NH Amsterdam Noord

NH Amsterdam Noord

4.0 reviewscore • 10 reviews
K

Buitengewoon luxueus

Ik heb mijn verblijf in het hotel gereserveerd via ANWB (platina lidmaatschap). We werden hartelijk begroet bij de receptie en kregen een grondige uitleg over de faciliteiten van het hotel. We verbleven in de superkamer, die buitengewoon luxueus was. De medewerkers waren aangenaam en stonden altijd klaar om te assisteren. We hebben de gelegenheid gehad om zowel van het ontbijt als het diner te genieten. Bovendien bleek de shuttlebus van het hotel zeer handig, en er was een veilige parkeerplaats beschikbaar. Als we in de toekomst opnieuw een weekendje naar Amsterdam gaan, zullen we zeker weer voor dit hotel kiezen.

Keerveld 2 feb 2022
Reageer
L

Niet zoals gehoopt

Mijn recente ervaring in dit hotel was helaas niet zoals ik had gehoopt. Bij aankomst werd ik begroet door een zeer onvriendelijke receptioniste, wat meteen een negatieve indruk gaf. Vervolgens werd ik naar mijn kamer geleid, en ik moet zeggen dat de kamer me deed denken aan een gevangeniscel. De sfeer was somber, en de ruimte voelde beperkt en niet uitnodigend aan.

Lefiela 13 dec 2021
Reageer
W

Gastvrij team

Uitstekend hotel met een gastvrij team. De pendeldienst naar het centraal station was buitengewoon handig. We zijn niet op de hoogte van een andere hotelketen in Nederland die een vergelijkbare service gratis aanbiedt. Indrukken die wij hier hebben kunnen meemaken, laat ons meteen denken aan meer. Onze volgende bestemming staat al vast, maar erna komen we weer hierheen.

Werner 19 aug 2021
Reageer
I

Dit hotel is van hoge kwaliteit

Dit hotel is van hoge kwaliteit, met uitzonderlijk schone kamers en openbare ruimtes. We hebben bij de reservering om twee afzonderlijke bedden gevraagd en bij aankomst werd dit nogmaals bevestigd door een medewerker. Helaas... er was slechts één bed en één groot dekbed, wat teleurstellend was. De volgende ochtend hebben we gemeld dat onze reservering niet werd nagekomen, maar er kon niets meer aan worden gedaan. Er werd beloofd om twee dekbedden te bezorgen, maar toen we 's avonds laat terugkwamen in de kamer, lag het grote dekbed er nog steeds, met een kleinere ernaast. Dit was ongetwijfeld vreemd!

Irina 12 mrt 2017
Reageer
M

Buitengewoon handig.

We hadden een arrangement van 3 dagen geboekt via een speciale aanbieding, en we kregen een uitstekende kamer aan de zijde van de parkeerplaats achter het hotel. We hadden een kingsize bed, maar het was jammer dat we moesten douchen in het bad, terwijl er genoeg ruimte in de badkamer was om een aparte douche te installeren. De aanwezigheid van koffie- en theefaciliteiten op de kamer, samen met een minibar, was buitengewoon handig.

Marita 16 mrt 2015
Reageer
M

Overvloed aan vers fruit

De service in Hotel Galaxy was uitstekend, hoewel het uitzicht niet bijzonder spectaculair was, was het toch acceptabel. Een vredige omgeving in een stad die altijd in beweging is. Het personeel was buitengewoon hulpvaardig. Het ontbijt was voortreffelijk, met een overvloed aan vers fruit. Het was werkelijk genieten. Ik ben van mening dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit hier uitstekend is. De kamers zijn uitermate schoon en de bedden bieden een hoog niveau van comfort.

Maria 9 mrt 2014
Reageer
J

Uitstekend samengesteld

Dit hotel weet hoe het zijn gasten uitstekend kan verwennen. De pendeldienst naar het centrum van Amsterdam bood een uitstekende service. Op zaterdagochtend was de pendelbus volgeboekt, en het hotel regelde vriendelijk een taxi voor ons, zonder extra kosten. Dit is wat ik echte service noem. Het ontbijt is uitstekend samengesteld. De kamers stralen een heldere en nette inrichting uit en worden grondig schoongehouden. Een lichte tekortkoming was de beperkte stahoogte onder de douche voor gasten van lange gestalte.

Jamal 10 feb 2014
Reageer
C

Aantal verbeteringen

Als het aan mij lag, zou ik de buitenkant van het gebouw een opfrisbeurt geven met een nieuw verflaagje. Het huidige uiterlijk geeft niet echt een uitnodigende indruk. De ontvangst en de lobby waren uitstekend. 3. Gastvrijheid was merkbaar. 4. De medewerker tijdens het ontbijt op zondag 2 februari 2014 leek niet erg enthousiast over zijn werk en was nogal humeurig. 5. De pendeldienst is buitengewoon handig. 6. Het toevoegen van een kok in de ontbijtzaal voor het bereiden van omeletten en andere gerechten zou de sfeer verbeteren. Bovendien waren de dekbedden in kamer 508 erg aan de kleine kant.

Cooman 3 feb 2014
Reageer
R

Uitstekend hotel

Een uitstekend hotel, gelegen in een vredige omgeving. De shuttlebus biedt een snelle overdracht naar het hart van Amsterdam in slechts 10 minuten. Ervaar de levendigheid en bedrijvigheid van de metropool en keer vervolgens terug naar de kalme en ontspannen ambiance van dit hotel. Uitstekende, gastvrije dienstverlening, een heerlijk uitgebreid ontbijt, een prachtig ingerichte kamer, al onze verzoeken werden ingewilligd.

Rodric 25 nov 2013
Reageer
V

Trots op dit hotel

Het hotel is gunstig gelegen in het noordelijke deel van Amsterdam. Er is een privé, beveiligde parkeerplaats beschikbaar. De receptie verwelkomde ons op een uitstekende manier. De kamer was werkelijk schitterend, met aparte voorzieningen voor het toilet en de badkamer. De bedden en matrassen waren van uitstekende kwaliteit. Er was een flatscreen-tv en een dvd-speler aanwezig, met een selectie dvd's die je bij de receptie kon verkrijgen.

Van Beek 29 okt 2013
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH Amsterdam Noord

NH Amsterdam Noord is gelegen te Distelkade 21 in Amsterdam. Het hotel bevindt zich aan de noordelijke oever van het IJ, tegenover het centraal station van Amsterdam. Hoewel het niet in het historische centrum van de stad ligt, is het gemakkelijk bereikbaar met de veerboot vanaf het Centraal Station, die frequent en gratis is. Hierdoor kunnen gasten snel toegang krijgen tot het stadscentrum en de belangrijkste bezienswaardigheden. NH Amsterdam Noord biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van gasten aangenaam te maken. Het hotel heeft comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen, een restaurant waar gasten kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten, en een bar voor ontspanning. Daarnaast zijn er vergader en evenementenruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Het hotel heeft een eigentijdse inrichting en staat bekend om zijn vriendelijke en behulpzame personeel. De kamers bieden comfortabele accommodatie en sommige hebben een prachtig uitzicht op het water. NH Amsterdam Noord biedt gasten de mogelijkheid om Amsterdam vanuit een ander perspectief te verkennen, weg van de drukte van het stadscentrum. Het gebied rondom het hotel heeft zijn eigen charme, met moderne architectuur, parken en recreatiemogelijkheden. Gasten kunnen ook genieten van het prachtige uitzicht over het IJ.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-amsterdam-noord
  • nhamsterdamnoord@nh-hotels.com