Moeke Mooren

Moeke Mooren

3.8 reviewscore • 12 reviews
C

Uitstekend ontbijt!

Ik heb twee overnachtingen gereserveerd, inclusief ochtendmaaltijden, voor een kamer met een privéterras. Het biedt een prachtig panorama van de rivier de Maas. Uitstekend ontbijt! Voldoende beschikbare parkeerfaciliteiten, fietsen veilig opgeborgen in een afgesloten ruimte. Maar het meest cruciale aspect was de prachtige omgeving, waarin we gedurende drie dagen genoten hebben van schitterende fietstochten in het Maas en Waal-gebied.

Corinde 20 sep 2023
Reageer
K

Kamer was comfortabel uitgerust

Het personeel was buitengewoon gastvrij. De kamer was comfortabel uitgerust met airconditioning, maar enigszins somber vanwege het enkele bescheiden raam. Het bed was van hoge kwaliteit, en de locatie van de accommodatie was prachtig. De kosten voor enkel de overnachting waren aan de hoge kant. Naast onze kamerreservering hebben we ook in het restaurant gedineerd. De maaltijd was van uitstekende kwaliteit. Het is spijtig dat tegenwoordig op Zoover voornamelijk mensen met negatieve ervaringen hun beoordelingen achterlaten. De drie meest recente hotels waar we hebben verbleven, hoewel niet bijzonder teleurstellend, kregen allemaal zeer lage waarderingen, voornamelijk als gevolg van beoordelingen van mensen die uit wrok een recensie achterlaten nadat er iets fout is gegaan.

Kiona 2 jul 2022
Reageer
R

Kamer miste sfeer

We hadden een overnachting bij Logement de Sloep, dat direct aan de weg lag. De kamer miste volledig sfeer en de dekbedden waren niet warm genoeg voor de winter. Het ontbijt werd 's ochtends in de gangkast geserveerd en omvatte vier stevige plakken brood, waarvan twee met ham en kaas en twee met rauwe ham, allemaal rijkelijk besmeerd met boter. Er was geen variatie beschikbaar. Het ontbijt bestond uit een overdreven zoet bakje yoghurt en een flesje sap, zonder enige mogelijkheid voor jam of een ei, wat vooral lastig kan zijn voor vegetariërs. De kamer werd al om 08:30 uur schoongemaakt, en dit alles voor een prijs van € 100 per nacht. Dit is geen ervaring die we nogmaals willen meemaken.

Ro-enn 27 feb 2021
Reageer
P

Flink gestoord

Ons verblijf in Logement de Stoep inclusief ontbijt bood een ruime kamer, maar deze miste volledig sfeer. Bovendien was het dekbed onvoldoende warm voor de winter, waardoor het niet bepaald comfortabel was. In de vroege ochtend werden we flink gestoord door het geluid van passerend verkeer. Het ontbijt werd op de gang bezorgd en bestond uit vier dikke plakken brood met boter, ham, kaas en rauwe ham. Daarnaast was er een flesje sap en een erg zoete yoghurt beschikbaar. Er was geen optie om te kiezen wat je eventueel op je brood kon smeren, zoals jam of een eitje. Bovendien stond de schoonmaker al om half 9 's ochtends aan de deur te kloppen. Dit is geen ervaring die we opnieuw willen beleven, vooral niet gezien de € 100,- die we hebben betaald.

Peggy 27 feb 2021
Reageer
B

Hotel Moede Mooren beoordeling

Wij zijn met ons gezien van vier personen een weekend naar Gelderland geweest en toen hebben we overnacht bij Hotel Moeke Mooren.
Ik vond dit een heel leuk en gezellig hotel, de staf was erg aardig en professioneel naar ons toe en onze kamer was keurig schoon en opgeruimd.
De badkamer vond ik erg mooi en we hebben heerlijk geslapen op de bedden, goede matrassen dus.
Ook de kinderen hebben het er erg naar hun zin gehad, dus een goede beoordeling wat ons betreft voor dit hotel.

Bernadette 26 jul 2020
Reageer
C

Ontbrak aan een koelmogelijkheid

Het hotel was aangenaam met keurige kamers, maar het verdiende zeker geen viersterrenbeoordeling. Het ontbrak aan een koelmogelijkheid op de kamer. Er was een gedeelde koelkast op de gang waar gasten hun drankjes en eten konden bewaren. Als je je drankjes of eten daar plaatste en het was weg, had je geen geluk. Omdat we iets te vieren hadden, heb ik een fles champagne besteld. De champagne die je op de kermis wint, smaakt beter dan deze in het hotel, terwijl je daar € 65 voor moet betalen.

Claudine 22 jun 2020
Reageer
N

Geen reactie

Zeer slechte communicatie.
Meerdere mails met vragen gestuurd.
Geen enkele reactie.

NN 22 jan 2020
Reageer
W

Beetje ongemakkelijk

Dit hotel is prachtig met fraaie kamers, een keurige badkamer, comfortabele bedden en een aantrekkelijk uitzicht (we hadden een kamer met balkon). Onze reservering via Luxury omvatte dagelijks ontbijt en eenmaal een heerlijk driegangendiner. Bij het diner liep het bijna mis omdat er verwarring was over het menu. Ze vroegen namelijk niet naar het specifieke kaartje waarop onze deal stond, en als je er voor de eerste keer bent, weet je niet dat je niet van het reguliere menu kunt bestellen, maar dat er een "andere" (goedkopere) kaart is. Het voelde een beetje ongemakkelijk om hierover te moeten beginnen tijdens het bestellen, en toen we er zelf over begonnen, werd de reguliere menukaart uit onze handen genomen en kregen we de andere kaart, wat nogal vervelend was.

Wezenhagen 14 okt 2019
Reageer
R

Betoverende ontsnapping!

Een betoverende ontsnapping! Deze bestemming nodigt uit om te fietsen en te wandelen. Laat je zorgen achter en ontdek de verborgen juweeltjes van de natuur. Adembenemende uitzichten en avontuur liggen in het verschiet. Een paar dagen hier doorbrengen is als een verjongende reis voor lichaam en geest. Beleef het zelf!

Romano 5 sep 2019
Reageer
K

Uitstekende accommodatie

Uitstekende accommodatie met een fraaie kamer en een adembenemend panoramisch vergezicht. De medewerkers zijn uiterst gastvrij en het ontbijt is verrukkelijk. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is voortreffelijk. Bovendien kun je er genieten van voortreffelijke maaltijden, zowel voor de lunch als het diner, en dat alles tegen zeer betaalbare tarieven.

Kuyt 21 jul 2019
Reageer
E

Onvergetelijk weekend

Wat een onvergetelijk weekend met onze uitgebreide familie van 11! Dit hotel verdient zeker een aanbeveling. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en de service was top-notch. De culinaire ervaring was om van te watertanden, en de ligging aan het water voegde een vleugje magie toe aan ons verblijf. We kijken met veel vreugde terug op deze tijd samen.

Ezechiela 27 mei 2019
Reageer
R

Overtrof al onze verwachtingen

Een absoluut schitterende locatie om een speciale feestdag door te brengen! Dit hotel overtrof al onze verwachtingen met zijn uitstekende service, verbluffende uitzicht, en culinaire hoogstandjes. We hebben genoten van prachtige fietsroutes en maakten zelfs een betoverende rondvaart op een luxe boot. Deze feestdag zal voor altijd in onze herinneringen blijven als een onvergetelijke ervaring.

Resida 22 mei 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Appeltern.

Over Moeke Mooren

Hotel Moeke Mooren is gelegen te Blauwe Sluis 1B in Appeltern. Het hotel beschikt over comfortabele kamers die zijn ingericht met een eigentijdse en landelijke stijl. Elke kamer is voorzien van moderne voorzieningen en biedt uitzicht op het water van de Maas, of de omliggende natuur. In het restaurant van Hotel Moeke Mooren kunnen gasten genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het menu biedt een verscheidenheid aan smaken, van klassieke gerechten tot culinaire hoogstandjes. Gasten kunnen ook ontspannen in de gezellige bar of op het terras met uitzicht op het water. Voor ontspanning en recreatie biedt het hotel diverse faciliteiten, waaronder een wellnessruimte met sauna en een fitnessruimte. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de fietsverhuur om de prachtige omgeving te verkennen. Hotel Moeke Mooren is ook een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het hotel beschikt over moderne vergaderzalen en biedt professionele diensten en faciliteiten om aan de behoeften van zakelijke gasten te voldoen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Appeltern, Gelderland
  • https://www.moekemooren.com
  • info@moekemooren.com