Microsoft

Microsoft

4.2 reviewscore • 9 reviews
S

Google Workspace is prima voor mij

Over het algemeen heb ik geen problemen met Microsoft. Ik gebruik hun producten al jaren en heb veel veranderingen gezien vanaf 2003. Voor mijn werk gebruik ik Microsoft 360 Office, maar de apps zijn soms traag en omslachtig, waardoor veel organisaties overstappen op Google Workspace. Veel klanten klagen dat ze niets kunnen doen in Microsoft Word zonder abonnement. Microsoft Teams en OneDrive bevallen me goed. Gelukkig heb ik, in tegenstelling tot anderen, geen problemen gehad met abonnementsfacturering.

Sandra 12 jul 2023
Reageer
D

Windows 11 of toch niet

Ik vraag me af waarom Microsoft steeds bredere scrollbalken introduceert in hun programma's, waarbij je precies op het midden moet klikken om te scrollen. De rest van de balk lijkt alleen daar te zijn om ruimte te verspillen. Ook mis ik de tegels van Windows 10, die handig waren voor veelgebruikte programma's. Bij Windows 8 verlangde ik terug naar Windows 7; nu, met Windows 11, verlang ik terug naar Windows 10.

Dirk 3 dec 2023
Reageer
P

Microsoft sculpt ergonomic desktop

In 2020 kocht ik de "Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop" L5V-00006, die een ware verademing was voor mijn comfort tijdens het typen. Helaas ging het toetsenbord in 2023 stuk; het stuurde slechts één teken voordat ik de batterij moest verwijderen en opnieuw moest starten. Buiten de garantie biedt Microsoft geen reparatieservice hiervoor. Ik kocht uiteindelijk een tweede exemplaar omdat er weinig ergonomische toetsenborden zijn die mijn handen passen. Ik was teleurgesteld dat ik het niet kon laten repareren of alleen het defecte onderdeel kon vervangen, wat leidde tot onnodig elektronisch afval. Ik denk dat Microsoft zijn beleid moet heroverwegen in deze tijd van het recht op reparatie en duurzame verkoop. Het is ook teleurstellend dat, mocht ik nog een vervanging willen, deze momenteel niet op voorraad is bij Microsoft en Amazon, en de vervanging een volledig ander ontwerp heeft. Dit lijkt me geen goede praktijk voor een specialistisch product.

Pieter 31 okt 2023
Reageer
W

Ze worden steeds minder innovatief

Mijn waardering voor Microsoft's praktijken is afgenomen. Ze hadden een prima besturingssysteem dat ook geschikt was voor tablets, maar na inzien van deze fout probeerden ze acht jaar lang hetzelfde OS opnieuw uit te brengen. Nu, met Windows 11, eisen ze dat gebruikers een bepaald CPU-model en een TPM2.0-chip hebben. Dit soort eisen verwacht ik van Apple, niet van Microsoft!

Wouter 24 okt 2023
Reageer
M

Over het algemeen oke

Ik gebruik al lange tijd producten van Microsoft, zoals Windows, Office en Skype. Ze bieden uitstekende producten en diensten. Echter, de klantenservice, vooral als het gaat om Windows, is teleurstellend. Vaak is er weinig tot geen hulp beschikbaar, waardoor ik aangewezen ben op mijn lokale pc-reparatiewinkel. Ook Office-support is niet geweldig. Ik word altijd naar het Microsoft 365-forum geleid, wat meestal geen informatie biedt voor mijn problemen. Echte chatondersteuning zou welkom zijn.

Michael 6 sep 2023
Reageer
R

Goede oplossing en klantenservice

Op 6 januari 2022 laadde mijn Microsoft Surface Pro 4 batterij niet meer op boven de 50%, zelfs niet met verschillende opladers. Na contact met Microsoft op 7 januari 2022, kreeg ik na enkele probleemoplossende stappen een terugbetaling van 127,50 euro aangeboden. Op 11 januari 2022 stuurde ik de Microsoft Surface Pro 4 terug. Over het algemeen een super snel process en ik ben er nog steeds erg tevreden over. Ik werd nu gevraagd om een review.

Ruben 26 mei 2023
Reageer
F

Top Surface spullen

Ik bezit een Surface Book 2, een Surface Duo en Surface Headphones 2. Vooral het Surface Book 2 functioneert nog steeds uitstekend. Ondanks de kritiek in forums, vind ik Windows 11 erg goed met zelden crashes. Zelfs bij concurrerende producten had ik crashes. Mijn Surface-apparaten worden intensief gebruikt zonder tekenen van slijtage, zelfs het 5 jaar oude Surface Book 2 presteert nog steeds top. Ik kijk uit naar de toekomst met Microsoft!

Florian 3 mei 2023
Reageer
B

De kracht van windows is onmiskenbeer

Als technologie-enthousiasteling was ik verheugd om de nieuwste Windows-besturingssysteem uit te proberen. Mijn ervaring is uitzonderlijk goed geweest. Het besturingssysteem heeft een moderne interface en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden. Het startmenu is intuïtief en eenvoudig in gebruik, waardoor ik gemakkelijk toegang heb tot al mijn favoriete apps en programma's. Een opvallend kenmerk van dit systeem is de snelheid en efficiëntie. Het start snel op en loopt soepel, zelfs bij het draaien van meerdere applicaties tegelijk. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender is mijn data veilig. Bovendien is het compatibel met een breed scala aan apparaten en randapparatuur, wat het gebruiksgemak verhoogt. Ik raad Windows aan als hét besturingssysteem voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige computerervaring, of je nu student, professional of gewone gebruiker bent. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn!

Bram 3 mrt 2023
Reageer
N

Microsoft 365 Personal

Ik ben nu al enige tijd gebruiker van het Microsoft 365 Personal pakket. Voor dit abonnement betaal je € 69,00 per jaar en krijg je de volgende apps: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Zelf gebruik ik eigenlijk alleen Word en Excel, de rest heb ik nog niet aangeraakt. Daarnaast krijg je 1 TB aan OneDrive-cloudopslag wat zeer handig is. Normaal gesproken zou ik geen jaarlijks bedrag betalen voor bepaalde apps, maar de 1 TB cloudopslag heeft mij wel over de streep getrokken. Dit is echt een service en het is logisch dat daar een terugkerende vergoeding tegenover staat. Ook krijg ik Outlook Premium, beveiliging voor e-mail en bestanden en technische ondersteuning zolang mijn abonnement loopt. Best een goede deal als je ziet wat er allemaal bij zit inbegrepen. Microsoft 365 Personal werkt op Windows, macOS, iOS en Android. Dus het is niet alleen voor Windows-apparaten beschikbaar. Verder doet Word en Excel gewoon wat je er van mag verwachten. Betere apps op dit gebied bestaan er naar mijn mening niet. Ik heb ook wel eens een gratis alternatief geprobeerd, maar daar kon ik maar niet aan wennen. Ook wel eens compatibiliteitsproblemen met bepaalde bestanden, het is gewoon niet handig. Doe mij maar gewoon Microsoft Word en Excel. Dan weet je in ieder geval zeker dat het altijd werk.

Nathan 23 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Microsoft

Microsoft is een onmisbare tool voor kantooromgevingen. Met hun uitgebreide assortiment aan softwareoplossingen hebben ze een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner. Hun dienstverlening is ongeëvenaard, waardoor ze de eerste keuze zijn geworden voor veel bedrijven. Met Microsoft kunnen kantoren optimale efficiëntie en productiviteit bereiken. Hun tools, zoals Microsoft Office en Microsoft Teams, bieden een naadloze integratie en een breed scala aan functies om samenwerking en communicatie te verbeteren. Bovendien staat Microsoft bekend om zijn uitstekende beveiliging en betrouwbaarheid, waardoor bedrijven hun gegevens en informatie veilig kunnen houden. Of het nu gaat om het maken van documenten, het beheren van projecten of het communiceren met collega's, Microsoft is de ideale partner voor kantoren van elke omvang.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.microsoft.com
  • info@microsoft.com