Naduvi

Naduvi

4.3 reviewscore • 4 reviews
M

Uitstekende kwaliteit

Recent hebben we een servies aangeschaft via NADUVI. Ondanks de lange levertijd was het product het wachten meer dan waard. Toen we het servies uitpakten, ontdekten we een beschadiging. Ik was aangenaam verrast door de snelle respons van de klantenservice, die onmiddellijk actie ondernam om een vervangend serviesdeel te regelen. Ook op een tweede beschadiging werd razendsnel gereageerd.

Mariska 26 feb 2024
Reageer
K

Vlotte afhandeling van schade

De levering van de Rayan boekenkast was sneller dan verwacht, hoewel deze helaas beschadigd aankwam. De afhandeling van de schade door NADUVI verliep echter zeer vlot en tot mijn volledige tevredenheid. Het in elkaar zetten van de kast, met zijn 56 schroeven, was een leuke uitdaging. Dankzij de bijgeleverde muurankers staat de kast nu stevig en veilig. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de neutrale kleur van de kast past perfect in mijn interieur

K G 18 feb 2024
Reageer
M

Jammer van de staat van levering

Mijn ervaring met het bestellen van meubels bij NADUVI was gemengd. De levering was sneller dan verwacht, wat aanvankelijk een positieve verrassing was. Echter, de staat waarin de meubels arriveerden was teleurstellend; beide items waren ernstig beschadigd. Dit leek te wijten aan zowel de fabrikant als het bezorgbedrijf. De klantenservice van NADUVI handelde de situatie uiteindelijk goed af, maar de ervaring heeft me huiverig gemaakt voor toekomstige online meubelaankopen. Het is jammer, want de meubels leken in eerste instantie prachtig.

MartijnP22 10 feb 2024
Reageer
E

Nieuwe ontdekking

Ik heb recent Naduvi ontdekt en kijk nu elke week. Er staan veel mooie merken op de site en heb al 3x besteld. Zowel de tafel als de kussens passen perfect en toen ik een stoel niet mooi vond, heeft de klantenservice mij voortreffelijk geholpen! Ik krijg 2x per week een nieuwsbrief met nieuwe items en kijk dan ook vaak op de site. Ga zo door Naduvi.

Erika 30 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Naduvi

Bij NADUVI kun je rekenen op een naadloze winkelervaring. Dankzij onze directe samenwerking met gerenommeerde interieurmerken kunnen we het volledige assortiment rechtstreeks naar jou verzenden, zonder tussenpersonen. Dit zorgt niet alleen voor scherpe prijzen, maar ook voor een lagere CO2-uitstoot per bestelling. Bij NADUVI vind je zorgvuldig geselecteerde interieurmerken, waardoor de kwaliteit van je aankoop gewaarborgd is. We streven ernaar om een divers assortiment aan te bieden, met meubels en accessoires voor ieder budget en smaak. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar item of een luxe pronkstuk, bij NADUVI vind je wat je zoekt. Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod en maak van je interieur een waar meesterwerk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.naduvi.nl
  • klantenservice@naduvi.com