NH Amsterdam Caransa

NH Amsterdam Caransa

4.1 reviewscore • 11 reviews
B

Heel mooi hotel

Het eerste wat ik te zeggen over dit hotel is dat het een uitstekende ligging heeft. Maar daarbovenop heb ik ook kunnen genieten van lekker eten en heerlijk kunnen slapen. De kamer werd keurig onderhouden en het is ruim genoeg om het e.e.a. te doen. In de avond heb ik een leuke wandeling kunnen maken en dit vond ik ook fijn. De eerstvolgende vakantie kom ik hier naar toe.

Benny 8 jan 2017
Reageer
R

Je kan je buren horen!

We hebben één avond in deze accommodatie doorgebracht. We hadden een kamer aan de achterzijde, dus gelukkig ondervonden we geen hinder van het nachtleven, aangezien het hotel zich aan het Rembrandtplein bevindt. De kamer is keurig, met een groot bed en een comfortabele matras. Het is er echter wel vrij lawaaierig. Zo heb ik dus (tot mijn spijt) kunnen opvangen dat onze buren vrij intieme geluiden maakten. Dat was voor mij dus echt afschuwelijk!

Randy 21 jan 2013
Reageer
Y

Prima hotel

We hebben een nacht in dit hotel doorgebracht, gesitueerd in het hart van het levendige Rembrandtplein, een werkelijk ideale locatie. Het personeel was buitengewoon gastvrij en onze kamer was schoon en goed onderhouden. Ook het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd. Deze plek is absoluut een aanrader en we overwegen zeker om hier weer te verblijven!

Yvey 4 mei 2011
Reageer
S

Hartelijke ontvangst

We hadden een arrangement via Flair gereserveerd voor NH Schiller aan de overkant, maar door een overboeking zijn we hier uiteindelijk beland. Geen berouw van (De uitstraling van NH Schiller is nogal gedateerd!!!). Fantastisch hotel. Hartelijke ontvangst. We hadden een kamer voor twee en een kamer voor drie personen met zicht op het Rembrandtplein (inderdaad rumoerig, maar dat is bekend). De badkamer was schoon en luxueus. Het ontbijtbuffet was eveneens verrukkelijk. Er was een ruime keuze aan broodjes, beleg, yoghurts, sappen, fruit enzovoort. We kozen voor een laat ontbijt en lazy Sunday (uitchecken mogelijk tot 17 uur). In maart komen we terug en we kiezen dan absoluut weer voor dit hotel!!!

Sandra 16 dec 2009
Reageer
H

Tevreden over dit hotel

Als gepensioneerde man hecht ik altijd veel waarde gehecht aan rust. Dit is niet altijd gelukt bij alle hotels, maar bij deze wel. Ik voelde me hier veilig en kreeg de indruk dat ik een voorkeursbehandeling kreeg door mijn hoge leeftijd. Dit hotel heb ik in ieder geval als een vaste plek gepikt. Ik ben er daarom elk jaar weer hier om te genieten van de rust!

Hans 6 sep 2009
Reageer
M

Brief stay

We had a brief stay at this hotel, just for one night, but it was a truly pleasant experience. From the moment we arrived, the welcoming and cooperative nature of the staff was apparent, ensuring our every need was met with a smile. The room provided was in immaculate condition, a clean haven that promised rest and relaxation. The bed, especially, was a cocoon of comfort, ensuring we had a peaceful night's sleep. Every aspect of the hotel met the expectations we had. It was clear that customer satisfaction was a priority, and the attention to detail in maintaining the cleanliness and comfort of the rooms was commendable. Even though our stay was short, the hospitality we experienced made a lasting impression, making us consider this establishment for future stays.

Mary 25 jul 2009
Reageer
K

Had het naar me zin hier

We boekten twee overnachtingen inclusief ontbijt. Het ontbijt werd geserveerd in hotel Schiller aan de overkant. Het weer was heerlijk warm, het ontbijt werd als buffet opgediend in een serre zonder koeling. Beneden peil. Dat was een teleurstelling voor een hotel met aanzien. Je kijkt als gast in ieder geval niet uit naar zo een ervaring!

Kroos 7 jul 2009
Reageer
J

Huiverigheid hoefde helemaal niet

Bij dit hotel ben ik terecht gekomen door vriendinnen die bij me hadden aanbevolen. In eerst instantie was ik huiverig, maar ik moet zeggen dat me huiverigheid voor niets was. Ik heb namelijk na lange tijd weer zo een leuke tijd ervaren bij een hotel. Vooral onder de indruk van super vriendelijke personeel die me van a tot z bediende. Maar wat ik zeker niet zal vergeten is het overheerlijk ontbijt. Ik nam stiekem extra eten mee om voor in de kamer te eten 🙂

Jacintha 3 jul 2009
Reageer
R

Investeren in de faciliteiten

Jammer genoeg niet echt waarop ik had gehoopt. De kamer vond ik namelijk te klein en het bed was niet slecht, maar had wat meer comfort verwacht. Het eten was wel lekker en het personeel deed ook zijn uiterste best om in te spelen in situaties waar er hulp nodig was. Ik denk dat dit hotel meer moet investeren in de faciliteiten, ze hebben al mensen die hun schouder onder het werk willen zetten.

Robert 6 sep 2008
Reageer
C

Kamers heel netjes

Ik ben vol lof over dit hotel, omdat de kamers er heel netjes uit zien. Misschien vinden sommigen het wel een beetje klein qua omvang, maar het doet zeker niet minder. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en te assisteren waar nodig. Ik heb daarnaast ook kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Cornelis 2 apr 2008
Reageer
E

Absolute aanbeveling op alle vlakken

Wegens een overboeking bij het Albus Grand Hotel, zijn we hier beland. Een absolute aanbeveling op alle vlakken: bijzonder hartelijke ontvangst, prachtig gerenoveerde kamer, heel ruim met een grote, stijlvolle badkamer. Aantrekkelijke eetzaal met een prachtig terras (eten in de open lucht!) met uitzicht op het Rembrandtplein. Heerlijke maaltijden. Bij een volgend bezoek kiezen we absoluut weer voor dit hotel!

Emmy 19 apr 2007
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over NH Amsterdam Caransa

NH Amsterdam Caransa is gelegen te Rembrandtplein 19 in Amsterdam. NH Amsterdam Caransa heeft een uitstekende locatie in het bruisende stadscentrum van Amsterdam. Het hotel bevindt zich aan de beroemde Rembrandtplein, een levendige buurt vol restaurants, bars, theaters en winkels. Gasten hebben gemakkelijk toegang tot veel van de populairste bezienswaardigheden van Amsterdam, waaronder de Dam, het Van Gogh Museum en de grachten. Dit hotel biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Gasten kunnen genieten van comfortabele kamers en suites, een restaurant dat lokale en internationale gerechten serveert, en een gezellige bar voor drankjes. NH Amsterdam Caransa heeft ook vergader en evenementenfaciliteiten, ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als speciale gelegenheden. NH Amsterdam Caransa staat bekend om zijn eigentijdse inrichting en moderne voorzieningen. De kamers zijn comfortabel en goed uitgerust, en het hotel biedt een gastvrije sfeer en vriendelijk personeel dat bereid is om gasten te helpen met eventuele vragen of verzoeken. De locatie van NH Amsterdam Caransa maakt het gemakkelijk voor gasten om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Of je nu wilt wandelen langs de grachten, een museum wilt bezoeken, wilt winkelen in de boetieks of wilt genieten van het bruisende nachtleven, alles is binnen handbereik.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.nh-hotels.com/nl/hotel/nh-amsterdam-caransa
  • nhcaransa@nh-hotels.com