KredietSpotter

KredietSpotter

4.0 reviewscore • 3 reviews
B

Kredietspotter lening

Wij hadden snel een lening nodig, als in snel binnen een paar dagen, Kredietspotter was één van de weinige banken waar dat mogelijk was.
Ze hielpen ons goed en hebben ons niet benadeeld omdat we hier wat laat mee aankwamen, ook al konden we hier vrij weinig aan doen, dit is natuurlijk wel vervelend voor deze mensen.
Dus in alle opzichten ben ik er hartstikke blij mee wat er hier allemaal mogelijk wordt gemaakt, het enige nadeel is een beetje dat de rente op de leningen hier best hoog zijn.

Bernard 11 mei 2020
Reageer
L

Eisen voor een lening

Sommige banken verstrekken veel te gemakkelijk leningen vind ik. Mensen die dan geldproblemen hebben willen dit oplossen met een lening maar maken het in plaats daarvan juist erger. Gelukkig zijn er hier wel wat eisen waar je aan moet voldoen voordat je een lening mag afsluiten en heb je eerst ook een gesprek.

Leyla 29 apr 2020
Reageer
N

Kredietspotter

Goede plek om een lening aan te vragen.
Er worden geen lastige vragen gesteld en vrijwel iedereen kan hier een lening krijgen.
Maandelijks kun je dit afbetalen en de rente die ze hier vragen is goed te doen, het zijn geen absurd hoge prijzen.

Nick 10 apr 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over KredietSpotter

Kredietspotter is een online kredietspecialist die personen en bedrijven helpt bij het verkrijgen van leningen, hypotheken en andere financiële producten. Het bedrijf biedt een persoonlijke service aan klanten en beschikt over een team van ervaren professionals met ervaring in het financiële veld. Kredietspotter richt zich voornamelijk op het verstrekken van leningen, hypotheken en andere financiële producten aan particulieren en bedrijven. Daarnaast biedt het bedrijf ook financiële adviezen en oplossingen aan klanten die op zoek zijn naar een goedkoop krediet. Kredietspotter heeft een hoge mate van klanttevredenheid, waardoor het bedrijf een goede reputatie heeft verworven in de financiële sector. Het bedrijf biedt ook een uitgebreid aanbod aan financiële producten en diensten, waardoor het een betrouwbare leverancier is voor alle kredietbehoeften.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://kredietspotter.nl
  • info@kredietspotter.nl