Landal Oan 'e Poel

Landal Oan 'e Poel

4.0 reviewscore • 11 reviews
P

Leuk huisje

Een prachtig vakantieverblijf op een unieke plek. Inclusief een privé aanlegplaats en op korte afstand van het dorp gelegen. Er is volop gelegenheid om het water te verkennen. Hogenboom heeft nagelaten ons op de hoogte te stellen van de baggerwerkzaamheden. Daarom werden we gedurende de gehele midweek blootgesteld aan het geluid van het baggeren, van 6.30 uur tot 19.00 uur.

Pamela 8 jan 2022
Reageer
R

Ten volle genoten

Ten volle genoten van een weekendverblijf in Friesland. Zelfs na het hoogseizoen hebben we nog een schitterende dag op het water kunnen ervaren met een sloep van de "Heeren van Terkaple". De accommodaties op Oan e Poel zijn bijzonder luxueus ingericht. Ons verblijf (nummer 19) beschikte over een schitterende open haard en een ontspannend ligbad. Echt super vond ik het!

Rafa 21 dec 2021
Reageer
K

Bevredigende thuiskomgevoel

Een bevredigende thuiskomgevoel! Onze vakantie in huisje nr. 9 was simpelweg geweldig. Ik kan het oprecht aan iedereen aanbevelen. Dit huisje heeft de magische kracht om je volledig in een staat van zen te brengen. De rust en sereniteit die je er ervaart, maken het tot een unieke plek om te ontspannen en te genieten. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een oase van innerlijke rust tijdens zijn vakantie!

Kevin 22 sep 2020
Reageer
K

Ontsnapping aan de alledaagse drukte!

Een prima verblijf! De locatie is omringd door de rust van de natuur. De accommodaties waren schoon en comfortabel, waardoor we ons meteen thuis voelden. De sfeer en het gemak van de voorzieningen maakten het een onvergetelijke ervaring. We zijn zo enthousiast dat we al plannen maken om volgend jaar weer terug te keren naar dit hotel. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een ontsnapping aan de alledaagse drukte!

Karla 10 aug 2020
Reageer
L

Charmante locatie in een knus dorp

Een charmante locatie in een knus dorp, eenvoudig te bereiken. Het intieme park biedt prachtige, recent gebouwde accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. De gastvrijheid van de mensen maakte het plaatje compleet. Dit wordt zeker een terugkerende bestemming voor ons! De gezelligheid van het kleine dorp en de moderne comfort van de huisjes hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Lasse 27 jan 2020
Reageer
L

Een leuke week beleefd op dit vakantiepark!

Een leuke week beleefd op dit vakantiepark! We zijn absoluut van plan om nogmaals terug te keren. Ons huisje was tot in de puntjes verzorgd en voorzien van alle gemakken. De vriendelijkheid van het personeel en medegasten voegde een extra dimensie toe aan onze ervaring. Hier heerst een warme sfeer die ons deed beseffen dat vakantie niet alleen draait om de bestemming, maar ook om de mensen die je ontmoet. Een onvergetelijk avontuur!

Lola 8 jul 2019
Reageer
H

Adembenemend zicht op de wateren

Het verblijf in huisje 19 was een voltreffer. Gelegen aan de waterkant met adembenemend zicht op de wateren. Het plezier van passerende ganzen ervaren. Uiteraard uitgerust met alle moderne gemakken. Ik heb echter het idee dat dit niet geldt voor alle andere accommodaties. Bekijk alsjeblieft altijd of verblijf nummer 19 beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan.

Harold 13 feb 2019
Reageer
T

Ook in de koudere wintermaanden een fijne charme

We hebben deze locatie eerder in de warmere maanden bezocht, maar het heeft ook in de koudere wintermaanden een fijne charme. Het stadje sliep nog in zijn winterse rust, maar vanuit ons knusse huisje met een brandende open haard genoten we van een mooie zicht over het volledig bevroren meer. We hebben zelfs gedurende twee dagen de kans gehad om op het ijs te glijden!

Theo 6 mrt 2018
Reageer
J

Gebrek aan servies en bestek

We verbleven in verblijf nummer 19. Het huisje was aantrekkelijk, maar de eigenaren hadden verschillende kamers afgesloten, wat resulteerde in beperkte opslagruimte. Dit resulteerde erin dat onder andere fietsen buiten moesten worden gehouden. Daarnaast was het bestek en servies nauwkeurig afgestemd op een gezelschap van vier personen. Hierdoor moesten we halverwege het diner tussentijds afwassen. Hoewel de tafels waren opgedekt voor zes personen, was het onmogelijk gasten te ontvangen vanwege het gebrek aan servies en bestek.

Jim 4 aug 2017
Reageer
J

Fantastische locatie aan het water in Terherne

We hebben een uitgebreid Hemelvaartweekend mogen doorbrengen op een fantastische locatie aan het water in Terherne. Schitterend weer, 's ochtends buiten ontbijten met een panoramisch uitzicht op boten en eenden. We hadden accommodatie 26 gekozen vanwege onze twee viervoeters. De tuin was volledig omheind, waardoor onze honden vrij konden rondsnuffelen bij het huis. Alle zaken oogden keurig, volledig en schoon.

Jenny 30 mei 2017
Reageer
F

Natuurlijke pracht en het gemak van voorzieningen!

Een mooie ervaring! Het verblijf bood niet alleen een leuke uitzicht op het meer, maar ook gezellige accommodaties die comfort uitstraalden. De privé aanlegsteigers maakten het mogelijk om moeiteloos het water op te gaan, waardoor het een paradijs was voor watersportliefhebbers. Bovendien was de locatie strategisch gelegen, op slechts een korte wandelafstand van zowel de supermarkt als gezellige eetgelegenheden. Een perfecte balans tussen natuurlijke pracht en het gemak van voorzieningen!

Fabio 5 mei 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Terherne.

Over Landal Oan 'e Poel

Landal Oan 'E Poel is gelegen te Buorren 2 in Terherne. Het is een uitstekende bestemming voor watersportliefhebbers. Het park biedt directe toegang tot populaire watersportdorpen zoals Sneek, Grouw en Langweer, wat het een ideale locatie maakt voor zeil- en sloepvaarten. Gasten kunnen genieten van de vrijheid van varen door een boot te huren op het park. Elke accommodatie in Landal Oan 'E Poel is uitgerust met een eigen steiger, perfect voor vissers of voor diegenen die willen genieten van een duik in natuurlijk water. Het uitzicht op het meer en de voorbijvarende boten bieden een serene ervaring van de zee en natuur. Het park is ook een geweldige uitvalsbasis om Friesland te ontdekken, met zijn historische steden, culturele bezienswaardigheden, onbeperkte winkelmogelijkheden en een verscheidenheid aan wateractiviteiten. De rust en stilte van de natuur in de omgeving maken het een unieke bestemming. Voor liefhebbers van watersport is Sneek, de watersportstad van Friesland, een must-visit locatie met gezellige winkels, terrassen en bijzondere monumenten, waaronder de beroemde Waterpoort van Sneek.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terherne, Friesland
  • https://www.landal.nl/parken/oan-e-poel
  • oanepoel@landal.nl