My nametags

My nametags

3.2 reviewscore • 9 reviews
R

Helaas werken ze niet

Helaas voldoen deze labels niet aan de verwachtingen. Ik kocht de plaklabels om de schoolkleding van mijn kinderen te labelen, maar telkens wanneer de kleding wordt gewassen, laten de labels los. Het is tijd- en geldverspilling gebleken voor mij. Ik moest een ander merk kopen dat wel bestand was tegen wasbeurten.

Ruben 7 sep 2023
Reageer
J

Ik raad ze absoluut niet aan, verspil je geld niet

De kwaliteit van deze labels is werkelijk verschrikkelijk, waarschijnlijk de slechtste die je kunt vinden als het gaat om labels. Ze laten los na de eerste wasbeurt en hechten niet goed aan kleding of stof. Het voelt als geldverspilling. Ik zou ze zeker niet aanbevelen. Onlangs heb ik een gepersonaliseerde inktstempel met de namen van mijn kinderen gekocht, en dat werkt zoveel beter om kleding, schoenen en alles te labelen. En het blijft voor altijd zitten.

Jasmijn 7 sep 2023
Reageer
A

Vreselijke klantenservice

De klantenservice is echt verschrikkelijk! Ik had smalle labels besteld, maar ze arriveerden zo groot dat mijn kinderen moesten lachen en zeiden dat ze ze absoluut niet zouden gebruiken. Toen ik contact opnam met de klantenservice, wilden ze gewoon niet luisteren en negeerden ze mijn e-mails volledig. Ze gedroegen zich onbeschoft en waren totaal niet behulpzaam. Ik zou dit bedrijf echt afraden!

Anneloes 28 jul 2023
Reageer
M

Mijn 3e keer aankoop bij mynametags.ie

Dit is al mijn derde keer dat ik iets koop bij mynametags.ie en deze keer kreeg ik labels die allemaal loslieten in de was. De eerste twee partijen labels gaan nog steeds mee na jaren van wassen. Ik heb contact met hen opgenomen en ze beweerden eigenlijk dat het mijn schuld was en dat hun labels niet aan M&S-labels hechten. Maar het ligt zeker niet aan mij; deze labels zijn gewoon defect. Ik stuurde zelfs een foto als bewijs dat ze allemaal loskwamen in de was! Ik heb al meer dan een maand geen reactie meer ontvangen, dus ik ben mijn geld kwijt. Ik raad aan om de kwaliteit is niet meer wat het ooit was.

Maarten 12 jul 2023
Reageer
E

Geweldig, volg gewoon de instructies

Ik heb de plaklabels een heel schooljaar gebruikt, en er is er niet één afgevallen. Eentje is wel gebarsten, maar dat was mijn eigen schuld omdat het niet op een label zat, maar op een ander materiaal. Alle andere labels die ik heb gebruikt op kleding, lunchboxen en drinkflessen zien er nog steeds als nieuw uit. Geweldig! Ik heb zojuist een nieuwe lading besteld voor het nieuwe schooljaar.

Emma 30 jun 2023
Reageer
R

My nametags niet kindproof

Ik vind het idee van My Nametags mooier en beter dan de uitvoering ervan. In ieder geval bij mijn kinderen. Toen ik het zag en er over hoorde van bekenden in mijn omgeving, dacht ik wauw wat handig dat moet ik ook hebben. Dus voor alle drie de kinderen deze stickers aangeschaft en op alle denkbare dingen geplakt, zoals de broodtrommels enzo. En hoeveel denk je dat er hiervan nu nog steeds op de goede plek zitten? Bijna geen één, mijn kinderen hebben ze er allemaal alweer af gepeuterd en dus zijn we weer terug bij af. Dus het idee is leuk hoor en ik geloof ook best dat dit voor veel mensen een perfecte uitkomst is, maar voor mensen die net zulke friemelkonten als kind hebben als ik maakt dit echt geen verschil. Dan kun je nog steeds gewoon het beste met een benzinestift er de gegevens / naam op zetten.

Renate 23 nov 2020
Reageer
Y

Nu nametags klacht

Ik ben echt fan van het hele idee achter de producten van My nametags, want hoe vaak kinderen wel niet een broodtrommel of iets dergelijks kwijt zijn dat is vaker dan je je voor kunt stellen. En in zo’n klas hebben ook altijd meerdere kinderen dezelfde beker of trommel en dan zijn die stickers ideaal.

Af en toe heeft my nametags een hele leuke aanbieding waardoor het ineens allemaal prima te betalen is, dus hier moet je even op wachten en zodra die aanbieding voorbij komt moet je hier gebruik van maken.

Beide kinderen van mij hebben hier hele leuke en gepersonaliseerde stickers voor hun spulletjes gekregen.

Yvonne 24 okt 2020
Reageer
M

My nametags als cadeau

Een tip van mij, dit is namelijk erg goed gevallen. Geef de stickertjes van My nametags eens een keertje als cadeau aan een kindje. Mijn nichtje was jarig en wij hadden een hele cadeaumand samengesteld, dus niet alleen de stickers maar nog veel meer. Ook broodtrommeltje, beker, etc. Maar de stickertjes daar was ze helemaal weg van, ze wilde ze gelijk overal opplakken en je kunt de stickers precies zo maken zoals je zelf wilt. Dus zo kun je rekening houden met de lievelingskleuren / een thema en noem maar op. Echt heel erg leuk.

Moniek 1 okt 2020
Reageer
J

My nametags zeer goede ervaring

Via een advertentie op Google op Mynametags.nl uitgekomen. Hele leuke en overzichtelijke website. Mijn tweeling gaat vanaf dit schooljaar naar school en dus zocht ik stickers voor op de broodtrommels, drinkfles en noem het maar op. Zie het al voor me dat ik elke week een nieuwe broodtrommel zou moeten kopen omdat het weer kwijt is geraakt of dat een ander kind het mee naar huis heeft genomen.
Ik had de stickers na 7 dagen in huis, geen verzendkosten dus al met al prima. Stickers zijn precies zoals getoond op de website!
Ook leuk trouwens dat je de stickers zelf kunt ontwerpen, mijn kinderen mochten er zelf beide 1 uitzoeken.

Janneke 10 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over My nametags

Er zijn 9 reviews geschreven over My nametags op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mynametags.com
  • info@mynametags.nl