KwikFit

KwikFit

4.0 reviewscore • 1 review
B

KwikFit onderdelen aanrader

Vooraf gezegd, KwikFit is een goed autobedrijf die vaak vrij snel tijd voor je heeft. Laat dit voorop staan, wil niet negatief over komen want daar is deze review niet voor bedoeld. Het is meer een aanrader.

Wanneer je naar de KwikFit gaat, zorg er dan voor dat je zelf onderdelen meeneemt. Anders betaal je namelijk een vermogen.
Bijvoorbeeld een verhaaltje over mijn accu, de mijne is niet meer zo goed omdat ik weinig in de auto rij. Kom ik bij de KwikFit, die zouden wel even een accu voor me bestellen voor 350 euro. Ik zeg, wacht maar even ik kom over een weekje wel terug, dan regelen we dit wel even. Dus ik op een website kijken voor accu's met dezelfde waarden als wat ik had, 115 euro. Hmm... Die maar besteld, daarmee naar de KwikFit gereden en hebben ze deze er in geplaatst. Ook zonder probleem hoor, dus als je dit weet, maak hier gebruik van mensen.

Kijk ik snap dat de KwikFit graag een commissie wil opstrijken, en dat ze met bepaalde dealers samenwerken maar soms zit er wel heel veel geld tussen.

Ik geef KwikFit wel gewoon 4 sterren want ik ga er graag heen en ze zijn alsnog een stuk goedkoper dan een merk dealer. Daarbij hebben ze altijd snel tijd voor de klant.

Bas 21 jan 2021
Reageer
Over KwikFit

KwikFit is een autobedrijf waar je snel terecht kunt voor onderhoud, APK en montage. Met 175+ vestigingen in Nederland en het streven naar 100% klanttevredenheid, geeft aan dat KwikFit een goede en betrouwbare optie is om jouw auto heen te brengen als er iets mee is.