Marley Spoon

Marley Spoon

4.5 reviewscore • 10 reviews
H

Gemakkelijke en heerlijke recepten

Marley Spoon biedt heerlijke recepten die gedetailleerd zijn beschreven, waardoor ze gemakkelijk te bereiden zijn. Via de handige app heb ik de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken, en als ik op vakantie ben, kan ik een week overslaan zonder problemen. De bezorging verloopt vrijwel altijd binnen het opgegeven tijdvenster, maar soms ontbreekt er een product, wat ik als een klein minpuntje ervaar. Toch ben ik over het algemeen zeer tevreden met Marley Spoon.

Harrie 10 okt 2023
Reageer
M

Een overvloed aan wekelijkse recepten

Bij Marley Spoon heb ik wekelijks de keuze uit een uitgebreid scala aan recepten, variërend van vegetarische opties tot vlees-, vis- en speciale deals. Deze diversiteit voorkomt dat ik in een eetroutine vastloop. Een aspect dat ik bijzonder waardeer, is de mogelijkheid om te kiezen voor biologische ingrediënten bij bepaalde gerechten. Wat echter het meest opvalt, is de uitzonderlijke kwaliteit van de geleverde producten.

Monique 26 okt 2023
Reageer
M

Vrijwel alle gerechten vallern in de smaak

Bijna alle gerechten van Marley Spoon zijn naar mijn smaak, hoewel er af en toe een gerecht is dat me qua smaak iets minder bevalt. Desondanks is de kwaliteit van de producten van topniveau! Het vlees is overheerlijk, de vis en schaaldieren zijn van hoge kwaliteit. Al met al ben ik zeer tevreden en zal ik hier nog een lange tijd gebruik van maken.

Madelaine 25 okt 2023
Reageer
M

Goede gerechten en service

Recent ben ik overgestapt naar Marley Spoon nadat de bereikbaarheid en service van HelloFresh teleurstellend waren geworden. De gerechten van Marley Spoon zijn van hoge kwaliteit, en wat ik vooral waardeer, is dat het Marley Spoon-team ongevraagd navraag deed of alles naar wens was verlopen. Toen ik enkele suggesties gaf, werden deze serieus genomen, en ze legden uit hoe ze ermee zouden omgaan. Dit getuigt van uitstekende klantenservice!

Michelle 4 okt 2023
Reageer
J

Dagelijkse culinaire verrassingen

Het is een dagelijks feest om de recepten van Marley Spoon te bereiden en iets verrassends op tafel te zetten. Het assortiment biedt veel variatie; sommige recepten vergen wat meer tijd en moeite dan andere, maar je hebt altijd keuzemogelijkheden. Ik zelf geniet van bijna alle gerechten die voorgesteld worden en het is voor mij een betere match dan HelloFresh.

Juliette 27 sep 2023
Reageer
P

Chefwaardige maaltijden bij Marley Spoon

Marley Spoon heeft indruk op me gemaakt met de chefwaardige maaltijden. Deze gaan verder dan de standaard Hollandse kost en combineren diverse ingrediënten tot verfijnde gerechten. Met de gedetailleerde kookinstructies voel je je als een chef-kok in je eigen keuken! Ik vertel iedereen nu dat ik ook echt kan koken en niet alleen pasta of rijst, haha!

Paul 17 sep 2023
Reageer
G

Kwaliteit gaat achteruit

Over het algemeen zijn de gerechten prima en geschikt voor thuiskoks, mede dankzij de duidelijke instructies. Echter, ik merk dat de kwaliteit van de groenten de laatste tijd is afgenomen, met gerimpelde of aangetaste groenten als gevolg. Ook is het teleurstellend dat er te weinig keuzemogelijkheden zijn voor verse visgerechten, terwijl ik graag vaker vis zou willen eten.

Geert 12 sep 2023
Reageer
L

Kwaliteit neemt af

Hoewel het concept van Marley Spoon voor ons goed werkt, is de kwaliteit van de maaltijden de laatste tijd achteruitgegaan. De porties zijn kleiner geworden en de gerechten lijken steeds meer te worden uitgekleed. We hadden liever gezien dat de kwaliteit behouden bleef, zelfs als dit gepaard zou gaan met een iets hogere prijs. Jammer, hopelijk keert het tij.

Leonie 26 jul 2023
Reageer
R

Marley Spoon is een aanrader

Marley Spoon levert verse producten en biedt verrukkelijke recepten die je niet snel zelf zou bedenken. Mijn probleem ligt altijd bij het uitzoeken in de winkel.. ik heb maar een paar gerechten klaar in mijn hoofd. De stapsgewijze instructies zijn duidelijk en eventuele problemen worden goed opgelost met een belletje naar de klantenservice. Kortom, Marley Spoon is een aanrader!

Roos 21 jul 2023
Reageer
R

Stressvrij koken met Marley Spoon

Dankzij Marley Spoon is koken bijna stressvrij geworden. Ondanks het grote aantal recepten kan ik snel een keuze maken voor de week. We eten nu veel gevarieerder, en de kwaliteit van de producten is goed, vooral het biologische aanbod. De duidelijke recepten hebben me veel geleerd over koken en smaakcombinaties. Marley Spoon is een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt!

Rebecca 12 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Marley Spoon

Marley Spoon is een maaltijdbox-service die verse ingrediënten en recepten aan huis levert. Klanten kunnen kiezen uit een wekelijks veranderend menu van gerechten die gemakkelijk thuis te bereiden zijn. De service is handig voor drukke mensen die gezonde maaltijden willen bereiden zonder veel tijd te besteden aan boodschappen en menu-planning. De kwaliteit van de ingrediënten is over het algemeen goed en de recepten zijn eenvoudig te volgen. De service biedt ook de flexibiliteit om maaltijden over te slaan of de frequentie van leveringen aan te passen. Een nadeel kan zijn dat de kosten per maaltijd hoger zijn dan het zelf kopen van ingrediënten in de supermarkt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://marleyspoon.nl
  • contact@marleyspoon.nl