MEXEM

MEXEM

4.8 reviewscore • 10 reviews
J

Een Betrouwbare Keuze voor Handelaren

MEXEM is een uitstekende broker voor handelaren van alle niveaus. Het platform is niet echt gebruiksvriendelijk maar biedt een breed scala aan handelsinstrumenten. De klantenservice is responsief en deskundig, waardoor je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. De tariefstructuur is eerlijk en transparant, zonder verborgen kosten. Met MEXEM kun je gemakkelijk je handelskosten beheren en je rendementen maximaliseren. Als ervaren handelaar kan ik MEXEM van harte aanbevelen aan anderen. Hun platform heeft me consistent goede resultaten opgeleverd en ik waardeer hun betrouwbaarheid en professionaliteit.

Jordi 12 mrt 2024
Reageer
M

Tevreden met de geboden service

Ik ben zeer tevreden over de service van Mexem. Ze zijn ongelooflijk snel in hun reacties en altijd erg vriendelijk. De mogelijkheid om via WhatsApp te communiceren maakt alles handiger. Mexem maakt het eenvoudig en snel om een geavanceerde en complexe platform zoals Interactive Brokers te begrijpen. Zonder Mexem zou het jaren duren om alle mechanismen en eigenaardigheden te doorgronden.

Martijn 22 dec 2023
Reageer
S

Echt een verschil te maken

De service van Mexem is werkelijk uitzonderlijk. Ze zijn zeer deskundig, reageren snel en kunnen elk probleem oplossen. Hun vriendelijkheid en beleefdheid, gecombineerd met proactiviteit, maken echt een verschil. Ik ben enorm positief verrast door hun professionaliteit en klantvriendelijkheid. Mexem is voor mij en mijn investeringen een blijvertje in de toekomst. Ik raad het anderen ook aan.

Sjoerd 15 dec 2023
Reageer
P

Service vanuit Italie is geweldig

Mexem is fantastisch. Ze zijn beschikbaar, vriendelijk, deskundig en snel in hun service. Het is ongebruikelijk om zo'n service in Italië te ervaren. Ik raad hen ten zeerste aan, vooral voor gebruikers van de TWS van IB. Ze bieden uitstekende ondersteuning voor een platform dat anders moeilijk te navigeren is. Bedankt Mexem voor alle hulp en tijd die jullie erin steken.

Paolo 8 dec 2023
Reageer
B

Betrouwbare en consistente ondersteuning

Mijn ervaring met Mexem is absoluut positief. Ze zijn altijd beschikbaar en snel in het bieden van hulp en advies. In deze wereld is het hebben van constante ondersteuning erg belangrijk. Ik raad iedereen aan om contact op te nemen met Mexem als ze op zoek zijn naar betrouwbare en consistente ondersteuning tijdens hun investeringsreis en het juist gebruiken van je geld.

Bas O 8 dec 2023
Reageer
L

Snelle en foutloze hulp

Ik had een probleem met het sluiten van een positie, met orders die door het platform werden geweigerd. De hulp van Mexem was razendsnel, zowel in het reageren als in het oplossen van het probleem, inclusief hulp op afstand. Met de oude chats van IB zou het veel langer hebben geduurd om dit op te lossen. Een goede vooruitgang van de processen en belooft wat voor de toekomst.

Luca 1 dec 2023
Reageer
A

Onmisbare ondersteuning voor IBK

Voor de IBK-demo ben ik enorm afhankelijk van Mexem geweest. Ze waren fundamenteel in het helpen begrijpen van een in eerste instantie complex platform, vergeleken met andere brokers. Ze zijn altijd beschikbaar en uiterst vriendelijk via WhatsApp. Ook hun e-mailcommunicatie is steeds vriendelijk en nuttig geweest, altijd met veel geduld. Ik ben gewoon erg tevreden.

Anita 22 nov 2023
Reageer
J

Altijd vriendelijk

Ik had problemen met autorisaties en marktgegevens, en Mexem was uiterst vriendelijk en snel in het bieden van hulp. Ik had een paar keer problemen met een order, eerst door een fout bij uitvoering en daarna door niet gecontroleerde hangende orders. Uiteindelijk kon ik het, met een beetje aandringen en dankzij hun hulp, oplossen. Ik geef geen 5 sterren omdat ik enige aandrang moest uitoefenen om antwoorden te krijgen.

Jeroen 2 nov 2023
Reageer
N

Eindelijk adequate ondersteuning

Eindelijk heb ik de ondersteuning gevonden die ik nodig had. Mexem is uiterst bekwaam en reageert snel, zowel telefonisch als per e-mail. Ze reageren snel op e-mails; ik kreeg zelfs binnen vijf minuten een reactie. Ze zijn zeer betrouwbaar en sneller dan welke financiele instelling dan ook die ik ken. Ik kan nu met een gerust hart de financiele zaken aan. Dankjewel en tot de volgende keer!

Niels 9 okt 2023
Reageer
M

Buitengewone klantenservice

Mexem is een geweldig bedrijf met bekwame en beschikbare mensen. Hun klantenservice, altijd klaar met een snelle en deskundige reactie, is echt hun kroonjuweel. De mogelijkheid om de TWS te gebruiken en voor elke vraag persoonlijke en duidelijke hulp te krijgen is onbetaalbaar. Ik schrijf niet vaak reviews, maar Mexem verdient deze dikke 5 sterren gewoon.

M. Iri 7 sep 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over MEXEM

Mexem is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden online investeringsmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden om te investeren in ETFs, aandelen, opties, futures en meer. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën, gecombineerd met een gemakkelijk dashboard om de juiste beslissingen te kunnen maken. Het platform claimt innovatief te zijn met lage commissies. Ze houden zich ook aan de EU reguleringen en Mifid II wetten, zodat het geld veilig opgeborgen wordt op een account dat niet van de handelaar is. Er zijn lage minima aan het uitbetalen verbonden, waardoor je geld niet op slot komt te zitten bij MeXeM. Het aanmelden op de website gaat meteen via de website en er wordt weinig meer informatie openbaar gemaakt. Dit maakt de transparantie van het bedrijf laag.