Mealhero

Mealhero

4.0 reviewscore • 1 review
H

Gezond eten dankzij Mealhero

Ik heb een drukke baan en daardoor vaak geen zin/tijd om te koken. Ik wil wel gezond eten en dat kan best een uitdaging zijn wanneer je niet zelf kookt. Hele periodes heb ik vaak kant en klare lasagne, pizza's en andere ongezonde dingen gegeten. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel en hier moest ik gewoon een oplossing voor vinden. Een goede vriend vertelde mij over Mealhero. Dat hij het al een tijd gebruikt en er erg tevreden over is. Het concept sprak mij gelijk aan en ik besloot mij ook aan te melden voor Mealhero.

Toen ik de stomer en mijn eerste pakket in huis had, heb ik het gelijk uitgeprobeerd. Het werkt erg simpel. Etiket scannen en klaar. Het eten kan gewoon in de vriezer, dus het blijft ook lang goed. Het smaakt er ook niet minder om. Ik ben blij dat ik Mealhero heb leren kennen, want ik eet nu een stuk gezonder. Elke week eet ik minimaal 4 keer een Mealhero maaltijd. Het enige nadeel is dat ik geen Mealhero pakketten in de supermarkt kan kopen. Als je niet thuis bent tijdens de bezorging, nemen ze het wel weer mee terug, maar toch had ik het fijn gevonden als je het ook gewoon in de supermarkt kon kopen. Wie weet gebeurt dat nog in de toekomst...

Hans 14 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Mealhero

Mealhero is een online maaltijdbox-service die zich richt op het bieden van gezonde, gemakkelijke en snelle maaltijden. De website biedt een breed scala aan gerechten die worden geleverd in de vorm van ingevroren maaltijdpods. Deze maaltijdpods bevatten gezonde ingrediënten en zijn gemakkelijk te bereiden door ze simpelweg in de bijbehorende stoomoven te plaatsen. De kwaliteit van de ingrediënten is hoog en de smaken zijn heerlijk. Mealhero biedt ook flexibele abonnementen en de mogelijkheid om maaltijden over te slaan of te pauzeren. De klantenservice is behulpzaam en de website is gemakkelijk te navigeren. Over het algemeen biedt Mealhero een geweldige ervaring voor mensen die op zoek zijn naar gezonde en gemakkelijke maaltijden zonder veel gedoe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mealhero.me
  • info@mealhero.me