Mobiel.nl

Mobiel.nl

3.1 reviewscore • 7 reviews
M

Een telefoon gekocht bij mobiel

Een telefoon gekocht bij mobiel.nl waarvan het frame krom stond, meerdere keren via en op het advies van hun naar een reparatiecentrum gestuurd. Hier werd beweerd dat er niks mis was met de mobiel. Ook hen ik meerdere keren aangegeven dat ik mijn geld terug wil maar dit werd genegeerd. De laatste keer dat ik hem naar hem heb verstuurd gaven ze wel aan dat de mobiel krom was, maar wilden zij mijn geld niet terug geven. Ook boden ze aan om het te repareren maar dit voor een duur prijsje en terwijl zij hem defect aan mij hebben geleverd. Ik vind het echt belachelijk dat dit zo is gedaan. Ik wil nooit meer een aankoop bij hun doen als ze zo met hun klanten omgaan. Het is nu al maanden zo bezig, je hebt niks aan hun

Maaike 5 dec 2023
Reageer
K

Top verlenging

Ik heb lange tijd volgehouden dat mijn oude rode Nokia voldoende was. Maar op een gegeven moment besefte ik dat vrijwel niets meer ondernomen kan worden zonder een smartphone. Gelukkig heeft de website van Mobiel.nl me geholpen om de verschillende merken en modellen te vergelijken en zorgvuldig een keuze te maken. Het aankoopproces verliep uitstekend en ook de keuzes die daarna gemaakt moesten worden, werden op tijd gedaan dankzij de waarschuwing dat de periode van 2 jaar bijna voorbij was. Ik ben blij dat ik opnieuw op tijd bij Mobiel.nl terecht kon voor mijn nieuwe aankoop.

Koen van Dongen 30 jan 2023
Reageer
V

Makkelijk kunnen verlengen

Ik was op zoek naar een plek om mijn abonnement te verlengen toen ik opeens een herinneringsmail kreeg van mobiel.nl dat mijn abonnement binnenkort zou aflopen. "Oh ja, ik heb mijn abonnement daar twee jaar geleden afgesloten", dacht ik. Aangezien alles toen soepel verliep, besloot ik opnieuw bij hen te verlengen. De bestelprocedure was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Als je voor 21:00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis.

Van der Spek 17 jan 2023
Reageer
M

Fijn bedrijf

Ik heb al meerdere keren een telefoonabonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten bij deze winkel. Dit gaat zeer snel en gemakkelijk via de orderstatus pagina, waar je alles kunt volgen. Binnen 24 uur wordt het bestelde product al bij je thuisbezorgd. Mocht je toch telefonisch contact opnemen, dan word je zeer goed geholpen en denken de medewerkers echt met je mee. Persoonlijk vind ik deze winkel dan ook een aanrader.

Mehmet 23 dec 2022
Reageer
S

Wat een drama zeg

De service die ik heb ervaren is ronduit teleurstellend. Ik heb mijn zakelijke abonnement verlengd, inclusief een nieuw toestel dat de volgende dag bij het PostNL-punt zou worden geleverd. Aangezien ik het nieuwe toestel nodig had vanwege problemen met mijn huidige toestel, keek ik uit naar de snelle levering.

Echter, de dag nadat het toestel geleverd zou worden, was het niet beschikbaar bij het afhaalpunt. Zowel PostNL als Mobiel.nl beweren dat het toestel afgeleverd is bij het afhaalpunt. Ik heb vervolgens zelf een onderzoek moeten starten door een ingewikkeld formulier in te vullen. Helaas heb ik nog geen enkele terugkoppeling ontvangen.

Hoewel PostNL volgens hun beleid verantwoordelijk is voor de bezorging, wijst Mobiel.nl naar PostNL en laat hen het onderzoek uitvoeren. Het is nu bijna drie weken geleden dat ik het toestel met een gegarandeerde levering van 1 werkdag heb besteld en helaas heb ik nog geen resultaat. Dit is bijzonder vervelend en ik ben erg teleurgesteld over de afhandeling van deze zaak.

Simon Voorn 14 dec 2022
Reageer
C

Waar blijft mijn telefoon

Ik heb inmiddels al bijna acht weken gewacht op mijn iPhone 14 Pro en ben nog steeds niet tevreden. Ik heb inmiddels meer dan tien keer gebeld en ben elke keer van het kastje naar de muur gestuurd door verschillende medewerkers die allemaal iets anders zeggen. Tot op heden blijf ik bij mijn oordeel.

Het eerste probleem dat ik tegenkwam, was dat er op de website slechte communicatie is over de beschikbaarheid van de iPhone 14 Pro. Toen ik hem bestelde, werd aangegeven dat het 2 tot 3 weken zou duren voordat ik het zou ontvangen. Hoewel er nu staat dat het 5 weken kan duren, heb ik nog steeds bijna twee maanden moeten wachten.

Chiel Anders 4 dec 2022
Reageer
P

Goede service

De afhandeling en communicatie van mijn bestelling waren perfect, echter denk ik dat het verstandig is om te kijken naar een alternatieve verzendoptie in plaats van PostNL. De bezorging van mijn bestelling werd namelijk twee keer verplaatst omdat de bezorgtijd niet werd gehaald. Uiteindelijk werd het pakket afgegeven bij een afhaalpunt, wat betekende dat ik iemand moest inschakelen om het op te halen, omdat ik zelf niet zo mobiel ben.

Pieter Marker 12 nov 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2023.

Over Mobiel.nl

Mobiel.nl is een Nederlandse webwinkel die zich richt op de verkoop van mobiele telefoons, tablets en bijbehorende accessoires, zowel los als in combinatie met een abonnement. Het bedrijf is in 2000 opgericht en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse telecommarkt. Mobiel.nl biedt een breed assortiment aan telefoons van verschillende merken en modellen, inclusief bijbehorende accessoires zoals hoesjes en screenprotectors. Daarnaast biedt Mobiel.nl ook diverse mobiele abonnementen aan van verschillende providers, zowel sim-only als in combinatie met een telefoon. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en klantgerichte benadering, waarbij klanten kunnen rekenen op deskundig advies en persoonlijke aandacht. Mobiel.nl heeft een eigen klantenservice en biedt snelle levering en gratis verzending van bestellingen.