T

Logitech Craft review

Als grafisch ontwerper zocht ik een praktisch maar toch elegant toetsenbord. Ik heb altijd producten van Logitech gehad en toen ik de Logitech Craft op hun website zag, was ik meteen geïnteresseerd. Ik ging filmpjes kijken op YouTube en reviews lezen. Voor mijn werk leek het mij super handig om zo'n draaiknop te hebben. Verder ziet het toetsenbord er echt clean en stijlvol uit. Eigenlijk precies wat ik zocht. Ik heb het toetsenbord dan ook direct besteld voor bijna 200 euro, dus mijn verwachtingen waren ook zeker hoog. Ik moet zeggen dat mijn verwachtingen meer dan waargemaakt zijn. Het toetsenbord straalt gewoon kwaliteit uit en zo voelt die ook! De draaiknop valt eenvoudig te mappen in verschillende applicaties aan allerlei functies en dat werkt echt een stuk fijner. Tuurlijk moet je er even aan wennen, maar het maakt mijn leven als grafisch vormgever een stuk eenvoudiger. De Logisch Craft ziet er ook schitterend uit op mijn bureau. Ik kan in ieder geval niet meer zonder.

Tim 10 aug 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van december 2022.

Over Logitech

Logitech is wereldwijd een grote naam als het gaat om computer apparatuur en software. Ze hebben kantoren in alle delen van de wereld en zijn de grootste fabrikant van invoer- en interface-apparaten voor computers en andere digitale producten. Het assortiment van dit bedrijf bestaat o.a. uit headsets, muis- en toetsenborden, webcams en speakers.

Logitech heeft ook een team dat zich richt op de gamewereld, dit is een aparte tak genaamd Logitech G. De gamewereld is voortdurend in ontwikkeling, hier moet je het beste apparatuur tegenover zetten om de beste prestaties en game-ervaringen mogelijk te maken. Vanzelfsprekend ben je bij Logitech hiervoor aan het juiste adres.

  • Nog niet geverifieerd