Mariahout in de Hei

Mariahout in de Hei

4.3 reviewscore • 10 reviews
A

Geweldig leuk!

De kamers zijn goed en verzorgd hier en hebben ze een mooie inrichting. De gastvrouw was ook heel erg gezellig dus alleen daarvoor zou ik al terugkomen. In de omgeving zijn verschillende wandelingen te maken en je kunt op locatie verschillende workshops boeken zoals pizza bakken en alpaca wandelen. Geweldig leuk! Het ontbijt was echt top, ook qua porties.

A van Venen 15 mei 2023
Reageer
S

Echt genieten

Op de boerderij bij Jos en Lilian hebben wij echt genoten. We hadden een 6-persoons tenthuis en daar zat alles in wat we ons konden wensen. Het is even weg van de drukte en echt het boerenleven in, heerlijk genieten. Het terrein is ook goed onderhouden! Wij raden het aan om dit een keer mee te maken.

Simon 21 jun 2023
Reageer
B

Bijna een oasis

Genieten van een geweldig rustige plek, bijna een oasis. We sliepen in het Tanklokaal en hadden ontbijt gegeten op het terras. Met de zon in je gezicht begint je dag al helemaal goed. Ook de hosts waren altijd goed te pas en erg behulpzaam. Wij zullen hier zeker terugkomen een keer!

Bea 14 jun 2023
Reageer
B

Heerlijke omgeving en ontbijt

De kamers zijn heel erg mooi en volledig ingericht. De badkamer is ook op en top. Je kunt in de omgeving lekker fietsen en wandelen in de bossen. Ook waren wij heel blij met het ontbijt en de eetruimte, was heel erg lekker. De gastvrouw was ook erg vriendelijk! 5 sterren.

Brandon S 21 mei 2023
Reageer
M

Terug naar de tijd voor tijd

De tiny houses brachten ons echt terug naar de tijd voor tijd. Er werd ons goed uitgelegd hoe alles werkte bij aankomst en kregen en goede uitleg van de hot tub! We zijn meermaals al geweest en elke keer is het ons goed bevallen! De dagen zijn rustig en als je niet te veel wil doen, is dit zeker een hele aanrader. Voor de echt actieve cultuursnuivers moet je hier niet wezen.

Maarten 7 apr 2023
Reageer
C

Alpaca's als uitzicht!

Met z’n vieren in een tiny house was super gezellig! Het was compact, maar genoeg voor vrienden om door een deur te kunnen, spreekwoordelijk dan. Het uitzicht met alpaca’s in de ochtend maakte ons echt blij. We waren hier in de wintertijd, dus het duurde wel even om warm te worden, maar dan doken we even de hete hot tub in! Het enige wat we nog misten was een deur in de douche, want nu werd alles nat.

Chantal 19 mrt 2023
Reageer
M

Super schoon en comfortabel

De kamers die wij hadden gehuurd waren super schoon en de bedden waren heel comfortabel. Ook het ontbijt was goed geregeld en lekker. We hebben meerdere keren overnacht hier en hebben nog geen afwijkingen gezien. Als je dus boekt, weet je wat je te wachten staat. De gastvrijheid van de eigenaren is ook erg verademend, je kunt gewoon wat vragen als je ze nodig hebt!

M. 17 jul 2022
Reageer
N

Leuke tinyhouse

We hebben een fantastische vakantie gehad in de luxe Tinyhouse met hottub. De eigenaren waren zeer vriendelijk en hebben alles perfect geregeld. Mochten we ooit weer in de buurt zijn, zullen we zeker terugkeren en opnieuw boeken. Het is zeker de moeite waard! Wel willen wij de tip meegeven om voor aankomst alles eerst goed te checken of alles goed en opgeruimd is! Tot de volgende keer.

Niek H. 5 jul 2022
Reageer
J

Voor herhaling vatbaar

Tijdens ons weekend hebben we genoten van een terugkeer naar de basis. De Tiny Houses zijn smaakvol ingericht, met buiten een hot tub en een barbecueplaats. We konden lekker spelen met vuur en warmte. Het was voor ons een unieke en waardevolle ervaring die we zeker nog een keer willen herhalen.

Jongsma 7 jun 2022
Reageer
E

Wespennest!

Wespennest op het balkon, belachelijk dat dat niet weggehaald was. Ze kwamen onze kamer in en hebben mij zelfs gestoken! De wifi was traag en ik had geen bereik op mijn mobiel. Verder was het verblijf wel oké en was er weinig mis met het verblijf zelf, maar de wespen maakten het verblijf gewoon niet te doen.

Emar 18 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Mariahout.

Over Mariahout in de Hei

Mariahout in de Hei is gelegen te Schaapsdijk 6 in Mariahout. Dit kleinschalige park biedt een ideale plek als bed en breakfast of als vergaderlocatie. Op Mariahout-in-de-hei vind je comfortabele cabins, kun je het boerenleven ervaren met BoerenBed en gebruik maken van de Bed and Breakfast kamers. Het park biedt diverse faciliteiten voor een uniek verblijf, zoals wandelen met alpaca’s, een e-loopfiets huren, klootschieten of een pizzaworkshop. Je kunt ook heerlijk ontspannen in de groene omgeving, een wandeling maken in het nabijgelegen bos of genieten van een fiets- of wandeltocht door het prachtige landschap Mariahout-in-de-hei is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Je kunt de nabijgelegen natuurgebieden verkennen, historische dorpen en steden bezoeken, of genieten van activiteiten zoals fietsen, wandelen, vissen en golfen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Mariahout, Noord-Brabant
  • https://indehei.nl
  • info@indehei.nl