Landal Elfstedenhart

Landal Elfstedenhart

4.7 reviewscore • 3 reviews
X

Landal Elfstedenhart review

Kwamen een paar keer kijken op de website van Landal Elfstedenhart en telkens stond er dat alle huisjes volgeboekt waren. Tot op een avond dat we nog eens keken en dat we begin September toch nog terecht konden! Zeer mooie omgeving en we hebben een fijne tijd gehad. Wel gek en jammer dat er niet echt eetgelegenheden zijn op het park, zal voor het park en de gast zeker ten goede komen als dit wel zou komen.

Xavier 6 sep 2023
Reageer
A

Valt veel te doen

Valt echt veel te doen bij Elfstedenhart vakantiepark. Leuke steden en dorpen liggen om de hoek en je kan ook bijvoorbeeld fietsen huren en allerlei watersport dingen doen. Dus veel activiteit in de omgeving.

Anthony 28 aug 2023
Reageer
W

Word nog mooier

Het park in aanbouw is veelbelovend met prachtige woningen en ruime tuinen. De verhuurmogelijkheden van een sloep, sup en fietsen op het park voegen extra plezier toe aan het verblijf. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor fietsliefhebbers en watersporters, waardoor er genoeg te ontdekken en te genieten valt. Kortom, een veelbelovende plek met diverse recreatieve opties voor een fijne vakantie.

William 31 jul 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Witmarsum.

Over Landal Elfstedenhart

Er zijn 3 reviews geschreven over Landal Elfstedenhart op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Witmarsum, Friesland
  • https://www.landal.nl/parken/elfstedenhart
  • elfstedenhart@landal.com