Matt Sleeps

Matt Sleeps

4.5 reviewscore • 2 reviews
S

Beste matras aanrader!

Veel verschillende matrassen uitgeprobeerd, dan weer te zacht en dan weer te hard. Had er zelfs een die zo erg stonk dat ik hem niet eens hebt getest. Nav Consumentenbond test heb ik het Matt matras toch maar een kans gegeven. Kan niet anders zeggen dan dat dit het beste matras is dat ik ooit heb gehad.

San 20 dec 2023
Reageer
J

Aanpasbaar matras

Heel uniek concept en een fijn matras, maar je hebt toch een favoriete stand om het zo te noemen. Dan heb ik niet meer de behoefte om het matras aan te passen. Desondanks wel leuk bedacht. De configurator is erg mooi gemaakt en gratis verzending is altijd goed. Helemaal voor zoiets groots, wat normaal een vermogen kost om te laten bezorgen.

Wat ik wel heel goed vind, is dat het tweepersoonsmatras ook aanpasbaar is. Dat de ene kant van het matras anders is dan de andere kant en dat je geen naad voelt. Dat zal ik zelf ook nog wel willen. De prijs houd mij alleen nog een beetje tegen.

Joke 17 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Matt Sleeps

Er zijn 2 reviews geschreven over Matt Sleeps op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mattsleeps.com/nl
  • support@mattsleeps.com