Matt Sleeps

Matt Sleeps

4.0 reviewscore • 1 review
J

Aanpasbaar matras

Heel uniek concept en een fijn matras, maar je hebt toch een favoriete stand om het zo te noemen. Dan heb ik niet meer de behoefte om het matras aan te passen. Desondanks wel leuk bedacht. De configurator is erg mooi gemaakt en gratis verzending is altijd goed. Helemaal voor zoiets groots, wat normaal een vermogen kost om te laten bezorgen.

Wat ik wel heel goed vind, is dat het tweepersoonsmatras ook aanpasbaar is. Dat de ene kant van het matras anders is dan de andere kant en dat je geen naad voelt. Dat zal ik zelf ook nog wel willen. De prijs houd mij alleen nog een beetje tegen.

Joke 17 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Matt Sleeps

Mattsleeps.com is een geweldige webshop voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en comfortabele matrassen. Het bedrijf heeft een uitstekende collectie matrassen, inclusief traagschuim, pocketvering en hybride matrassen. Bovendien biedt Mattsleeps.com een 100-nacht proefperiode aan, zodat klanten de kans hebben om het matras uitgebreid uit te proberen en te zien of het aan hun slaapbehoeften voldoet. De klantenservice van Mattsleeps.com is ook uitstekend - ze zijn gemakkelijk bereikbaar en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven. Mattsleeps.com is zonder meer een betrouwbare en professionele keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuw matras van hoge kwaliteit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mattsleeps.com/nl
  • support@mattsleeps.com