Kredietconcurrent

Kredietconcurrent

3.7 reviewscore • 7 reviews
K

Beetje wisselvallige gevoelens

Na het afsluiten van een lening bij deze kredietverstrekker had ik achteraf gemengde gevoelens. Het aanvraagproces was vrij eenvoudig en ik kreeg snel te horen dat mijn aanvraag was goedgekeurd. Echter, het communicatieproces gedurende de afbetaling was niet altijd even duidelijk. Soms kreeg ik tegenstrijdige informatie over de status van mijn lening en het bedrag dat ik nog moest afbetalen.

KI 29 jul 2022
Reageer
M

Goede geldverstrekker

Ik heb onlangs een lening afgesloten bij deze geldverstrekker en ik was erg tevreden over hun dienstverlening. Het aanvraagproces verliep soepel en ze gaven me snel duidelijkheid over de mogelijkheden. De medewerkers waren zeer professioneel en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en twijfels. Ook was de rente zeer gunstig en transparant, waardoor ik niet voor verrassingen kwam te staan.

Marinus Koster 12 jul 2022
Reageer
R

Matig

Dit bedrijf waar ik recent een lening bij heb afgesloten was matig. Het aanvraagproces verliep redelijk soepel en de voorwaarden waren redelijk, maar er waren enkele problemen met de klantenservice. Ik had namelijk een aantal vragen over mijn lening en wilde deze graag beantwoord hebben, maar ik had het gevoel dat mijn vragen niet serieus werden genomen. De communicatie was soms verwarrend en ik moest meerdere keren bellen om een antwoord te krijgen.

Reiniers 21 jun 2022
Reageer
D

Zeer teleurstellend

Helaas moet ik zeggen dat mijn ervaring met Krediet Concurrent B.V. zeer teleurstellend is geweest. Ik heb onlangs een lening bij hen aangevraagd, maar het hele proces was erg traag en inefficiënt. Er was weinig tot geen communicatie vanuit het bedrijf en ik moest er constant zelf achteraan gaan om te weten wat de status van mijn aanvraag was. Toen ik uiteindelijk een reactie kreeg, bleek dat mijn aanvraag was afgewezen zonder duidelijke reden te geven. Dit was erg frustrerend, vooral omdat ik een goede kredietwaardigheid heb en aan alle vereisten leek te voldoen.

D. Troon 7 jun 2022
Reageer
K

Goede ervaring

De geldverstrekker die ik onlangs heb gebruikt voor een lening is een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Hun dienstverlening was uitstekend en ze hielpen me bij elke stap van het proces, vanaf het moment dat ik mijn aanvraag indiende tot aan de volledige afbetaling van de lening. Ik vond hun leningvoorwaarden zeer gunstig en de kosten waren redelijk en transparant. Bovendien was het aanvraagproces eenvoudig en gemakkelijk, wat de hele ervaring nog beter maakte.

Kwast 23 apr 2022
Reageer
V

Goedkope lening

Vanwege een aanzienlijke investering die ik moest doen, moest ik een lening afsluiten. Omdat ik al een hypotheek had lopen, wilde ik per se een lening vinden met lage kosten. Na langdurig zoeken en vergelijken vond ik uiteindelijk de juiste optie bij Kredietconcurrent. Hun dienstverlening was uitstekend en ik ben zeer tevreden over de prijs die ik voor de lening heb betaald. Ik waardeer het feit dat ze me goed hebben geholpen bij het vinden van een lening die bij mijn financiële situatie past en dat ze mij hebben kunnen voorzien van gunstige voorwaarden. Kortom, ik kan Kredietconcurrent zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betaalbare lening.

Van der Gaag 13 apr 2022
Reageer
G

Prima

Gelukkig was het mogelijk om hier snel een lening af te sluiten, hoewel daar natuurlijk wel kosten aan verbonden waren. Desalniettemin vond ik het de moeite waard om deze kosten te betalen, aangezien ik dringend behoefte had aan de lening. Inmiddels heb ik de lening alweer afbetaald en is alles afgehandeld, dus ik ben er gelukkig weer vanaf. Kortom, deze leningaanbieder was voor mij echt een redder in nood!

Greet Kust 7 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Kredietconcurrent

Kredietconcurrent.nl is een online platform dat zich richt op het vergelijken en afsluiten van kredietproducten voor particulieren. Het bedrijf biedt gebruikers de mogelijkheid om te zoeken naar kredietproducten zoals persoonlijke leningen, doorlopend krediet en creditcards. Kredietconcurrent.nl maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de kredietmarkt transparant te maken en gebruikers in staat te stellen om gemakkelijk de beste financiering te vinden die aansluit bij hun behoeften en budget. Op de website van Krediet Concurrent kun je veel informatie en het laatste nieuws vinden met betrekking tot leningen en lenen. Zoals ze zelf al aangeven hebben ze transparantie hoog in het vaandel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.kredietconcurrent.nl
  • info@kredietconcurrent.nl