Fletcher Hotel Oss

Fletcher Hotel Oss

4.6 reviewscore • 5 reviews
F

Modern hotel in Oss

Fletcher Hotel Oss leek wel een vrij nieuw hotel te zijn. Hele moderne uitstraling en ook kamers van deze tijd. Daarmee doel ik voornamelijk op de grote flat screen tv. Dat is wel eens anders bij andere hotels. De prijs viel echt reuze mee, helemaal exclusief ontbijt. Fijn dat je dat niet standaard krijgt, maar dat je hier echt voor kunt kiezen. Je ziet dat het een heel nieuw complex is en daardoor miste ik wel wat sfeer. Ook het pleintje voor het hotel is vrij sfeerloos. Niet dat dat veel uitmaakt als je een nachtje blijft slapen, maar ik moet deze review toch vullen... Daarmee is ook wel alles gezegd.

Fleur 29 mei 2022
Reageer
A

Nieuw Fletcher hotel

Dit leek wel een nieuw Fletcher hotel. Alles ziet er prachtig uit en mijn kamer was harstikke netjes. Mooie nieuwe badkamer en alles wat schoon. Ik verbleef maar 1 nachtje in Fletcher Hotel Oss maar ik heb het erg naar mijn zin gehad. Gezellige bar en leuke mensen ontmoet. Je kunt hier ook prima langer verblijven. Het hotel is tegen het stadion van TOP Oss aangebouwd, wat ook wel leuk is.

Adriaan 12 jun 2022
Reageer
A

Fijn hotel met top personeel!

Dit hotel was leuk met uitzicht op het voetbalveld (bij een live wedstrijd). De kamer was netjes. Helaas was het diner niet zo goed. Ik bestelde de tomatensoep, die erg zout was, en de runderburger was halfgaar. Dit was heel jammer, ik heb het niet opgegeten. Het ontbijt was eenvoudig maar voldoende (brood, ham, kaas en 1 gekookt ei). De kamer was erg gehorig, je hoorde duidelijk de voetstappen van bovenburen.

A.M. Juuls 4 apr 2022
Reageer
A

Top gehad in Fletcher Oss

Dit hotel was netjes en had alle benodigde faciliteiten voor een weekendje weg. Het ontbijt was prima, zelfs tijdens de coronacrisis werd het op de kamer geserveerd. Ook het diner was prima, op de kamer. Het personeel was vriendelijk. Er was ook een ruimte om de fietsen te stallen. Over het algemeen, waren we zeer tevreden.

Antoine 29 sep 2021
Reageer
S

Dit was helemaal geweldig!

We hebben ondanks de beperkingen vanwege de coronacrisis een geweldige vakantie gehad in dit fantastische hotel. Het hotel is dichtbij een prachtig winkelcentrum waar je alles kunt krijgen als je niet uit eten wilt gaan. We zullen zeker terugkomen in dit hotel! En een heel grootje complimentje naar het personeel, die waren echt TOP!

Sietske 26 jun 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Oss.

Over Fletcher Hotel Oss

Fletcher Hotel-Restaurant Oss is een 4-sterren hotel, gelegen aan Nelson Mandelaboulevard 22 te Oss. Het hotel beschikt over 60 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Cultuurpodium Groene Engel, Efteling en Dierenpark Zie-Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Oss, Noord-Brabant