gebakken ei ontbrak!

Variel 12 apr 2010
Reageer
G

Zeer positieve indruk

De prachtige architectonische kenmerken van het gebouw zijn nog steeds zichtbaar bij de ingang. Het personeel was aardig en zeer deskundig, en de kamers hebben een eigentijds ontwerp (bijzonder rustig met uitzicht op de tuin aan de achterzijde). Hoewel de gangen een doolhofachtig gevoel geven, heeft het geheel een zeer positieve indruk achtergelaten.

Gio 11 apr 2010
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH Amsterdam Schiller

Het NH Amsterdam Schiller is gelegen te Rembrandtplein 26 in Amsterdam. Het hotel is centraal gelegen aan het bruisende Rembrandtplein, een van de meest levendige pleinen van Amsterdam. Het is omgeven door theaters, restaurants, bars en winkels, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is voor reizigers die het bruisende nachtleven en de cultuur van Amsterdam willen verkennen. Bovendien zijn veel bezienswaardigheden, zoals de Hermitage en het Koninklijk Theater Carré, op loopafstand. NH Amsterdam Schiller biedt een mix van historische charme en moderne voorzieningen. Het hotel heeft comfortabel ingerichte kamers en suites, waarvan sommige een prachtig uitzicht bieden op het Rembrandtplein. Gasten kunnen genieten van maaltijden in het restaurant en ontspannen in de bar van het hotel. Er zijn ook vergaderfaciliteiten beschikbaar voor zakelijke reizigers. Dit hotel heeft een rijke geschiedenis, omdat het gebouw oorspronkelijk dienst deed als kunstenaarscafé en werd versierd met prachtige kunstwerken. Gasten waarderen vaak de historische ambiance van het hotel, die doet denken aan de "Roaring Twenties". Het is een plek waar zowel gasten als locals samenkomen. De locatie van NH Amsterdam Schiller is een van de grootste troeven. Gasten kunnen genieten van het bruisende nachtleven en de culturele attracties van Amsterdam, en ze hebben directe toegang tot tramlijnen die hen naar andere delen van de stad brengen. Het Rembrandtplein zelf biedt talloze mogelijkheden voor entertainment en culinaire ervaringen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-amsterdam-schiller
  • nhschiller@nh-hotels.com