Mijnidealekussen.nl

Mijnidealekussen.nl

3.5 reviewscore • 11 reviews
N

Besteld hoofdkussen niet ontvangen

Besteld hoofdkussen niet ontvangen, geen contact te krijgen met bedrijf.
Keurmerk webshop blijkt ingetrokken vanwege geen contact te krijgen.
Ook niet te vinden op Kamer van Koophandel.
Koop niet bij mijn Ideale Kussen, hun website is nog steeds in bedrijf maar het zijn oplichters! Heb het gemeld bij de Consumenten Wijzer en ga aangifte doen.

Natanja Braude 3 feb 2024
Reageer
S

Artikel niet ontvangen, geen contact te krijgen!!

Hoofdkussen besteld. Helaas niet ontvangen. Geen contact te krijgen met het bedrijf. Ik hebt gebeld, gemaild, gewhatsappt, nergens wordt er op gereageerd. Ook de webwinkel keur heeft het contract verbroken omdat ze niet te bereiken zijn. Ben benieuwd hoeveel mensen hier de dupe van zijn geworden.
Slecht dus, geen kussen en mijn geld kwijt.

Sonja 5 dec 2023
N

Ik heb op 14 januari een kussen besteld en betaald maar nog niks ontvangen of gehoord. Op mijn account staat steeds wachten op verzending.
Ze reageren niet op telefoontjes en mails. Zie dat het keurmerk inderdaad op 20-11-23 is ingetrokken!
Ben bang dat ik ook mijn geld kwijt ben.

Natanja Braude 18 jan 2024
D

Afwijkingen soms en soms niet

Mijn recente ervaring met deze webwinkel was enigszins teleurstellend vanwege een discrepantie tussen de foto's op de website en de daadwerkelijke levering van de producten. Eerder hadden we kussens en verpakkingen van dezelfde webwinkel ontvangen, en we waren tevreden met zowel de kwaliteit als de verpakking.

Echter, bij onze recente bestelling merkten we op dat de verpakking en de inhoud van de levering niet overeenkwamen met wat op de website was afgebeeld. Dit was een onaangename verrassing, omdat we verwachtten dat de producten identiek zouden zijn aan wat we eerder hadden gekocht. Het was duidelijk dat er een verschil was tussen de online getoonde producten en wat we daadwerkelijk ontvingen.

David 4 aug 2023
Reageer
A

Uitstekende klantenservice ervaring

Mijnidealekussen.nl heeft vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om klanten te helpen. Mijn communicatie met hen verliep soepel en aangenaam en ik kreeg duidelijk antwoord op al mijn vragen. Bovendien bood de website een goede prijs-kwaliteitsverhouding en werden mijn bestelde artikelen snel geleverd. Ik vind het hier een fijne plek om te winkelen!

Arthur 11 aug 2021
Reageer
J

Levering duurde langer

Na mijn initiële beoordeling werd ik aangenaam verrast door de snelle reactie van de klantenservice. Ze namen direct contact met me op via e-mail om mijn zorgen over de vertraagde levering van mijn pakket aan te pakken, wat ik als bijzonder attent en professioneel heb ervaren. In hun e-mail legden ze gedetailleerd uit waarom mijn pakket vertraging had opgelopen, waardoor ik meer inzicht kreeg in de situatie. Deze transparantie gaf me geruststelling en toonde aan dat ze om hun klanten geven en actief bezig zijn met het oplossen van eventuele problemen. Het feit dat ze de moeite namen om me te informeren, getuigt van een hoog niveau van klantenservice.

Jasmijn 24 apr 2021
Reageer
J

Uitstekende communicatie en service

Mijn ervaring met dit bedrijf was uiterst positief vanwege hun uitmuntende communicatie en efficiënte afhandeling van mijn bestelling. Het viel me op dat ze een hoog niveau van professionaliteit en klantgerichtheid handhaafden gedurende het hele proces, wat mijn vertrouwen in hun diensten versterkte. De communicatie was zonder twijfel een van de hoogtepunten. Ze hielden me voortdurend op de hoogte van de status van mijn bestelling, vanaf het moment van de aankoop tot aan de levering. Dit gaf me een gevoel van betrokkenheid en zorg van hun kant, wat ik ten zeerste waardeerde. Ze stonden open voor vragen en waren bereid om snel en adequaat te reageren, wat mijn vertrouwen in hun klantenservice versterkte. Wat betreft het zomerdekbed dat ik had besteld, kan ik zeggen dat het aan al mijn verwachtingen voldeed. De kwaliteit en het comfort waren precies zoals beschreven, en ik was blij met mijn keuze. Het bedrijf leverde dus niet alleen op het gebied van communicatie en klantenservice, maar ook op het gebied van productkwaliteit.

Janine 29 sep 2019
Reageer
L

Vertraagde levering en teleurstellend contact

Ten eerste duurde het vier dagen voordat mijn bestelde product werd geleverd. Tijdens deze periode was het contact met de leverancier en klantenservice teleurstellend, met voicemailberichten en een niet-functionerend contactnummer. Ondanks deze uitdagingen verliep de verdere afhandeling wel vlot en werd ik goed geïnformeerd over het vervolgproces. Over het algemeen een zesje.

Linda 4 jul 2019
Reageer
M

Tevreden met levering en kwaliteit

Mijn recente bestelling heeft me over het algemeen tevredengesteld. Hoewel ik aanvankelijk problemen had met de track en trace-code, wat voor wat verwarring zorgde, werd mijn bestelling uiteindelijk snel en in uitstekende staat geleverd. De verpakking was zorgvuldig en stevig, wat resulteerde in een onbeschadigd product bij aankomst. Het kussen dat ik had besteld, overtrof mijn verwachtingen op het gebied van kwaliteit. Het was duidelijk dat er aandacht was besteed aan de afwerking, en het kussen was rijkelijk gevuld, waardoor het comfortabel en ondersteunend was. De algehele kwaliteit van het kussen was van hoge kwaliteit.

Marjolein 17 jun 2019
Reageer
E

Uitdagingen bij bestelproces

Ik probeerde via Afterpay te bestellen, maar dat werkte niet op de website. Na een e-mail te hebben gestuurd voor informatie, kreeg ik te horen dat het artikel was uitverkocht. Ik hoop mijn bestelling binnenkort te ontvangen, hoewel dit langer duurt dan aanvankelijk verwacht. Zolang ik op de hoogte gehouden wordt zal het voor mij een positieve ervaring zijn.

Evelien 11 apr 2019
Reageer
R

Geweldige kwaliteit en klantenservice

Het kussen van uitstekende kwaliteit was een cadeau, en de ontvanger is van plan er lange tijd van te genieten. Het zijn betere kwaliteit kussens dan bij de IKEA bijvoorbeeld en zeker het geld waard!

Ruben 6 apr 2019
Reageer
T

Hoogwaardig ergonomisch kussen

Hoewel het hoofdkussen aanvankelijk als prijzig werd beschouwd, bleek het een uitstekende aankoop te zijn vanwege de goede nachtrust die het bood. De kwaliteit van eendendons en 90% dons was merkbaar. De levering nam iets meer tijd in beslag vanwege de feestdagen, maar werd correct uitgevoerd zoals beloofd door Mijnidealekussen.nl.

Theo 12 jan 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Mijnidealekussen.nl

Op mijnidealekussen.nl vind je de beste hoofdkussens voor een goede nachtrust en het verminderen van klachten zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Het maakt niet uit of je een rugslaper, buikslaper of zijslaper bent, breed geschouderd bent of juist niet, een natuurlijke of een alternatieve vulling zoekt, je vindt de ideale kussen voor jouw slaaphouding en wensen. Bovendien biedt mijnidealekussen.nl ondersteuningskussens aan, die speciaal zijn ontwikkeld om het lichaam de beste ondersteuning te geven tijdens het slapen of rusten. De kussens zijn geschikt om te gebruiken waar en wanneer je maar wilt, om te ontspannen. Voor ouders biedt de website ook kussens voor baby's en kinderen aan, omdat tijdens en vlak na de zwangerschap extra ondersteuning voor vader, moeder en kind welkom kan zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mijnidealekussen.nl
  • info@mijnidealekussen.nl