Landal Vlieduyn

Landal Vlieduyn

4.2 reviewscore • 10 reviews
B

Goede ervaring

Ons verblijf in het appartement was over het algemeen positief. Het was brandschoon en had een moderne uitstraling. De bedden waren heerlijk en het balkon was goed. Ook de keuken en sauna waren van goede kwaliteit.

Helaas hadden we wel last van luidruchtige buren, die voor overlast zorgden met telefoongesprekken, ruzies en lawaai in de nacht. Dit was erg vervelend.

Daarnaast was de fietsenstalling onvoldoende. Het was een te klein en laag hok met te veel fietsen. Er is genoeg ruimte om dit probleem op te lossen, dus dit was teleurstellend.

Al met al was ons verblijf goed, zolang je niet onder de grond zit en uitzicht hebt op de Noordzee.

Boris 25 aug 2022
Reageer
L

Comfortabel verblijf in de duinen

Het appartement was schoon en voldeed aan de standaard van Landal. Het is prachtig gelegen in de duinen. We waren blij verrast met de aanwezigheid van een vaatwasser, wasmachine met droger en een Nespresso koffiezetapparaat. Het strand is slechts een paar minuten lopen via het fietspad aan de rechterkant van het gebouw, gevolgd door een klim over een zandpad over de duinen. Als Landal gasten konden we gratis gebruik maken van 2 strandbedden en een windscherm, hoewel het strandmateriaal niet altijd even schoon was in de ochtend.

Een groot pluspunt was dat onze bagage van de veerboot naar het gebouw werd gebracht, zodat we zelf konden fietsen. Op de terugweg konden we onze bagage al in de kar voor het gebouw plaatsen, die we pas weer in Harlingen Haven terugzagen.

Onze kinderen sliepen op een slaapbank in de woonkamer, omdat er geen appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar waren in dit complex. In tegenstelling tot andere Landal complexen was er geen restaurant of speeltuin voor de kinderen aanwezig. Onze kamer bevond zich net onder het maaiveld met een aangenaam balkon. Hoewel het rustig was, merkten we wel dat er iets meer spinnen en muggen waren dan op de bovenste verdiepingen.

De locatie was erg handig. De gezellige Dorpsstraat met twee kleine supermarkten was slechts 6 minuten fietsen. Ook Camping Stortemelk met een surfschool en winkel, een prachtige manege, het bunkermuseum en een strandpaviljoen waren allemaal binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen graag nog eens terug, bij voorkeur buiten het hoogseizoen.

Leonie 15 aug 2022
Reageer
F

Prima verblijf

Het appartement was netjes en schoon, en goed ingericht. We hebben genoten van het heerlijke balkon. Het dorp was in de buurt en we hadden onze fietsen meegenomen, wat erg handig was om even naar het dorp te gaan. Er waren ook mooie wandelroutes in de buurt en het strand was niet ver weg.

Al met al een prima verblijf waar we van hebben genoten.

Francesca 15 jun 2022
Reageer
L

Ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend op

Landal Vlieduyn is de perfecte plek voor een heerlijk weekendje weg op Vlieland. Het is een prachtige uitvalsbasis om lekker te wandelen en uit te waaien. De appartementen zijn modern, netjes en schoon. Er ontbreekt werkelijk niets aan comfort en voorzieningen.

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf en raden Landal Vlieduyn zeker aan voor een ontspannen weekend op dit mooie eiland.

Larissa 19 mrt 2021
Reageer
M

ultieme ontspanning

Wat een heerlijke locatie om volledig tot rust te komen! De omgeving is adembenemend, met de zee, het strand en de indrukwekkende wolkenluchten. Daarnaast is er een schitterend bos en een uitgestrekte zandvlakte, de Vliehorst, die uniek is in Nederland! Het appartement is compact maar biedt toch alle luxe met een eigen sauna en wasmachine. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, en de coronaregels worden duidelijk nageleefd. We zijn zo enthousiast dat we volgend jaar zelfs voor 3 weken terugkomen!

Marco 1 feb 2021
Reageer
L

Teleurstellend vuil

We hadden enorm uitgekeken naar een weekje Vlieland. Bij aankomst was de badkamer en het toilet keurig schoon, maar helaas was de rest van het appartement buitengewoon vies! We hebben zelfs de stofzuiger moeten pakken, maar de zak zat vol en stonk naar honden. Het was ook erg stoffig. Dit was voor ons de laatste keer bij Landal.

Linda 26 jul 2020
Reageer
E

heerlijk verblijf in appartement Vlieduyn

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in appartement Vlieduyn. Alles was netjes verzorgd en het appartement was voorzien van een complete keuken en comfortabele bedden. De sauna was een heerlijke toevoeging aan ons verblijf, al was het jammer dat appartement 20 geen sunshower had, maar wel een zonnehemel. We hebben prachtige wandelingen gemaakt over het eiland en genoten van de natuurlijke schoonheid van Vlieland. Het was een fantastische ervaring en we kijken er met veel plezier op terug.

Erika 10 feb 2020
Reageer
L

Genieten van comfort, rust en ruimte! Fantastisch!

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in dit prachtige nieuwe complex, gelegen in de duinen en slechts 200 meter van het Noordzeestrand. De rustige ligging was heerlijk. Het appartement is modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Alles was brandschoon! We werden warm verwelkomd en de service was uitstekend. Het dorp met winkels en restaurants is vlakbij. Ook Het Badhuys, een strandtent op steenworp afstand van het complex, serveerde heerlijk eten. We hebben een geweldige tijd gehad.

Lisanne 2 okt 2019
Reageer
T

Ontspannen in de winterse rust!

Dit nieuwe appartementencomplex is werkelijk prachtig. Het appartement is compleet en er ontbrak ons aan niets! Hoewel het een stukje lopen is naar het dorp, kun je door het bos en de duinen een mooie route nemen. Ondanks de koude storm en de sneeuw hebben we ons uitstekend vermaakt. Er zijn genoeg musea en winkels te ontdekken. En als je geen zin hebt om te koken, zijn er talloze eetgelegenheden in de Dorpsstraat. De mensen waren ontzettend vriendelijk.

Het enige kleine minpuntje was dat het servies precies paste, waardoor de vaatwasser steeds aan moest. Het handdoekenpakket bestond uit twee kleine badhanddoeken. Het appartement is perfect geschikt voor twee personen die op zoek zijn naar rust! Maar ga er alsjeblieft niet naartoe, anders wordt het te druk op Vlieland. 😉

Tonnie 3 mrt 2019
Reageer
P

Midden in de duinen in de natuur

Wat een prachtig eiland en gastvrije mensen. We werden hartelijk ontvangen en zelfs onze hond werd in de watten gelegd. Omdat we een dag eerder terug moesten, werd er al een taxi voor ons naar de boot geregeld. Geweldige service! Het appartement was schoon en netjes, en bood een schitterend uitzicht. Zodra je naar buiten stapte, bevond je je midden in de duinen en op korte afstand van de zee. We gaan zeker nog een keer terug in 2019!

Paulina 6 jan 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Vlieland.

Over Landal Vlieduyn

Vakantiepark Landal Vlieduyn gelegen te Duinkersoord 113, 8899 BW Oost-Vlieland. Met de duinen als achtertuin en het brede strand op loopafstand, is dit de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, rust en strand. Op het vakantiepark vind je luxe strandappartementen. De accommodaties bieden een stijlvolle inrichting en beschikken over een eigen terras of balkon, waar je kunt genieten van het uitzicht op de duinen en de zee. Landal Vlieduyn biedt verschillende faciliteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een binnenzwembad waar je heerlijk kunt ontspannen, een wellnessruimte waar je kunt genieten van een sauna of massage, en een restaurant waar je kunt genieten van culinaire gerechten. Het eiland Vlieland zelf is een paradijs voor natuurliefhebbers. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de duinen, geniet van de rust op het strand, of verken het charmante dorpje Oost-Vlieland met zijn gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vlieland, Waddeneilanden
  • https://www.landal.nl/parken/vlieduyn
  • vlieduyn@landal.com