Fletcher Hotel Oss

Fletcher Hotel Oss

4.1 reviewscore • 2 reviews
A

Nieuw Fletcher hotel

Dit leek wel een nieuw Fletcher hotel. Alles ziet er prachtig uit en mijn kamer was harstikke netjes. Mooie nieuwe badkamer en alles wat schoon. Ik verbleef maar 1 nachtje in Fletcher Hotel Oss maar ik heb het erg naar mijn zin gehad. Gezellige bar en leuke mensen ontmoet. Je kunt hier ook prima langer verblijven. Het hotel is tegen het stadion van TOP Oss aangebouwd, wat ook wel leuk is.

Adriaan 12 jun 2022
Reageer
F

Modern hotel in Oss

Fletcher Hotel Oss leek wel een vrij nieuw hotel te zijn. Hele moderne uitstraling en ook kamers van deze tijd. Daarmee doel ik voornamelijk op de grote flat screen tv. Dat is wel eens anders bij andere hotels. De prijs viel echt reuze mee, helemaal exclusief ontbijt. Fijn dat je dat niet standaard krijgt, maar dat je hier echt voor kunt kiezen. Je ziet dat het een heel nieuw complex is en daardoor miste ik wel wat sfeer. Ook het pleintje voor het hotel is vrij sfeerloos. Niet dat dat veel uitmaakt als je een nachtje blijft slapen, maar ik moet deze review toch vullen... Daarmee is ook wel alles gezegd.

Fleur 29 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Oss.

Over Fletcher Hotel Oss

Fletcher Hotel-Restaurant Oss is een 4-sterren hotel, gelegen aan Nelson Mandelaboulevard 22 te Oss. Het hotel beschikt over 60 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Cultuurpodium Groene Engel, Efteling en Dierenpark Zie-Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Oss, Noord-Brabant
  • https://www.fletcherhoteloss.nl
  • info@fletcherhoteloss.nl