KwikFit

KwikFit

3.5 reviewscore • 12 reviews
D

Bijna helemaal perfect

Ik wist altijd dat Kwik Fit Mobile een snelle en betrouwbare service was, maar ze zijn momenteel bezig met het updaten van het systeem en het komt langzaam weer terug naar de geweldige service die het ooit was. Ik wacht nog steeds op een terugbelverzoek van Donna. Ik vroeg of ik mijn afspraak kon verzetten en ze zei dat ze de boeking moest annuleren en opnieuw moest maken. Ze plaatste me in de wacht en zei dat ze met het planteam moest overleggen en me terug zou bellen. De betaling is zojuist op mijn rekening teruggestort en ik heb nog steeds geen terugbelverzoek ontvangen. Ik zal later opnieuw boeken. Sorry, slechts 4 sterren vanwege dit.

Dirk 14 sep 2023
Reageer
K

Velgen beschadigd

Nieuwe banden laten monteren met apk en uitlijning, hebben ze 3 van mijn velgen beschadigd. Het is hun woord tegen de mijne. Ik ben dom geweest in te trappen in de mogelijkheid om te betalen in termijnen. Achteraf ben ik nu meer geld kwijt en had ik naar mijn vaste garage moeten gaan met een reservewiel, ipv de kwik fit toch het voordeel van de twijfel te geven. Het gaat om het filiaal in de meern landzigt

K S 28 jun 2024
Reageer
A

Dure reparatie

Ik heb mijn auto voor de APK keuring naar Kwikfit Lansinghageweg 21 in Zoetermeer gebracht en werd na 3 uren gebeld door een medewerker die aangaf dat mijn auto niet gekeurd kan worden omdat er heel veel gebrekken zijn aan het voertuig. Reparatie zal 2000 euro kosten en kan niet vandaag gedaan worden. Bij de zaak aangekomen kijk ik naar het keuringsrapport en zie ik dat er alleen een paar lampen en een band vervangen moet worden, en het vergrendelknopje van de achterklem moet gefixed worden. De achterklep van mijn auto gaat alleen met een remote open en volgens de medewerker moet dit gefixed worden voor de APK keuring. Hiervoor heb ik 224 euro aan arbeid moeten betalen want volgens de medewerker heeft dit 2 uren arbeid gekost. uiteindelijk hebben ze de handle van de achterklep gewoon dicht gekit en de klep gaat nog steeds alleen met een remote open.

Amrish 19 jun 2024
Reageer
M

Uitstekende service

Vandaag had ik een geweldige ervaring bij Kwik Fit toen ik 2 wielen van mijn scootmobiel moest laten repareren. Ik had 2 binnenbanden nodig, die ik zelf had meegebracht. Ze vroegen me om ze daar achter te laten voor een uur.

Ik keerde 50 minuten later terug en ze waren klaar. De manager bracht ze naar mijn auto en plaatste ze erin. Hij vertelde me vervolgens dat er geen kosten in rekening zouden worden gebracht! Dus stemde ik ermee in om positieve feedback achter te laten.

Marieke 17 sep 2023
Reageer
J

Uitstekende service en betaalbare prijs

Ik had een mobiele bandenwissel nodig en Kwik Fit was het enige bedrijf dat het binnen een week kon doen. Ik kocht Triangle Reliax Touring TE307-banden, die extreem betaalbaar waren voor een C B-beoordeling. Steven, de mobiele technicus, was een absoluut genot om mee te werken. Heel vriendelijk en behulpzaam. We hadden een fantastisch gesprek en hij leverde een uitstekende service.

Joris 15 sep 2023
Reageer
R

Bijna goed maar eindigde slecht

Misschien ben ik streng door één ster te geven, maar de reden is dat de auto niet bruikbaar was nadat jullie monteur was vertrokken. De banden waren in orde, de prijs was OK, de monteur was aangenaam, maar de banden moesten op 42 psi worden opgepompt, terwijl de nieuwe banden waren gemonteerd met slechts 19 en 21 psi. Toen ik de auto startte om naar huis te gaan, kreeg ik grote oranje lampen die me vertelden dat ik niet mocht rijden omdat de banden te zacht waren. Ik moest een mobiele compressor halen om de banden op te pompen voordat ik de auto kon verplaatsen. Ik zou denken dat het voor een bandenmonteur basis was om de juiste bandenspanning te controleren en in te stellen volgens de specificaties in de deurstijl.

Richard 15 sep 2023
Reageer
E

Joshua heeft geweldig werk geleverd, bedankt

Joshua kwam op tijd bij de afspraak, stuurde ruim op tijd bericht dat hij zou komen en heeft uitstekend werk geleverd door snel en efficiënt 4 banden te vervangen. Het was bijna het einde van een avondslot en hij was zelfs aan het einde van een lange vermoeiende dag erg beleefd en behulpzaam! Bedankt voor zo'n gemakkelijke bandenwissel aan Kwikfit en aan Joshua!

Evelien 15 sep 2023
Reageer
W

Tweemaal teleurgesteld

Ik ben twee keer teleurgesteld! Twee dagen vrij genomen van mijn werk en jullie belden op met hetzelfde verhaal dat jullie de banden op de dag van de afspraak moesten bestellen. Belachelijk! 450 euro is voor mij belangrijk, maar voor jullie is het niets. De manager belde me terug en regelde een nieuwe afspraak. Hij was zo vriendelijk om me wat korting te geven, dus geef ik een ster extra. Hopelijk gaat het monteren nu wel goed.

Willem 14 sep 2023
Reageer
K

Efficiente en vriendelijke service

Mijn autoaccu was leeg en hoewel opgeladen, wilde ik hem laten controleren. Ik kan de jonge heer niet genoeg prijzen voor het uitvoeren van de test en het uitleggen van wat nodig was om de accu volledig opgeladen te houden. Hij legde het uit, zodat ik het begreep, en voelde zich niet opgedrongen. Heel erg vriendelijk. Ik kom zeker terug bij Kwikfit.

Kim 13 sep 2023
Reageer
S

Uitstekende aanbeveling

Ik heb vandaag mijn auto bij de vestiging om de hoek gebracht. Vanaf mijn eerste telefoontje tot het moment dat ik mijn auto ophaalde, was de service uitstekend. Ik sprak met 3 medewerkers die allemaal professioneel waren en uitstekende communicatieve vaardigheden hadden. Ik heb deze KwikFit-vestiging eerder gebruikt en heb altijd een uitstekende ervaring gehad. Ik beveel KwikFit van harte aan.

Saskia 13 sep 2023
Reageer
L

Kwik Fit grote beurt notitie

Ben erg benieuwd en heb een vraag inzake een grote beurt. Als je deze laat doen door Kwik Fit, kan je dan ook digitaal inzien dat er een grote beurt is gedaan? Of wordt deze notitie alleen toegevoegd wanneer je het bij de daadwerkelijke merk dealer laat doen?
Een grote beurt bij Kwik Fit is bijna de helft goedkoper als dat je bijvoorbeeld naar Audi gaat dus het is het wel waard, als het goed gebeurd althans.

Leon 3 aug 2023
Reageer
B

KwikFit onderdelen aanrader

Vooraf gezegd, KwikFit is een goed autobedrijf die vaak vrij snel tijd voor je heeft. Laat dit voorop staan, wil niet negatief over komen want daar is deze review niet voor bedoeld. Het is meer een aanrader.

Wanneer je naar de KwikFit gaat, zorg er dan voor dat je zelf onderdelen meeneemt. Anders betaal je namelijk een vermogen.
Bijvoorbeeld een verhaaltje over mijn accu, de mijne is niet meer zo goed omdat ik weinig in de auto rij. Kom ik bij de KwikFit, die zouden wel even een accu voor me bestellen voor 350 euro. Ik zeg, wacht maar even ik kom over een weekje wel terug, dan regelen we dit wel even. Dus ik op een website kijken voor accu's met dezelfde waarden als wat ik had, 115 euro. Hmm... Die maar besteld, daarmee naar de KwikFit gereden en hebben ze deze er in geplaatst. Ook zonder probleem hoor, dus als je dit weet, maak hier gebruik van mensen.

Kijk ik snap dat de KwikFit graag een commissie wil opstrijken, en dat ze met bepaalde dealers samenwerken maar soms zit er wel heel veel geld tussen.

Ik geef KwikFit wel gewoon 4 sterren want ik ga er graag heen en ze zijn alsnog een stuk goedkoper dan een merk dealer. Daarbij hebben ze altijd snel tijd voor de klant.

Bas 21 jan 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over KwikFit

Er zijn 12 reviews geschreven over KwikFit op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kwik-fit.nl
  • klanten@kwik-fit.nl