Lycamobile

Lycamobile

1.0 reviewscore • 2 reviews
D

Geen respect

Er stond niet genoeg geld op de rekening en ze konden de maandelijkse betaling niet opnemen. Ze hebben mijn nummer geblokkeerd. Ik heb geprobeerd via de website te betalen, maar met Nederlandse betaalkaarten lukt dit niet. Na verschillende pogingen stuurden ze mij een factuur voor twee maanden en ik betaalde deze met een Visa-kaart van mijn andere account. De betaling werd bevestigd en ik nam contact met hen op. Ze beloofden me dat mijn kaart binnen vierentwintig uur weer zou werken, 48 uur verstreken. De kaart werkte niet. Ik probeerde via chat met hen te communiceren. Ik wachtte twee uur en ze sloten de chat in mijn gezicht. Ik kon opnieuw bellen en opnieuw zeiden ze dat ik 24 uur moest wachten. !!! Er wordt geen respect getoond voor afspraken en helaas kan het contract niet opgezegd worden!!!

Dahbour 13 mei 2024
Reageer
W

Slechte klantenservice

Waardeloos, niet mee in zee gaan! Ik kocht een sim pakket bij Albert Heijn voor 5 euro. Daarvoor zou ik een simkaart krijgen en na 1 x opwaarderen in totaal 15 euro beltegoed en 1 gb mobiel internet. Hier kocht ik gelijk 10 euro bij. Eenmaal thuis sim kaart geïnstalleerd en 10 euro opgewaardeerd, bleek dat het nummer nog door iemand anders in gebruik was voor whatts app waardoor ik zijn berichten kreeg. Erg vervelend, maar kan gebeuren. Klantenservice gebeld, 50 minuten aan de telefoon met slecht verstaanbaar medewerker, maar ik kon een nieuwe sim kaart "gratis" halen bij een Turkse of Marokkaanse winkel. Maar die zit niet in ons dorp, dus na veel vragen stuurde hij mij een sim kaart op. Na 3 dagen netjes ontvangen, maar zonder de afgesproken 40 euro beltegoed. Ondertussen nu 4x voor gebeld, nog steeds niks, telkens de toezegging dat het binnen 24uur er op zou staan maar helaas. Telkens de zelfde smoes dat een collega een fout had gemaakt, en dat het nu echt goed zou komen....

Wm 11 apr 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van juni 2024.

Over Lycamobile

Er zijn 2 reviews geschreven over Lycamobile op Reviews.nl. Met een 1.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Slecht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://www.lycamobile.nl
  • cs@lycamobile.nl