Nedgame

Nedgame

4.5 reviewscore • 10 reviews
P

Zeker in de toekomst weer naar Nedgame

Bij Nedgame wist ik precies wat ik kon verwachten als het ging om de levering van mijn bestelling. Het spel dat ik had besteld, arriveerde in perfecte staat, en ik kon zien dat ze veel aandacht hadden besteed aan de verpakking om ervoor te zorgen dat het product onbeschadigd zou aankomen. Wat betreft klantenservice had ik nauwelijks direct contact nodig met Nedgame, wat voor mij aangeeft dat hun online winkel goed georganiseerd en efficiënt is. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn ervaring bij Nedgame en zou ik het zeker overwegen om opnieuw bij hen te bestellen als ik in de toekomst op zoek ben naar games of andere producten.

Peter 22 sep 2023
Reageer
E

Uitgebreid aanbod online en in de winkel top

Bij Nedgame heb ik een uitgebreid en aantrekkelijk assortiment merchandise ontdekt. Zowel online als in de winkel heb ik eerder bestellingen geplaatst, en ik ben van plan om dat in de toekomst te blijven doen. Nadat ik een fout in mijn laatste bestelling had opgemerkt en contact opnam met een medewerker, werd ik vriendelijk geholpen en werd mijn fout snel rechtgezet. De service was uitstekend!

Eva 27 sep 2023
Reageer
S

De enige met voorraad en super levering

Nedgame was de enige online winkel die de specifieke pluche knuffel op voorraad had die we zochten. Onze eerdere ervaringen met Nedgame waren ook positief, aangezien we in het verleden al games, knuffels en merchandise bij hen hadden besteld. Een van de dingen die we waarderen, is dat de levering altijd snel is en dat de verzendkosten nooit buitensporig hoog zijn in vergelijking met de prijs van het product zelf. Kortom, we zijn zeer tevreden met de service en het aanbod van Nedgame en zouden niet aarzelen om in de toekomst weer bij hen te bestellen.

Sandra 22 sep 2023
Reageer
H

Snelle verzending met een beetje schade

De verzending van mijn bestelling verliep behoorlijk snel, en ik was tevreden met de zorgvuldige verpakking van de items. Echter, voor Belgische klanten vond ik het drempelbedrag voor gratis verzending aan de hoge kant. Daarnaast wil ik vermelden dat een van de Collector's Editions die ik heb ontvangen een kleine beschadiging vertoonde. Hoewel de schade minimaal was, is het toch belangrijk om te vermelden, vooral voor verzamelaars die veel waarde hechten aan de staat van hun collectibles. Over het algemeen was mijn ervaring positief, maar er waren enkele punten van aandacht zoals de verzendkosten en de staat van de producten bij ontvangst.

Harrie 15 sep 2023
Reageer
L

Alle lof voor de klantenservice

Ik had wat problemen met mijn bestelling, maar dankzij nauwkeurig lezen en de juiste keuzes voor het cadeau verliep alles vlekkeloos. Nadat ik per ongeluk de verkeerde bestelling plaatste en al had betaald, werd mijn betaling snel teruggestort nadat ik de bestelling annuleerde. De juiste bestelling arriveerde op tijd, precies zoals beloofd. Geweldige ervaring!

Lotte 8 sep 2023
Reageer
C

Hele blije zoon thuis

Mijn zoon reageerde ontzettend positief op mijn aankoop. Hij was er sprakeloos van, wat betekent dat ik een goede keuze heb gemaakt. Het bestellen verliep eenvoudig, maar er was zoveel leuks om te zien dat ik mezelf moest inhouden om niet alles te kopen. Het hele proces, van het melden van de verzending tot aan de ontvangst, verliep perfect. Ik kan het ten zeerste aanbevelen om hier weer te bestellen.

Carla 5 sep 2023
Reageer
A

Een ticketsysteem is niet het meest handig

Nedgame is, net als de meeste grote namen, redelijk snel en betrouwbaar. Er is echter ruimte voor verbetering in de communicatie. Wanneer je een vraag stelt en zij antwoorden, verwijzen ze je naar een ticket via een link, wat niet meteen duidelijk is. Als je te laat reageert, krijg je pas de volgende dag antwoord. In mijn geval was dit wat aan de late kant, maar het was geen groot probleem.

Ahmed 2 sep 2023
Reageer
M

Op tijd voor early access release

Ik had de Constellation Edition van Starfield (PC-versie) besteld. Deze werd keurig geleverd, zelfs twee dagen voor de "early access" release, dus ruim op tijd. Hierdoor had ik voldoende tijd om de collector's items een mooi plekje te geven en de gamekey en pre-orderbonus alvast op Steam in te wisselen. Het is altijd prettig als er wat speling is voor onverwachte leveringsproblemen. Opnieuw een goede ervaring met Nedgame!

Martijn 30 aug 2023
Reageer
F

Onduidelijke pre-orderbonus en codes

De game die ik had besteld, arriveerde keurig op tijd, waardoor ik meteen kon genieten van de early access. Echter, er was een klein minpuntje. De verzendbevestiging bevatte een code die niet duidelijk was aangegeven als een pre-orderbonus. Gelukkig herkende ik dit, maar ik kan me voorstellen dat anderen hier overheen kunnen kijken. Over het algemeen was ik tevreden met de levering en de mogelijkheid om vroegtijdig toegang te krijgen tot de game.

Frank 30 aug 2023
Reageer
G

Nedgame is de beste gameshop van Nederland

Nedgame is voor mij dé gameshop van Nederland. Ondanks dat het een online gameshop is hebben ze een zeer gevarieerd aanbod. Van de nieuwste games tot games van 20 jaar oud, alles kun je vinden bij Nedgame. Persoonlijk vind ik de merchandise het leukste. Ik spaar game gerelateerde objecten en bij Nedgame weet ik altijd weer nieuwe dingen te vinden, zoals nieuwe action figures, amiibo's en zelfs retro consoles. Als je het niet zo breed hebt verkopen ze ook tweedehands games. Zelf maak ik hier niet zo'n gebruik van maar het is wel een mooie toevoegen. Een tip voor iedereen die eens bij Nedgame shopt, kijk ook in de sale. Hier staan vaak hele leuke producten voor goede prijzen.

Voor de next-gen consoles hebben ze ook alle games. Zelf ben ik zo gelukkig geweest dat ik een Playstation 5 heb weten te bemachtigen. Hier heb ik nog niet veel games voor, maar ik zit er aan te denken om Resident Evil Village te halen, die vandaag is uitgekomen voor de PS5. Vandaar dat ik vandaag even op de website van Nedgame heb gekeken en de game staat er uiteraard op. Misschien dat ik hem koop maar ik voel de verleiding al om er nog wat merchandise bij te bestellen.

Gamer 7 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Nedgame

Nedgame is het ultieme paradijs voor elke gamer. Met een breed scala aan games, spelcomputers en accessoires voor zowel de nieuwste systemen als de oudere retro-systemen, is deze gamestore een waar walhalla voor gamers. Of je nu een PlayStation, Xbox, Nintendo of PC hebt, ze hebben alles wat je nodig hebt. Daarnaast hebben ze ook een indrukwekkende collectie game merchandise, variërend van Amiibo en Skylanders tot beeldjes, knuffels en sleutelhangers van je favoriete gamepersonages. Bovendien biedt Nedgame een geweldige inruil- en verkoopservice voor tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Met een garantie van drie maanden op alle tweedehands artikelen, kun je met een gerust hart je games inruilen en een korting ontvangen op je aankoop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.nedgame.nl
  • klantenservice@nedgame.nl