Nedgame

Nedgame

5.0 reviewscore • 1 review
G

Nedgame is de beste gameshop van Nederland

Nedgame is voor mij dé gameshop van Nederland. Ondanks dat het een online gameshop is hebben ze een zeer gevarieerd aanbod. Van de nieuwste games tot games van 20 jaar oud, alles kun je vinden bij Nedgame. Persoonlijk vind ik de merchandise het leukste. Ik spaar game gerelateerde objecten en bij Nedgame weet ik altijd weer nieuwe dingen te vinden, zoals nieuwe action figures, amiibo's en zelfs retro consoles. Als je het niet zo breed hebt verkopen ze ook tweedehands games. Zelf maak ik hier niet zo'n gebruik van maar het is wel een mooie toevoegen. Een tip voor iedereen die eens bij Nedgame shopt, kijk ook in de sale. Hier staan vaak hele leuke producten voor goede prijzen.

Voor de next-gen consoles hebben ze ook alle games. Zelf ben ik zo gelukkig geweest dat ik een Playstation 5 heb weten te bemachtigen. Hier heb ik nog niet veel games voor, maar ik zit er aan te denken om Resident Evil Village te halen, die vandaag is uitgekomen voor de PS5. Vandaar dat ik vandaag even op de website van Nedgame heb gekeken en de game staat er uiteraard op. Misschien dat ik hem koop maar ik voel de verleiding al om er nog wat merchandise bij te bestellen.

Gamer 7 mei 2021
Reageer
Beste speelgoed en gamewinkels

Dit zijn de beste speelgoed en gamewinkels van maart 2023.

Over Nedgame

Nedgame is de grootste online gameshop van Nederland. Ze verschillen van andere gameshops, omdat ze import en gebruikte games verkopen. Ook hebben ze een groot assortiment aan merchandise. Van Amiibo figuren tot trading cards. Je kunt er alles vinden. Ook voor retro liefhebbers hebben ze veel producten op voorraad. Complete retro systemen en games vind je in de webshop van Nedgame. Natuurlijk vind je er ook de nieuwste games voor de meest recente consoles. Voor ieder wat wils!