MoneyMonk

MoneyMonk

4.8 reviewscore • 12 reviews
W

Effectieve administratieve ondersteuning

Moneymonk heeft zich bewezen als een onmisbare tool in mijn bedrijfsadministratie. Het platform is intuïtief en gebruikersvriendelijk, waardoor het bijhouden van mijn financiën veel eenvoudiger is geworden. De klantenservice reageert snel en is altijd bereid om te helpen. Hun voortdurende inspanningen om het platform te verbeteren, tonen hun toewijding aan gebruikersgemak. Het feit dat ik kan samenwerken met mijn boekhouder via dit systeem, verhoogt de efficiëntie aanzienlijk.

Wim 13 dec 2023
Reageer
K

Efficiente totaaloplossing voor mijn eenmanszaak

Al anderhalf jaar gebruik ik Moneymonk voor mijn eenmanszaak en ik ben er zeer tevreden over. Het platform biedt handige functies zoals bankkoppelingen en vereenvoudigt de BTW-aangifte. De klantenservice is uitzonderlijk met hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik raad Moneymonk aan elke kleine ondernemer aan die op zoek is naar een complete boekhoudoplossing die niet te duur is.

Kim 1 dec 2023
Reageer
P

Moneymonk als hulpmiddel voor startende ondernemer

Als nieuwe ondernemer was ik op zoek naar een eenvoudige manier om mijn boekhouding te beheren. Moneymonk heeft me hierbij uitstekend geholpen. De app is logisch en gebruiksvriendelijk opgezet, met duidelijke instructievideo's die het proces vereenvoudigen. Het heeft nu al mijn administratie sterk vereenvoudigd en veel tijd bespaard om me te kunnen focussen op werken.

Paul 1 dec 2023
Reageer
M

Uitkomst voor administratieve uitdagingen

Als iemand die moeite heeft met administratieve taken, is Moneymonk een ware redder. Het versturen van facturen en doen van BTW-aangiften is verrassend eenvoudig met dit programma. Mijn jaarlijkse administratie is nu altijd georganiseerd en gemakkelijk te beheren. De klantenservice van Moneymonk is altijd bereikbaar voor heldere uitleg en assistentie wanneer je ergens tegen aan loopt.

Margriet 30 nov 2023
Reageer
B

Van traditioneel naar digitaal

Vóór Moneymonk was mijn administratie een handmatig en onoverzichtelijk proces. Met de introductie van Moneymonk in mijn werkproces is dit aanzienlijk verbeterd. Het programma is gemakkelijk in gebruik, en het vinden en beheren van facturen is nu een fluitje van een cent. Ik ben enorm blij met de duidelijkheid en het gemak dat Moneymonk biedt. Ik zal nooit meer naar iets anders switchen

Brandon 30 nov 2023
Reageer
S

Perfecte boekhoudtool voor een startende zzper

Voor een beginner zoals ik in de wereld van ZZP en boekhouding, is Moneymonk een geweldige ontdekking. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en biedt allerlei tools die het leven van een ZZP'er vergemakkelijken. Vooral de tijdsregistratiefunctie is handig, waardoor ik mijn gewerkte uren nauwkeurig kan bijhouden en factureren. De bankkoppeling is een ander sterk punt, waarmee ik mijn transacties gemakkelijk kan beheren.

Sanne 28 nov 2023
Reageer
C

gebruiksvriendelijk en uitstekend

Mijn eerste indruk van Moneymonk was ongelooflijk positief. De gebruiksvriendelijkheid van de tool overtrof mijn verwachtingen. De klantenservice, met name van Melissa, was uitstekend en ondersteunend. Ze nam ruim de tijd om mij te helpen met de eerste stappen en zorgde ervoor dat ik alles onder de knie kreeg. De verschillende ondersteuningsmogelijkheden zoals video's en chats zijn zeer behulpzaam.

Charlotte 24 nov 2023
Reageer
R

Eenvoudig en doeltreffend met sterke ondersteuning

De eenvoud en overzichtelijkheid van Moneymonk maken het een uitstekend systeem voor mijn administratie. De instructievideo's zijn duidelijk en leiden meestal snel naar een oplossing als je een probleem hebt of iets net wat moeilijker lijkt. Bij complexere problemen wordt er efficiënt en vakkundig geholpen door de klantenservice. De ondersteuning van Moneymonk is werkelijk topklasse.

Rob 21 nov 2023
Reageer
M

Doeltreffende automatisering

De klantgerichtheid van Moneymonk is indrukwekkend. De interface is intuïtief en de mobiele app is zeer handig voor het scannen van bonnetjes en koppelen van boekingen. De automatisering van banktransacties bespaart mij veel tijd en moeite. Dit maakt Moneymonk tot een uitstekend systeem voor mijn administratieve behoeften als zelfstandige met een redelijk aantal facturen.

Martijn 20 nov 2023
Reageer
M

Visueel en functioneel ideaal voor administratie

Voor iemand als ik, die visueel ingesteld is, biedt Moneymonk een uitstekende ervaring. De vele handige functies maken mijn administratie eenvoudiger en efficiënter. Het indienen van btw-aangiften gaat snel en de app maakt het systeem nog completer. Ik snap niet hoe het achter de schermen werkt en dat is ook helemaal niet nodig! De klantenservice is empathisch en meedenkend, wat het geheel afmaakt.

Maartje 7 nov 2023
Reageer
S

Makkelijke boekhouding

Moneymonk is al 1,5 jaar een betrouwbare partner in mijn boekhouding. Het programma is duidelijk en de koppeling met mijn bankrekening vereenvoudigt veel processen die anders handmatig zouden moeten velropen. De recente verbeteringen en updates tonen de toewijding van Moneymonk aan continue ontwikkeling, wat het gebruiksgemak ten goede komt. Ik ben blij dat dit geen cash grab is maar echt een toegewijd team.

Steven 26 okt 2023
Reageer
L

Overzichtelijk en beginner-vriendelijk

Moneymonk is een duidelijk en makkelijk te gebruiken programma, perfect voor beginners in boekhouding. Ik kon eenvoudig een afspraak maken voor hulp bij de start van het overschakelen naar dit programma. De medewerker die me hielp, was zeer behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen. Dit programma maakt boekhouding toegankelijk en minder intimiderend voor iedereen. Super bedankt voor alles.

Lianne 4 aug 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over MoneyMonk

Er zijn 12 reviews geschreven over MoneyMonk op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.moneymonk.nl
  • info@moneymonk.nl