Molecaten Park Waterdunen

Molecaten Park Waterdunen

4.6 reviewscore • 7 reviews
R

Zeer goed

In november aangekomen, maar er was nog erg veel in ontwikkeling, verder geen probleem mee want dit was bij de boeking al bekend gemaakt aan ons. Dit is wel zo fijn dat je ook weet dat er dan nog gewerkt kan worden ivm eventuele mensen die rust zoeken. De ramen bij de voordeur zouden wat ons betreft wel dicht mogen of in ieder geval met rolgordijn ofzo, want nu kijken mensen zo snel binnen. In de avond is dat vooral wat minder fijn, maar dat is een punt waar ze vast wel wat mee kunnen doen, we hebben het verder naar onze zin gehad.

Robbie 5 nov 2023
Reageer
A

Mooie bungalow

Mooie bungalow midden in de natuur. Er waren nog een aantal bungalows in aanbouw, maar dit is maar eventjes. Er waren nauwelijks voorzieningen nu, maar dat begrijp ik wel. Het was verder wel een mooie locatie dichtbij de natuur. Het strand was ook dichtbij en dat is dan ideaal als je wil wandelen en veel buiten wil zijn. De lichtinval in het huisje was ook heel fijn. Het was gewoon heel erg goed geregeld verder en dat is alleen maar fijn om te ervaren. Maar tevens ook een goede reden om dan terug te willen komen, zeker als het allemaal klaar is straks.

Andy 8 dec 2023
Reageer
J

Dichtbij natuur en strand

De woning is heel netjes, de natuur en de zee zijn erg snel te bereiken en dat is ook de reden dat we hier hebben geboekt. De mensen bij de receptie zijn erg vriendelijk en dat was zeker erg fijn als ontvangst om dat zo te mogen ervaren. Alleen een aandachtspuntje is dat de kamer met een stapelbed wel erg klein is. Je kon je niet goed plaatsen tussen de muur en het bed. Maar verder hebben we het prima gehad en hopen we snel terug te mogen keren om hier vakantie te vieren.

J 19 nov 2023
Reageer
B

Goed verblijf, badkamer aandachtspunt

De locatie is helemaal prima, de huisjes zijn ook allemaal erg mooi. We hebben een fijne locatie gehad, het strand was ook fijn om naar toe te lopen en goed bereikbaar. We hebben de omgeving heel goed kunnen verkennen tijdens ons verblijf hier. Een aandachtspunt vinden wij wel de badkamer. We waren namelijk nu maar met een paar mensen, maar als je met zessen bent is het wel wat klein. Jammer dat we onze toilettas niet kwijt konden, dit is wel handig als je hier bent.

Bruno en gezin 3 nov 2023
Reageer
A

Ontspannen herfstvakantie

Eenmaal aangekomen direct naar ons huisje en dat was heel mooi. Het was erg modern en er is veel keukengerei aanwezig, wel heel fijn en dan pak je ook nergens op mis. Alleen was het in de badkamer wel even lastig, er was niets om je handdoek even aan op te kunnen hangen tijdens het bad of de douche. Dit kan misschien nog komen omdat het nog in ontwikkeling is, maar wel fijn als ze dat doen voor de gasten. We hebben een mooie tijd gehad in de herfstvakantie, veel wandelen en een mooie omgeving.

Anneke 1 nov 2023
Reageer
L

Aanrader als het klaar is

Het is een mooie locatie, de huisjes zijn erg modern maar het was allemaal nog volop in ontwikkeling toen we er waren. Maar wat we hebben gezien was de moeite waard. Alleen is het niet zo ecologisch, al het afval gaat gewoon in een container en dat kan toch wel beter lijkt me. Verder komen we nog wel eens terug als het klaar is, we hebben nu in ieder geval een fijne tijd gehad hier.

L. 1 nov 2023
Reageer
R

Lang weekend super locatie

Ik heb geen negatieve beoordeling hierover, alles is namelijk top geregeld, het is wel zo dat alles nog flink in aanbouw is, maar het is nu al heel mooi. We hebben geen overlast gehad tijdens ons verblijf hier. Het ligt ook heel dichtbij het strand rond de 5 minuten denk ik. De accommodatie is heel fijn, alles is nieuw en werkt goed en we hebben ook nergens mis op gepakt. Lekker naar het strand, ideaal als je met hond en kinderen vakantie gaat vieren. Zeker een aanrader en een hele top locatie.

Renateke 16 okt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Breskens.

Over Molecaten Park Waterdunen

Molecaten Park Waterdunen is gelegen te Waterdunen 1 in Breskens en biedt een unieke vakantiebeleving dicht bij het strand en midden in een prachtig natuurgebied. Het park is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt gasten de kans om te ontspannen en op te laden in een omgeving waar veel vogelsoorten hun thuis vinden. Gasten van Molecaten Park Waterdunen kunnen verblijven in verschillende soorten accommodaties, waaronder vakantiehuisjes, volledig ingerichte tenten of kamperen in de duinen. Deze variëteit aan verblijfsmogelijkheden maakt het park geschikt voor verschillende soorten reizigers, van gezinnen tot stellen en solo-avonturiers. Bovendien zijn huisdieren toegestaan op bepaalde delen van het park, waardoor gasten hun trouwe viervoeters mee kunnen nemen op vakantie. Het park ligt vlak bij het strand, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van het zand en de zee. Binnen het park zijn er ook verschillende faciliteiten en activiteiten beschikbaar, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een recreatieplas en lange kampeerarrangementen voor diegenen die langere tijd in het gebied willen verblijven. De ligging van het park is bijzonder aantrekkelijk vanwege het unieke getijdenlandschap van eb en vloed, waardoor het uitzicht steeds verandert. Het is een plek die de zintuigen prikkelt en een gevoel van vrijheid biedt. Gasten kunnen genieten van de natuur, lange wandelingen maken op het strand, of simpelweg ontspannen in de prachtige omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Breskens, Zeeland
  • https://www.molecaten.nl/waterdunen
  • waterdunen@molecaten.nl