My nametags

My nametags

3.8 reviewscore • 4 reviews
R

My nametags niet kindproof

Ik vind het idee van My Nametags mooier en beter dan de uitvoering ervan. In ieder geval bij mijn kinderen. Toen ik het zag en er over hoorde van bekenden in mijn omgeving, dacht ik wauw wat handig dat moet ik ook hebben. Dus voor alle drie de kinderen deze stickers aangeschaft en op alle denkbare dingen geplakt, zoals de broodtrommels enzo. En hoeveel denk je dat er hiervan nu nog steeds op de goede plek zitten? Bijna geen één, mijn kinderen hebben ze er allemaal alweer af gepeuterd en dus zijn we weer terug bij af. Dus het idee is leuk hoor en ik geloof ook best dat dit voor veel mensen een perfecte uitkomst is, maar voor mensen die net zulke friemelkonten als kind hebben als ik maakt dit echt geen verschil. Dan kun je nog steeds gewoon het beste met een benzinestift er de gegevens / naam op zetten.

Renate 23 nov 2020
Reageer
Y

Nu nametags klacht

Ik ben echt fan van het hele idee achter de producten van My nametags, want hoe vaak kinderen wel niet een broodtrommel of iets dergelijks kwijt zijn dat is vaker dan je je voor kunt stellen. En in zo’n klas hebben ook altijd meerdere kinderen dezelfde beker of trommel en dan zijn die stickers ideaal.

Af en toe heeft my nametags een hele leuke aanbieding waardoor het ineens allemaal prima te betalen is, dus hier moet je even op wachten en zodra die aanbieding voorbij komt moet je hier gebruik van maken.

Beide kinderen van mij hebben hier hele leuke en gepersonaliseerde stickers voor hun spulletjes gekregen.

Yvonne 24 okt 2020
Reageer
M

My nametags als cadeau

Een tip van mij, dit is namelijk erg goed gevallen. Geef de stickertjes van My nametags eens een keertje als cadeau aan een kindje. Mijn nichtje was jarig en wij hadden een hele cadeaumand samengesteld, dus niet alleen de stickers maar nog veel meer. Ook broodtrommeltje, beker, etc. Maar de stickertjes daar was ze helemaal weg van, ze wilde ze gelijk overal opplakken en je kunt de stickers precies zo maken zoals je zelf wilt. Dus zo kun je rekening houden met de lievelingskleuren / een thema en noem maar op. Echt heel erg leuk.

Moniek 1 okt 2020
Reageer
J

My nametags zeer goede ervaring

Via een advertentie op Google op Mynametags.nl uitgekomen. Hele leuke en overzichtelijke website. Mijn tweeling gaat vanaf dit schooljaar naar school en dus zocht ik stickers voor op de broodtrommels, drinkfles en noem het maar op. Zie het al voor me dat ik elke week een nieuwe broodtrommel zou moeten kopen omdat het weer kwijt is geraakt of dat een ander kind het mee naar huis heeft genomen.
Ik had de stickers na 7 dagen in huis, geen verzendkosten dus al met al prima. Stickers zijn precies zoals getoond op de website!
Ook leuk trouwens dat je de stickers zelf kunt ontwerpen, mijn kinderen mochten er zelf beide 1 uitzoeken.

Janneke 10 aug 2020
Reageer
Beste kunst en hobbywinkels

Dit zijn de beste kunst en hobbywinkels van maart 2023.

Over My nametags