Massamarkt

Massamarkt

3.8 reviewscore • 7 reviews
I

Uitstekende service bij kerstaankopen

Recent deed ik een aankoop van kerstgerelateerde artikelen bij Massamarkt. Tijdens het betalingsproces ontstond er een technisch probleem, wat gelukkig niet aan Massamarkt lag. Ik nam onmiddellijk contact op met hun klantenservice en werd verrassend snel en vriendelijk geholpen. De bestelling werd zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd, en ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Deze positieve ervaring maakt dat ik zeker nog eens bij Massamarkt zal bestellen.

Iris 28 sep 2023
Reageer
D

Vertraging en teleurstelling

Ik plaatste op 19 oktober een bestelling bij Massamarkt, verwachtend deze binnen 1 à 2 dagen te ontvangen. Echter, na dagen van stilte en geen levering, besloot ik contact op te nemen. Helaas, online was er niemand beschikbaar ondanks beloftes van beschikbaarheid. Uit frustratie bestelde ik een vergelijkbaar product ergens anders. Bij thuiskomst vond ik eindelijk een reactie van Massamarkt in mijn mailbox – mijn bestelling was verloren gegaan. Ik annuleerde onmiddellijk de bestelling, teleurgesteld door deze ervaring. Het is jammer dat het zo is gelopen, maar ik ben opgelucht dat ik nu van deze bestelling af ben.

Daan 27 okt 2023
Reageer
S

Klantvriendelijkheid ondanks niet-bezorging

Ondanks dat mijn bestelling, vanwege een fout bij DHL, nooit is geleverd, was ik onder de indruk van de klantenservice van Massamarkt. De medewerkers behandelden mijn situatie met veel respect en professionaliteit, en ik kreeg snel mijn geld teruggestort. Het probleem lag duidelijk bij DHL, die probeerde 's avonds een levering bij een kantoor te doen en vervolgens het pakket retour stuurde. Dit soort incidenten lijken vaker voor te komen bij DHL, wat erg teleurstellend is.

Stefan 16 mei 2023
Reageer
J

Gewoon uitstekende klantenservice

Ik ben buitengewoon tevreden met de klantenservice van Massamarkt. Hun hulp en responsiviteit waren indrukwekkend en het is geruststellend om te zien dat zulke service nog steeds bestaat. Ik beveel Massamarkt ten zeerste aan voor iedereen die waarde hecht aan goede klantenservice. Ik zie ze nu als een van mijn favoriete winkels en kijk uit naar mijn volgende aankoop bij hen.

Julia 15 mei 2023
Reageer
M

Snelle respons bij garantie

Na een half jaar ging een van de door mij bestelde led-slingers kapot. Ik nam contact op met Massamarkt voor garantie en was aangenaam verrast door de snelle reactie. Binnen twee dagen ontving ik een nieuwe slinger. De communicatie verliep vlekkeloos en Ronald van Massamarkt heeft alles perfect geregeld. Dit toont aan dat Massamarkt waarde hecht aan hun klanten en de kwaliteit van hun producten.

Martijn 10 mei 2023
Reageer
B

Bezorgproblemen maar ook Massamarkt niet geweldig

Mijn ervaring met Massamarkt werd overschaduwd door een bezorgprobleem. Twee van de drie bestelde soepkommen waren kapot bij aankomst, en het bleek dat er maar drie van de vier bestelde kommen geleverd waren, zonder enige communicatie hierover. De soepkommen werden uiteindelijk van de rekening gehaald, maar de verzendkosten voor de rest van de bestelling bedroegen nog steeds 4,95 euro. Dit maakte elk financieel voordeel van de bestelling teniet, vooral gezien de hoge bezorgkosten. Hoewel DHL een groot deel van de schuld draagt, was ik ook niet tevreden over de afhandeling door Massamarkt.

Bram 20 mrt 2023
Reageer
T

Gemengde ervaring met snelle oplossing

Mijn bestelling via sportsdeal.com was in tweeën gesplitst: de ene helft kwam snel aan, maar de andere helft leek in eerste instantie vergeten. Gelukkig zorgde een snel en eenvoudig emailcontact voor opheldering. De klantenservice was vriendelijk en efficiënt, waardoor de tweede helft van mijn bestelling direct werd verzonden en kort daarna aankwam.

Thijmen 11 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Massamarkt

Massamarkt is dé plek voor massa's aan voordelen, een supersnelle service en alles wat je nodig hebt! Hier vind je een uitgebreide selectie aan pannen, tuin- en terrasartikelen, speelgoed voor de kinderen en natuurlijk de leukste feestartikelen. Bij Massamarkt is het elke dag een feestje! Je vindt hier al je favoriete merken, maar dan met hoge kortingen. Dat betekent besparen dankzij de geweldige kortingen bij Massamarkt. Ze hebben werkelijk alles in huis, en jij straks ook! Wil je voor een zacht prijsje nieuwe keukenspullen kopen? Bij Massamarkt kan het! Een mooie nieuwe koekenpan maakt koken namelijk een stuk leuker. Ze hebben echt alles voor je fornuis, van grillpannen en fluitketels tot complete pannensets.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.massamarkt.nl
  • klantenservice@massamarkt.nl