LightInTheBox

LightInTheBox

4.0 reviewscore • 12 reviews
K

Goede selectie en technische specificaties

Ik waardeer echt het brede assortiment en de gedetailleerde technische informatie die beschikbaar is. Wat ik echter zou voorstellen is om ervoor te zorgen dat elke lamp duidelijk zijn wattage vermeldt. Dit maakt het veel eenvoudiger voor de consument om de juiste keuze te maken. Bovendien, wanneer er producten zijn met meerdere items in één verpakking, zou het behulpzaam zijn om dit prominenter te vermelden, zodat er geen verwarring ontstaat bij de klant. Het zijn kleine aanpassingen die het winkelen nog aangenamer zouden maken.

Klaas 29 okt 2023
Reageer
M

Ervaring na een initiele tegenslag

Na een teleurstelling met een eerder besteld overhemd bij Light in the Box, was ik aangenaam verrast door de reactie van de klantenservice. De medewerker, Doralus, bood zijn excuses aan en verzekerde mij dat het bedrag teruggestort zou worden. Als ze zich aan hun belofte houden, ben ik bereid de misstap te vergeven en zou ik hen zelfs complimenteren voor hun efficiënte klantenservice.

Maarten 27 okt 2023
Reageer
J

Onvoorziene bijkomende kosten

Ik merkte dat er naast de getoonde kosten en de verwachte verzendkosten nog extra kosten in rekening werden gebracht. Naar mijn mening zijn deze extra kosten niet nodig, vooral gezien de wettelijke verplichtingen van een online winkel. Het zou fijn zijn als alle kosten vooraf duidelijk worden gecommuniceerd en verrassingen achterwege gelaten worden in het vervolg.

Joost 26 okt 2023
Reageer
G

Precies zoals verwacht!

De bestellingen die ik ontvang, voldoen precies aan mijn verwachtingen. De truien zijn prachtig, precies wat ik graag zie. Daarom blijf ik bij jullie bestellen. Er zijn nog meer items die mijn interesse hebben gewekt, dus ik kijk uit naar mijn volgende aankoop. Het hele proces is eenvoudig en direct, wat ik enorm waardeer. Een hartelijke groet uit België, en ga zo door met het geweldige werk!

Gerard 26 okt 2023
Reageer
S

Verwarring rondom leveringsbelofte

Ik zag dat er een 24-uurs levering beloofd werd voor mijn gekozen outfit. Echter, tijdens het afrekenen werd me gevraagd of ik wilde kiezen voor een prioriteitslevering of snelle levering, wat extra kosten met zich meebracht. Dit zorgde voor onzekerheid omdat ik nu niet weet of mijn bestelling op tijd zal arriveren. Door deze verwarring overweeg ik om ook ergens anders een back-up optie te bestellen.

Sophie 23 okt 2023
Reageer
H

Eerste bestelling met enkele problemen

Mijn eerste bestelling, een overhemd, had een klein defect. Bij nauwkeurige inspectie merkte ik dat een naad niet volledig was afgewerkt. Hoewel ik ervoor koos om hier niet op te reageren, hoop ik dat toekomstige bestellingen niet dergelijke problemen zullen hebben. Mijn verwachtingen zijn nu hoger en ik hoop dat ze in de toekomst zullen worden waargemaakt.

Henk 23 okt 2023
Reageer
E

Vertrouwd na meerdere interacties

Na langere tijd zaken te hebben gedaan met dit bedrijf, merk ik dat ze zeer behulpzaam zijn, vooral als er problemen optreden. Het duurde even voordat ik de juiste maat vond, maar na enige ervaring werd dit eenvoudiger. Als Belg baseer ik me op de centimeters en kies ik meestal voor een maat kleiner dan gesuggereerd.

Elise 22 okt 2023
Reageer
P

Uitstekende after-sales service

Toen ik eindelijk besloot om de LED-lamp te installeren die ik een paar maanden geleden voor mijn tuinhuis had gekocht, ontdekte ik dat deze niet werkte. Ik was in eerste instantie bezorgd, aangezien het al maanden na mijn aankoop was. Echter, na contact met de klantenservice, was ik aangenaam verrast door de snelle reactie en hun bereidheid om de defecte lamp kosteloos te vervangen. Dankzij de hulp van Gökce Sevil bij Peeq kon ik mijn installatie het volgende weekend voltooien. Wat een geweldige service!

Pieter 19 okt 2023
Reageer
M

Probleempje met een oud kaartnummer

Toen ik probeerde te bestellen, merkte ik dat mijn oude kaartnummer nog in het systeem stond. Het kostte wat tijd om dit te corrigeren, maar nu het eenmaal geregeld is kan ik weer naar hartelust verder. Desondanks ben ik zeer tevreden over de geweldige aanbiedingen. Ik kijk uit naar meer geweldige collecties in de toekomst. Dankjewel voor de consistente kwaliteit en service.

Marjolein 18 okt 2023
Reageer
B

Geweldige deals, maar let op verzendkosten

Ik ben echt onder de indruk van de aanbiedingen hier. Heb wat geweldige items gekocht, maar was verrast toen ik bij het afrekenen de verzendkosten zag. Ik besloot enkele items uit mijn winkelwagen te verwijderen omdat €12,- verzendkosten voor slechts vier items nogal hoog leek. Het zou beter zijn als deze kosten vooraf duidelijker waren.

Bram 18 okt 2023
Reageer
L

Zoeken en bestellen is een fluitje van een cent

Het zoekproces op de site is zeer gebruiksvriendelijk. De keuzemogelijkheden zijn enorm, en het bestellen verloopt vlekkeloos. Ik heb al meerdere keren verschillende items besteld en elke keer was de ervaring uitstekend. De kwaliteit van de producten is consistent en de levering is altijd op tijd. Zeer tevreden met mijn ervaringen tot nu toe en hopelijk in de toekomst.

Laura 16 okt 2023
Reageer
A

Lightinthebox review

Wij kopen al jaren producten van Lightinthebox.com voor een zacht prijsje! Vooral kleine dingetjes als telefoonhoesjes, oordopjes enzo koop ik hier vaak omdat het een stuk goedkoper is dan elders. Ze shippen de producten volgens mij uit andere landen want soms moet je enkele dagen tot weken wachten totdat je het product binnen hebt. Dit is voor mij niet erg, betaal liever een stuk minder dan dat ik het meteen in huis heb. Sommige producten duren ook maar 24 uur voordat je het in huis hebt, is blijkbaar verschillend uit welk land het is geshipt. Tot nu toe altijd mijn producten gekregen en eigenlijk nooit klachten gehad. Mag ook wel eens gezegd worden.

Andre 29 jan 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over LightInTheBox

LightInTheBox is een wereldwijd online retailbedrijf dat rechtstreeks aan consumenten over de hele wereld levert. Sinds de oprichting in 2007 biedt LightInTheBox klanten een eenvoudige manier om te winkelen voor een breed scala aan lifestyle-producten tegen aantrekkelijke prijzen via hun websites, zoals www.lightinthebox.com en www.miniinthebox.com, die beschikbaar zijn in meerdere talen. Het assortiment van LightInTheBox omvat kleding en andere algemene merchandise. Dankzij hun innovatieve datagedreven bedrijfsmodel kunnen ze op maat gemaakte producten, zoals trouwjurken en avondjurken, op grote schaal aanbieden met optimale marketing, merchandising en fulfilment. Klanten kunnen genieten van een breed scala aan producten en profiteren van de aantrekkelijke prijzen die LightInTheBox te bieden heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.lightinthebox.com
  • service@lightinthebox.com