LalaShops

LalaShops

3.9 reviewscore • 9 reviews
M

High-end pc via Bol, geweldig

Ik kocht een high-end pc via bol.com, en ondanks een kleine vertraging in de levering, verliep alles perfect. De computer had uitstekende specificaties voor een mooie prijs en werd geleverd met duidelijke instructies voor installatie. Na enkele weken ontdekte ik dat dezelfde computer in de uitverkoop was, dus ik nam contact op om te vragen of ik ook kon profiteren van de lagere prijs. De klantenservice was uiterst vriendelijk en regelde dat ik het geld binnen enkele weken terugkreeg

Marjon 17 jul 2023
Reageer
M

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Lalashops! De medewerker, die ik kende als Lennart, was uiterst behulpzaam en dacht echt met me mee om een oplossing te vinden. Dit heeft geresulteerd in een blij kind thuis. Ik wil Lalashops ten zeerste aanbevelen aan anderen. Hun service was top!

Michiel 31 aug 2023
Reageer
N

Erg vriendelijke service bij foutje levering

Ik heb onlangs een prachtige zoutlamp gekocht bij Lalashops. De levering verliep snel, maar bij het openen van het pakket ontdekte ik dat het lichtsnoer ontbrak. Na het sturen van een e-mail kreeg ik snel een reactie waarin ze eerlijk toegaven dat er een fout was gemaakt bij de inpakker. Binnen een dag ontving ik niet alleen het ontbrekende lichtsnoer, maar ook een zoutstenen kaars als cadeau. Dit getuigt van een geweldige klantenservice!

Niels 30 aug 2023
Reageer
J

Uitstekend product

Ik ben zeer tevreden met het product dat ik op 9 augustus 2023 heb besteld bij Lalashops. Hoewel de verwachte leverdatum aanvankelijk uiterlijk 11 augustus was, kreeg ik op die dag een melding dat de levering vertraagd was vanwege de leverancier. Dit was even teleurstellend, maar dezelfde avond werd het product verzonden en ontving ik het de volgende dag. Ik heb het grondig getest en het werkt uitstekend, vooral voor streamingdoeleinden. De korte wachttijd was het zeker waard!

Jay 15 aug 2023
Reageer
A

PC stuk, goed opgelost!

Mijn pc raakte beschadigd tijdens een verhuizing, dus ik zocht naar een nieuwe. Ik bestelde er een bij Lalashops vanwege de aantrekkelijke prijs. De pc werd snel geleverd en bij het opstarten ervan waren er geen problemen te bespeuren. Ik ben geen gamer, maar koos voor een gaming-pc met een degelijke grafische kaart, en hij presteert uitmuntend. Het is nu een jaar later en ik ben nog steeds uitermate tevreden!

Alice 1 aug 2023
Reageer
P

Slechte service

Recentelijk heb ik een pc besteld bij Lalashops, die goed verpakt arriveerde. Na het testen bleek de pc echter volledig defect te zijn. Het kostte me talloze telefoontjes om eindelijk contact te krijgen, maar het resultaat was een retourformulier voor dezelfde kapotte pc, zelfs ongeopend. Ik heb herhaaldelijk gebeld zonder enige respons. Dit is een uiterst teleurstellende ervaring met hun klantenservice.

Paulina 1 aug 2023
Reageer
M

Game-pc besteld met optie levering

Ik plaatste een bestelling voor een game-pc met optie voor levering bij Lalashops. Helaas was het moeilijk om contact te krijgen, zowel telefonisch als via e-mail. Pas nadat ik een recensie op Facebook plaatste, kreeg ik reactie en was men behulpzaam. Ze wilden liever niet verzenden vanwege de prijs en de kwetsbaarheid van het product, maar boden aan om het persoonlijk af te leveren. Helaas ontbraken enkele onderdelen bij de levering, maar deze werden later alsnog verstuurd

Mats 26 jul 2023
Reageer
S

Wel betaald niks ontvangen

Op 4 mei zou mijn bestelling geleverd worden, maar tot op heden heb ik niets ontvangen, terwijl er wel 1035 euro is afgeschreven! Ik wil mijn geld terug. De klantenservice reageert sinds 16 mei niet meer op mijn e-mails en telefonisch zijn ze onbereikbaar. Schandalig dat ik dit bedrijf mijn geld heb toevertrouwd.

Samuel 24 mei 2023
Reageer
J

Game PC met korting

Pas geleden heb ik een game PC met zo'n 20% korting bij LalaShops besteld. Zeer tevreden met deze PC en uiteraard ook met de hoge korting. Het is niet vaak dat je zo'n korting tegenkomt bij zo'n duur product. De game PC voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik kan vrijwel alle games op ultra spelen en dat met een 1440p scherm! Maar dat is ook niet zo gek met een RTX 3080 als videokaart. De PC had ik binnen een paar dagen in huis. Wat mooi is aan hun site, is dat je je PC ook helemaal zelf kan samenstellen. Ik weet niet of dat ten koste van je korting gaat, want ik heb de PC gewoon gelaten zoals die was. De behuizing ziet er ook schitterend uit met 3 RGB fans aan de voorkant. Nogmaals, ik ben er zeer tevreden mee. Bij LalaShops kun je dus ook je eigen game PC bouwen!

Jeffrey 13 jul 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over LalaShops

LalaShops streeft ernaar om verantwoord winkelen gemakkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Ze werken nauw samen met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten al hebben bewezen, en ze besparen zoveel mogelijk op kosten zoals winkelruimte en personeel. Deze samenwerkingen en kostenbesparingen resulteren in een breed scala aan producten en scherpe prijzen op LalaShops.nl. Bovendien gebruiken ze een deel van hun winst voor humanitaire- en ecologische projecten, wat betekent dat je automatisch bijdraagt aan een betere wereld door bij hen te winkelen! Ze zijn van plan een stichting op te zetten die maandelijks een deel van de winst zal doneren aan diverse initiatieven. Deze stichting zal zich bezighouden met bewustwording, het bevorderen van groene producten, alternatieve energiebronnen, ecologische- en humanitaire projecten, en het documenteren van deze inspanningen. Op deze manier hopen ze bij te dragen aan actieve, enthousiaste en groene gemeenschappen die anderen inspireren hetzelfde te doen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.lalashops.nl
  • info@lalashops.nl