Eten en drinken

Mealhero

2 reviews
50% positief
50% negatief

Voor iedereen die er een gezonde levensstijl op wil nahouden, maar geen tijd heeft om zelf te koken, is Mealhero de perfecte oplossing! Er is altijd een lekkere verse foodbox van Mealhero in huis, die eenvoudig klaargemaakt kan worden in de stomer van Mealhero. Je kunt je eigen ingrediënten uitzoeken, zodat je binnen een handomdraai de perfecte maaltijd kunt maken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je maaltijd mislukt, omdat elk ingrediënt is voorzien van een RFID-label zodat die bereid wordt volgens de correcte receptuur.

Muscle Meals is van alle eten en drinken winkels de beste keuze.

Bezoek Muscle Meals


Reviews (2)

 • G Thomas

  Apparaat onveilig - Begeigende klantendienst

  Bijf weg, de paraat is onveilig en de klantendiest bedreigend.
  We hebben de kook apparaat al vier maanden. De maltijden waren wel lekker. De robot heeft eergisteren ontploft, een grote vonk kwam ervan, het werkt niet meer. Een elektrische probleem, de ontwikkelaars toegeven dat het een technische uitdaging was om de toestel te onwikkelen (comate.be).
  Nu eist de klantendienst van Mealhero dat we de apparaat aan hun sturen. Verder willen ze ons factureren voor de reparatiekosten van de defect apparaat.

  G Thomas 2 mei 2022

 • Hans

  Gezond eten dankzij Mealhero

  Ik heb een drukke baan en daardoor vaak geen zin/tijd om te koken. Ik wil wel gezond eten en dat kan best een uitdaging zijn wanneer je niet zelf kookt. Hele periodes heb ik vaak kant en klare lasagne, pizza's en andere ongezonde dingen gegeten. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel en hier moest ik gewoon een oplossing voor vinden. Een goede vriend vertelde mij over Mealhero. Dat hij het al een tijd gebruikt en er erg tevreden over is. Het concept sprak mij gelijk aan en ik besloot mij ook aan te melden voor Mealhero.

  Toen ik de stomer en mijn eerste pakket in huis had, heb ik het gelijk uitgeprobeerd. Het werkt erg simpel. Etiket scannen en klaar. Het eten kan gewoon in de vriezer, dus het blijft ook lang goed. Het smaakt er ook niet minder om. Ik ben blij dat ik Mealhero heb leren kennen, want ik eet nu een stuk gezonder. Elke week eet ik minimaal 4 keer een Mealhero maaltijd. Het enige nadeel is dat ik geen Mealhero pakketten in de supermarkt kan kopen. Als je niet thuis bent tijdens de bezorging, nemen ze het wel weer mee terug, maar toch had ik het fijn gevonden als je het ook gewoon in de supermarkt kon kopen. Wie weet gebeurt dat nog in de toekomst...

  Hans 14 aug 2021