Lifespan Europe

Lifespan Europe

3.7 reviewscore • 10 reviews
T

Trage start, maar uiteindelijk opgelost

De aankoop van een demo TR5000-DT3 verliep aanvankelijk traag vanwege enkele problemen met het apparaat. Na contact te hebben opgenomen met LifeSpan Europe, werd er uiteindelijk een nieuw demo-model gestuurd, hoewel deze wat beschadigd was. Uiteindelijk werkte de nieuwe demo zonder problemen, in tegenstelling tot het eerste model dat geluidsproblemen had. Ik vroeg om een nieuw model tegen een kleine meerprijs en hoewel dit model ook enkele geluidsproblemen had, was ik tevreden met de oplossing. Na het testen van het nieuwe model, heb ik het ruwe demo-model gehouden. Mijn enige advies is om de loopband grondig te testen om eventuele problemen vroegtijdig te ontdekken, aangezien de kwaliteitscontrole beter zou kunnen. Het werkende model is fantastisch en biedt een geheel andere ervaring dan goedkopere concurrenten. Ondanks de aanvankelijke problemen ben ik tevreden over mijn aankoop en waardeer ik de communicatie met LifeSpan Europe.

Thomas 2 sep 2023
Reageer
M

Montage verliep goed, bezorging problematisch

De montage verliep goed, het was niet heel erg complex en daardoor ook zo gepiept. Ik heb het product nog niet getest en wilde gewoon een recensie achterlaten over de bestelling ervaring. Helaas was de bezorging vertraagd en niet compleet. Gelukkig werd dit gecompenseerd met een mooie zitbal die hier ook wel te pas komt.

Maarten 29 nov 2023
Reageer
J

Goede kwaliteit apparaat voor training

Het kostte enige moeite om in elkaar te zetten vanwege het feit dat het een demo-model was, maar de crosstrainer blijkt van uitstekende kwaliteit te zijn. Het enige minpuntje is de mobiele app, die wat te wensen overlaat. Over het algemeen ben ik echter tevreden met mijn aankoop. Het apparaat heeft mijn trainingsroutine zeker verbeterd.

Joost 28 nov 2023
Reageer
L

Hoogwaardig product

Dit product is absoluut van hoogwaardige kwaliteit. Na al een paar weken intensief gebruik heb ik nog niets op te merken. Het doet wat het moet doen en ik heb niet het geval dat ik enige garantie nodig ga hebben. De levering was snel en de klantenservice was fantastisch. Over het algemeen heb ik dus echt een fijne ervaring met LifeSpan om mijn home gym te vergroten.

Lisa 2 okt 2023
Reageer
P

Deze producten zijn gewoon geweldig

Deze producten hebben een aanzienlijke positieve impact gehad op mijn dagelijks leven, vooral vanwege hun gebruiksgemak en effectiviteit. Wat ik het meest waardeer, is de eenvoud van het gebruik. Zonder ingewikkelde procedures of tijdrovende installaties, kon ik ze direct integreren in mijn dagelijkse routine. Dit gemak zorgt ervoor dat ik ze consequent kan gebruiken, wat bijdraagt aan een betere ervaring.

Peter 15 aug 2023
Reageer
K

Levensveranderend

Mijn aanschaf van een loopband heeft mijn leven veranderd. Ik ben nu veel actiever, heb meer energie en het heeft zeker een positieve invloed gehad op mijn productiviteit. Voorheen had ik last van pijnlijke heupflexoren en een pijnlijke onderrug vanwege langdurig zitten, maar deze pijnen zijn nu verdwenen. Echt een geweldige aanschaf bij een betrouwbaar bedrijf.

Karel 21 jul 2023
Reageer
H

Problemen met aankoop en montage

Mijn ervaring met de aankoop van een E2i crosstrainer verliep niet vlekkeloos. Na de bestelling werden de servicevoorwaarden gewijzigd en het transport verliep niet zoals afgesproken. Het kostte me ook veel tijd om het apparaat in elkaar te zetten. Helaas ontving ik een foutmelding bij het opstarten en werd het apparaat onbruikbaar. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar tot op heden geen reactie ontvangen. Ik hoop dat mijn probleem snel wordt opgelost zodat ik het apparaat eindelijk kan gebruiken.

Hans 3 mei 2023
Reageer
S

Betaling voor montage, maar geen service

We hebben €95 betaald voor montage van een ligfiets-hometrainer, maar ondanks meerdere telefoontjes is er niemand langsgekomen om het apparaat te monteren. Hoewel de bestelling snel werd geleverd, zijn we zeer teleurgesteld over de montage en de service die dus niet komt. Als dat onderdeel is van de levering moet je als bedrijf wel je beloftes nakomen. Nu doen we het zelf wel.

Saskia 21 apr 2023
Reageer
M

Robuust apparaat, teleurstellende Bluetooth

Hoewel de loopband zelf zeer robuust is, ben ik teleurgesteld in de Bluetooth-mogelijkheden, die niet aan mijn verwachtingen voldeden. Ik heb twee keer contact opgenomen met Lifespan voor hulp, maar ontving geen reactie, dat vond ik wel erg jammer en beinvloedt dan ook heel erg mijn beoordeling. Drie sterren voor het bedrijf, 5 sterren voor het apparaat.

Marja 10 apr 2023
Reageer
A

Levering van mijn product was behoorlijk lang

Het proces van het wachten op de levering van mijn product was behoorlijk lang en op momenten zelfs frustrerend. De verwachte levertijd werd aanzienlijk overschreden, waardoor ik me zorgen begon te maken of het product überhaupt zou arriveren. Deze vertraging leidde tot onzekerheid en enige ongemakken, aangezien ik specifieke plannen had die afhankelijk waren van de aankomst van dit product.

Anouk 18 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Lifespan Europe

LifeSpan Europe is een bedrijf dat gezondheid en welzijn integreert in het dagelijks leven. Met hun fitnessapparatuur kun je op een plezierige manier stap voor stap werken aan je gezondheid en conditie. Of je nu thuis, op kantoor, in een hotel, bedrijf, fysio- of revalidatiepraktijk, personal training of sportschool traint, ze hebben producten voor iedereen. Al hun producten zijn vervaardigd met de beste, sterkste, stilste en meest duurzame materialen, gebouwd met deskundig vakmanschap. Kwaliteit staat voorop bij LifeSpan - je kunt erop vertrouwen dat ze je niet in de steek laten. Dus blijf fit, kom in vorm, fiets gezond of herstel van een blessure met het prachtige en hoogwaardige assortiment fitnessapparatuur van LifeSpan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.lifespaneurope.com
  • info@lifespaneurope.com